EURO 2012
Re: EURO 2012
Myslím si, že určite bude. Potrebuje mať v strede poľa skúseného dravca, Lampard tam nebude, Scholes nič, Beckham nič, Gerrard je taká posledná skúsená alternatíva podľa mňa. Hoci spraví chyby, je to vodcovská osobnosť, takého hráča mať v strede poľa je super, uvidíme, verím, že on sa na EURE chytí.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
podla mna by mal dostat viac priestoru Parker, mal ovela lepsiu sezonu a je v lepsej forme..teraz hral takeho nenapadneho defenzivneho zaloznika
-
senator8008
Light Star
Nepovedal náhodou Ferdinand, že buď on alebo Terry?hd_ napísal: Ferdinanda, ten by ešte na tomto EURE bez problémov tú obranu s Terrym vyriešili
Nemyslím si, že to bol hlavný problém... http://www.eurofotbal.cz/clanky/ferdina ... ro-183178/
Ja nemám vyhradeného favorita, budem fandiť viacerím tímom.
Česko môže prekvapiť a myslím že aj prekvapí.
Holandsko po vydarených MS myslím že nezabudlo hrať futbal a opäť bude bojovať až do konca.
Španielom budem držať asi najviac no myslím si že to bude prepadák a skončia skoro. Prečo ?
Lebo ich už teraz každý favorizoval a pre väčšinu je to jasný víťaz
( Viď tohto ročná LM, kto by čakal že sa do finále neprebojuje ani Real ani Barca ?
)
Česko môže prekvapiť a myslím že aj prekvapí.
Holandsko po vydarených MS myslím že nezabudlo hrať futbal a opäť bude bojovať až do konca.
Španielom budem držať asi najviac no myslím si že to bude prepadák a skončia skoro. Prečo ?
-
DanielDevil
Addict
problém je tréner, keďže sú aj iní hráči ktorý by si zaslúžili byť nominovaný viac ako taký Kelly (samozrejme z Liverpoolu)...
Pre mňa sú favoritom turnaja Nemci...čiernym koňom môžu byť Rusi alebo Poliaci
Pre mňa sú favoritom turnaja Nemci...čiernym koňom môžu byť Rusi alebo Poliaci
Moj tip Nemci a Taliani, klasicke turnajove muzstva, a mozno motyka vystreli a tento rok to vyjde aj Anglicanom. Spaniely tak maximalne semifinale, neverim ze by brali aj tretiu trofej za sebou a hraci ako Puyol, Villa budu vyrazne chybat.
Cierny kon turnaja jednoznacne Rusi a Svedi.
Cierny kon turnaja jednoznacne Rusi a Svedi.
-
DanielDevil
Addict
FUTBALOVÉ OSOBNOSTI SA POSTAVILI ZA RIA FERDINANDA!
“Neexistuje šanca, že by Rio Ferdinand neišiel na EURO kvôli futbalovým dôvodom. A verejnosť to dobre vie. Všetko sa týka Riovho brata Antona a jeho sporu s Johnom Terrym. Pritom Rio sám povedal, že nemá absolútne žiadny problém hrať s Terrym v obrane Anglicka,” povedal Fowler.
“Nominácia Kellyho namiesto Ria Ferdinanda mi príde ako obrovský risk. Roy nominoval 6 hráčov Liverpoolu a koleduje si o neúspešnú kampaň na blížiacom sa šampionáte...zakončil bývalý manažér Albionu Sven Goran Eriksson.
“Neexistuje šanca, že by Rio Ferdinand neišiel na EURO kvôli futbalovým dôvodom. A verejnosť to dobre vie. Všetko sa týka Riovho brata Antona a jeho sporu s Johnom Terrym. Pritom Rio sám povedal, že nemá absolútne žiadny problém hrať s Terrym v obrane Anglicka,” povedal Fowler.
“Nominácia Kellyho namiesto Ria Ferdinanda mi príde ako obrovský risk. Roy nominoval 6 hráčov Liverpoolu a koleduje si o neúspešnú kampaň na blížiacom sa šampionáte...zakončil bývalý manažér Albionu Sven Goran Eriksson.
Podľa mňa výrazný favorit neexistuje a keby aj neverím, že to potvrdí.
Tiež som uvažoval nad Rusmi, ale bohvie... Nemci sa vždy dokážu hecnúť. Doprial by som to nejakému outsiderovi, napríklad Chorvátom...
Tiež som uvažoval nad Rusmi, ale bohvie... Nemci sa vždy dokážu hecnúť. Doprial by som to nejakému outsiderovi, napríklad Chorvátom...
-
Sagittarius
Guru
Pre mňa sú najväčšími favoritmi Nemci s Holanďanmi. Čo sa týka Chorvátov, podľa mňa predbehnú Talianov a Írov, no potom to už budú mať ťažšie. 
Niečo mi hovorí, že tento turnaj bude patriť Francúzsku, ktorému nikto neverí. Inak môže prekvapiť aj Rusko podľa mňa.
Tomu Anglicku to EURO nie je vôbec súdené. Smutná správa zasiahla anglický národný tím.
aSmutnou zprávu se dnes dozvěděl Jermain Defoe, kterému zemřel otec. Útočník Tottenhamu se už odpojil od anglického národního týmu a odcestoval do vlasti.
Anglii stále hrozí, že by jí v úvodním utkání ME proti Francii mohl chybět John Terry. Obránce Chelsea stále nedoléčil poraněný stehenní sval a vynechal dnešní trénink.
-
guess.whoo
Redeemer
takze davam za 50 na francuzsko, tutovka
Tiež si myslím, že Liverpool nevyhrá nad Francúzskom.
-
DanielDevil
Addict
ja som tiež podal na Francúzov a Španielov, dúfam že to výjdeHrdý Albión totiž Francúzov neporazil na veľkom turnaji už dlhých tridsať rokov. Posledne sa im to podarilo na majstrovstvách sveta 1982 v Španielsku, keď sa Angličania tešili na štadióne v Bilbau z víťazstva 3:1.
chalani, ak bude nasledujuca situacia v skupine o druhe miesto, kto postupi ?
team A 4 body, score 5:6
team B 4 body, score 4:4
vzajomny zapas: 2:2
team A 4 body, score 5:6
team B 4 body, score 4:4
vzajomny zapas: 2:2
Team B, lebo má lepšie skóre.
tak listoval som roky dozadu, v 96 sa stalo toto: priloha
otazka ci sa nezmenili pravidla..
otazka ci sa nezmenili pravidla..