Skoncil som strednu skolu, zacal september cize by som sa mal ist zaevidovat na urad prace. Lenze v oktobri pojdem na VS a problem je ten, ze zapis este len budem mat v priebehu septembra (cakam este na papier).
Chodi sa zapisovat na urad prace aj kvoli par tyzdnom kym niesom absolvent?
Ak ano tak potrebujem aj potvrdenie zo strednej skoly? Dakujem za odpoved.
Urad prace
Re: Urad prace
Chcel by som sa opytat: ak som skoncil 1. stupen vysokej skoly, ale zaroven pokracujem (resp. som prijaty) na tej istej skole od septembra, musim sa ist prihlasit na urad prace aj tak?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
áno, inak by si mal dva mesiace nedoplatok na poisťovni
-
PAuLi3
Darca
na urad zanesies papeir , ze si ukoncil bakalara, budu tvojim rodicom stopnute pridavky na tie 2-3 mesiace, potom v septembri po zapise, donesies na urad papier, zesi prijaty a prinesies potvrdenie o navsteve skoly na dalsi akad. rok , resp. semester, pridavky tym padom budu od septembra nabiehat tvojim rodicom dalej a budu im doplatene tie 2-3 mesiace co si teoreticky nebol studentom. Takisto papier o navsteve zanesies aj do svojej poistovne
No ale veď keď budem zapísaný ako študent už od júna, kedy je zápis, tak to nie je potrebné, nie?
-
PAuLi3
Darca
ak si zapisany uz teraz, tak na urad a do poistovne uz len zanes papier ze si zapisany, tj. potvrdenie o navsteve na dalsi semester