Podla teba je v poriadku robit takuto prostitutku a za peniaze sa smiat z postihnutych ludi? A teraz je uplne jedno kto ten primitivny scenar pise.pinco napísal:Prečo by mal Hudák klesnúť? Myslíš, že on si tie texty vymýšľa? Jemu zaplatia za hlas a môže mu byť ukradnuté, čo tam rozpráva.
Extrémne rodiny
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Extrémne rodiny :D
Súhlasím. Hudák si robí svoje meno tým, na akých programoch sa podieľa. Je to jeho meno, jeho hlas, jeho tvár. Ani prezident si nepíše prejavy sám a hodnotia ho podľa nich.
Re: Extrémne rodiny
V pondelok tu máme ďalšiu časť po dlhej dobe o 21:30. 
-
MP4-27
Guru wannabe
som zvedavy na tie pripady zasePlasmon napísal:V pondelok tu máme ďalšiu časť po dlhej dobe o 21:30.
Keď má za to určite nemalé peniaze, tak by to bola škoda odmietnuť. To ako keby hociktorý dabingový herec odmietol nadabovať film len kvôli tomu, že sa tam občas nadáva napríklad. V tomto prípade ho predáva jeho hlas a nie to, čo povie. A to s tým prezidentom je úplne niečo iné.TommyHot napísal: Podla teba je v poriadku robit takuto prostitutku a za peniaze sa smiat z postihnutych ludi? A teraz je uplne jedno kto ten primitivny scenar pise.
Je to možno zbytočné už rozoberať. Osobne si myslím, že on ako človek má peňazí určite dostatok, druhá vec je tá, že prečo nemať viac, keď sa dá. No narážal som aj na charakter, ale ten menia peniaze, všetko so všetkým súvisí a rozhodol sa tak ako sa rozhodol.
Mne bol Mišo Hudák sympatický, no po tomto si to trošku u mňa pokazil, hoci si viem predstaviť, ako ho to asi trápi, že v očiach mnohých ľudí klesol.
Mne bol Mišo Hudák sympatický, no po tomto si to trošku u mňa pokazil, hoci si viem predstaviť, ako ho to asi trápi, že v očiach mnohých ľudí klesol.
-
TommyHot
Addict
Ja som sice arogantny egoisticky mamonar, ale ak si niekto robi srandu z postihnutych tak je pre mna to najvacsie moralne hovno zo vsetkych hovien. O to viac, ked to robi vedome a necha si za to este aj zaplatit. Ale v pohode, proti gustu...pinco napísal:Keď má za to určite nemalé peniaze, tak by to bola škoda odmietnuť. To ako keby hociktorý dabingový herec odmietol nadabovať film len kvôli tomu, že sa tam občas nadáva napríklad. V tomto prípade ho predáva jeho hlas a nie to, čo povie. A to s tým prezidentom je úplne niečo iné.
Ale no... veď tam žiadny postihnutí nie sú. Zase Tonko zdravý mentálne až tak nie je, ale jeho správanie vyplýva z pomerov v rodine a z prostredia v akom vyrastal. Videl som síce len jednu časť, ale nemám ani pocit, žeby sa tam niekto priamo vysmieval, tak z toho nerob takú grotesku.
podla mna je ten hudakov komentar velmi ironicky a stiplavy a priamo vysmiesny...a inac tiez stojim za tym, ze aj ked hudak ten komentar zrejme sam nepisal, tak tym, ze ho nadaboval prevzal na seba zodpovednost, resp. to ze bude za to hodnoteny, mal moznost odmietnut, chudobny urcite nie je...a toto je uz hyenizmus. nebyt tonka je mi to uplne ukradnute.
Ja teda chlapi neviem. Mne to príde ako hodnotiť filmového herca za to, akú postavu vo filme stvárnil. Keď herec zahrá negatívnu postavu násilníka, zloducha, tak tiež ho nikto za to neodsudzuje. Filmový herec predáva celú svoju osobnosť, gestá, mimiku, pohyb a nesúvisí to s tým, aká osobnosť v skutočnosti je. Tak ako zahrá negatívnu postavu, tak vie zahrať aj pozitívnu. Dabingový herec predáva svoj hlas a nič viac. Je to len ako nejaký predmet, ktorý ho živí. S tými peniazmi je to tiež trochu mimo. Čo znamená mať dosť peňazí? Aj Nicholas Cage zarobí za jeden film toľko peňazí, že bežný človek by do smrti nemusel nič robiť, tak prečo stále hrá?
