Nazdar.
Mam v rukach cca 5 rokov stary notebook, ktory je poruchovy. Jedneho dna ho znama, ktorej ntb aj patri, zapla. Ked zacalo nacitavat XPcka, ktore tam su, seklo jej to, na sekundu sa objavila modra obrazovka, restart a znova to iste dokola. Modra obrazovka sa zjavila na taku kratku dobu, ze sa z nej neda vycitat nic.
Skusal som preinstalovat OS. XPcka, W7, ba dokonca XP live, ale nic mi nenabootovalo, hoci som aj v BIOSe menil nastavenia poradia zariadeni, z ktorych mal byt OS bootovany.
Mam take slabe vedomosti, nespravne instalacky alebo je tam vadne nieco (HDD)?
ASUS F5 Series OS reinstall
Re: ASUS F5 Series OS reinstall
A keď si preinštaloval Windows , tak sa to správalo rovnako ako predtým ? Modrá obrazovka a reštart ?
Alebo ti to v určitom bode zastalo a niečo vypísalo ?
Alebo ti to v určitom bode zastalo a niečo vypísalo ?
Nijak som s tym nepohol, stale stojim na tom, ze zacne bootovat XPcka (ak sa nemylim - znak WXP, pod nim pruzok v ktorom zlava doprava behaju 3 stvorceky, ktore sa zrazu seknu a) zrazu modra obrazovka...Skusal som preinstalovat OS. XPcka, W7, ba dokonca XP live, ale nic mi nenabootovalo, hoci som aj v BIOSe menil nastavenia poradia zariadeni, z ktorych mal byt OS bootovany.
S najvacsou pravdepodobnostou je vadny modul (alebo jeden z modulov) ram. Ak su dva, skus ich prestriedat po jednom na oboch slotoch alebo este lepsie zozen si nejaky iny modul RAM a daj tam ten. Mozes samozrejme tie terajsie otestovat memtestom.