Zaujimava tema
Na Wikipedii som nasiel podla odkazu v tejto teme krajiny spolupracujuce s Interpolom, nasiel som zoznam statov a porovnal to. Tu je zoznam v ktorych Interpol nema dosah, prikladam slovensky nazov, odkaz na info o state a mapu, keby niekto hladal letenku, pripadne lod. Za predpokladu, ze su informacie z Wikipedie doveryhodne, najdu sa zaujimave staty v ktorych by sa dal prezit pekny zvysok zivota. Su tam aj odstrasujuce staty na ktore sa bojim len pomysliet. Okrem toho si treba dat pozor na to, ze hacik by mohol byt problem v tom, ze niektore staty su pridruzene k inemu, trebars napr. Palau je pridruzeny k USA a moze sa stat, ze sa riadi jurisdikciou USA alebo Niue pridruzene k Novemu Zelandu. Zial, najst blizsie informacie k tomu je uz problem, venoval som tomu len par minut, ale ak by sa niekto toho chytil a nasiel potrebne informacie, budem rad, do buducnosti sa to moze urcite hodit. Tu je teda zoznam:
Antigua and Barbuda,
wiki,
mapa
Bhutan, Bhután,
wiki,
mapa
Brunei,
wiki,
mapa
Burma – Republic of the Union of Myanmar, Mjanmarsko/Republika Mjanmarského zväzu/Barma
wiki,
mapa
Cayman Islands, Kajmanie ostrovy,
wiki,
mapa
Kiribati – Republic of Kiribati, Kiribatská republika,
wiki,
mapa
Laos,
wiki,
mapa
Federated States of Micronesia, Mikronézia,