Vyhrážka na podanie žaloby za podvod
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vyhrážka na podanie žaloby za podvod
Jaccobinho: To stanovisko nie je az tak zle, ale mohol si si aspon opravit tych par preklepov a gramatickych chyb, ktore tam mas. A ked chces uvazdzat zakony, tak uved aj cislo zakona a zbierku, pretoze tak sa to pouziva. Koniec koncov sa ti divim, ze si vobec reagoval, pretoze by som sa s nou ani nebavil.
-
typek61
Darca
je na hlavu padnuta urcite nebude mat viac ako 20 rokov kedze pouziva W.moj nazor
inac ked sa ti takto vysmiala,ja by som ju tak isto vysmial hlupanu
inac ked sa ti takto vysmiala,ja by som ju tak isto vysmial hlupanu
Takych primitivnych obcanov co nevedia kde da pise v a w by som osobne poslal niekam daleko do p...
Stanovisko je jasne a vecne spravne aj napriek drobnym chybam ako spominal hojko
Stanovisko je jasne a vecne spravne aj napriek drobnym chybam ako spominal hojko
ja by som jej ani to stanovisko neposielal, pockal by som co spravi ked jej pride obsielka aby dosla vypovedat na policajnu stanicu...inac uz aj stalking je trestny cin 
-
Jaccobinho
Medium Star
Tak pridám konečné zhrnutie:
Podané trestné oznámenie za obťažovanie a poškodzovanie dobrého mena, pani predviedli policajti z príslušného policajného oddelenia na podanie vysvetlenia, zosypala sa a hneď po výsluchu sa mi s plačom ozvala aby som ho stiahol, že spraví všetko čo budem chcieť len aby z toho nemala žiadne problémy. Trestné oznámenie som stiahol, myslím že si dostatočne uvedomila že čo sa patrí a čo nie. Skončili sme s dohodou, že ak ma ešte čo i len raz kontaktuje alebo podnikne akékoľvej veci proti mojej osobe, podávam trestné oznámenie opäť.
Podané trestné oznámenie za obťažovanie a poškodzovanie dobrého mena, pani predviedli policajti z príslušného policajného oddelenia na podanie vysvetlenia, zosypala sa a hneď po výsluchu sa mi s plačom ozvala aby som ho stiahol, že spraví všetko čo budem chcieť len aby z toho nemala žiadne problémy. Trestné oznámenie som stiahol, myslím že si dostatočne uvedomila že čo sa patrí a čo nie. Skončili sme s dohodou, že ak ma ešte čo i len raz kontaktuje alebo podnikne akékoľvej veci proti mojej osobe, podávam trestné oznámenie opäť.
To bola pani? Podľa jej reakcie som ju tipoval na nejaké 15-ročné decko.
Nemal si to stiahnut, nech si to ta narusena kur*a vyzerie.
Ale som rad ze si to oznamenie aspon podal, vacsina ludi by sa na to vysrala takze k+.
Ale som rad ze si to oznamenie aspon podal, vacsina ludi by sa na to vysrala takze k+.
policia spravila bububu a kauza za 5 eur sa hned vyriešila. no nádhera.
a to vsetko za 5eur..
snad to nieco tej pani aj dalo..
-
TommyHot
Addict
Trestne oznamenie si stahovat nemusel, policia by na 99% v tejto veci dalej nekonala. Akurat by dotycna zaspavala v neistote, co bude na druhy den. To by bola velmi dobra priucka