-
TommyHot
Addict
Pockaj, je rozdiel dabovat vymyslenu postavu, alebo ju herecky stvarnovat a je rozdiel komentovat spravanie realne zijuceho postihnuteho chlapca, ktory za to aky je ani nemoze. Pleties hrusky s jablkami.
Ale čo z neho robíš postihnutého? Za to, že je trochu spomalený?
A vôbec to podľa mňa nie je až taký rozdiel. Existuje databáza dabingových hercov a spomedzi nich si vyberajú hlasy, ktoré sa im hodia. Pokiaľ je herec voľný, tak ho oslovia. Opakujem ale, že ide o hlas, nie o jeho osobnosť. Ten hlas je len nástroj. Uznávam, že ten komentár je taký, ako napísal coldrain, ale ja tam nič až tak urážajúce nepočujem. Navyše to určite pred odvysielaním videla a počula aj tá konkrétna rodina a keby s tým nesúhlasili, tak by to zmenili.
A vôbec to podľa mňa nie je až taký rozdiel. Existuje databáza dabingových hercov a spomedzi nich si vyberajú hlasy, ktoré sa im hodia. Pokiaľ je herec voľný, tak ho oslovia. Opakujem ale, že ide o hlas, nie o jeho osobnosť. Ten hlas je len nástroj. Uznávam, že ten komentár je taký, ako napísal coldrain, ale ja tam nič až tak urážajúce nepočujem. Navyše to určite pred odvysielaním videla a počula aj tá konkrétna rodina a keby s tým nesúhlasili, tak by to zmenili.
-
TommyHot
Addict
Ale prosim ta
snad si nemyslis, ze rodina zijuca s tristo korunami mesacne dokaze ovplyvnit co vysiela televizia s milionovymi obratmi? Myslim, ze to nema vyznam dalej rozvadzat, mame odlisny pohlad na to, co je este moralne a co uz prekracuje hranice 
Tam nejde o to, kto koľko zarába. Medzi oboma stranami musí byť zmluva v ktorej musia byť dodržané aj nejaké morálne zásady, ktoré musia byť odsúhlasené z oboch strán. Tieto možno sú na hranici, ale určite ich televízia neprekračuje, z toho by mohla mať prúser.
Inak ja súhlasím s tvojim stanoviskom, len príde mi hlúpe viniť za to Hudáka, ktorý tomu dal len hlas. Aspoň teda ja to beriem, ako "len" hlas.
Inak ja súhlasím s tvojim stanoviskom, len príde mi hlúpe viniť za to Hudáka, ktorý tomu dal len hlas. Aspoň teda ja to beriem, ako "len" hlas.
Hudák sa na tom podieľa, zarába na tom, pracuje na tom = je v tom. Človek s chochmesom by sa na také čosi nedal.
Tak ale kto vie, čo majú v tej zmluve, pochybujem, že ju nejako podrobne čítali, a popri tých odpadoch čo v poslednom čase dávaju by som sa nečudoval, keby to mali aj v zmluve ošetrené.
to hadam nemyslis vaznepinco napísal:. Medzi oboma stranami musí byť zmluva v ktorej musia byť dodržané aj nejaké morálne zásady, ktoré musia byť odsúhlasené z oboch strán.
To uz skoncila 2-seria Geissenovcov? ze prepnem a namiesto toho tam ide tato koko*ina
Kam to už speje zachviľu bude relácia ako si robia srandu z chorých ľudí v nemocnici alebo na pohreboch nie neviem či som už videl väčší odpad.
Ten Tonko je náhodou sympatický človek, skromný, má srdce. Prvý krát som sa tuším zasmial na komentároch Miša Hudáka, ktorý ničil tú tučnú cukrárku.