Need For Speed Most Wanted 2
-
Dede
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Need For Speed Most Wanted 2
Čo si myslíte?
Môj názor nato ak to bude ako MW, tak klobúk dole ale boh vie čo sa dá od EA očakávať...
http://needforspeed.sector.sk/novinky.php?id=1437
Viem, že to tu už je ale chcelo by to samostatnú tému...
Môj názor nato ak to bude ako MW, tak klobúk dole ale boh vie čo sa dá od EA očakávať...
http://needforspeed.sector.sk/novinky.php?id=1437
Viem, že to tu už je ale chcelo by to samostatnú tému...
Re: Need For Speed Most Wanted 2
vsetko nakoniec bude zavisiet od jazdneho modelu
cital som velmi vela nazorov, ze kludne by stacil stary jazdny model MW s novou grafikou
v podstate sa s tym stotoznujem aj ja, hot pursuit je hra urcena vylucne na zabavu, preto tam nie je pokrocila destrukcia, jazdy model je silne arkadovy, zakruty sa daju prechadzat aj bez driftu ale naco, ked ho tam uz raz dali, tak je blbost ho nevyuzivat len kvoli tomu aby som chcel aspon trocha realnu hru...na jazdny model pro street si treba dlhsie zvykat, ale neskor mi to celkom vyhovovalo, nebolo to vsak idealne, shifty uz su viac menej simulatory, jasne, ak si vsetko pozapinam ze zamna auto aj zabaca je to o niecom inom...konecne sa nfs po okruhoch zacina uberat naspat do ulic a podla mna je tento smer velmi dobry
dufam ze to criterion nedobabre
tesim sa
+ dufam ze nezabudnu aspon na mierny tuning, nejako sa to vytraca
cital som velmi vela nazorov, ze kludne by stacil stary jazdny model MW s novou grafikou
v podstate sa s tym stotoznujem aj ja, hot pursuit je hra urcena vylucne na zabavu, preto tam nie je pokrocila destrukcia, jazdy model je silne arkadovy, zakruty sa daju prechadzat aj bez driftu ale naco, ked ho tam uz raz dali, tak je blbost ho nevyuzivat len kvoli tomu aby som chcel aspon trocha realnu hru...na jazdny model pro street si treba dlhsie zvykat, ale neskor mi to celkom vyhovovalo, nebolo to vsak idealne, shifty uz su viac menej simulatory, jasne, ak si vsetko pozapinam ze zamna auto aj zabaca je to o niecom inom...konecne sa nfs po okruhoch zacina uberat naspat do ulic a podla mna je tento smer velmi dobry
dufam ze to criterion nedobabre
tesim sa
+ dufam ze nezabudnu aspon na mierny tuning, nejako sa to vytraca
-
Dede
Medium Star
Vytráca? veď SHIFT1 - SHIFT2 máš 1000 vrstiev a vieš tam dať čo len chceš... Ale zas sem do MW2 by mohli dať 20 vrstiev nie 4 ako v klasickom 
myslel som nfs zamerane do ulic
ani v hot pursuit ani run to nebolo
a nemal som na mysli vrstvy a polepy ale narazniky, vykonnostne kity, odlahcenia atd atd, vsetko co pozname z u1,2,mw a c
a nemal som na mysli vrstvy a polepy ale narazniky, vykonnostne kity, odlahcenia atd atd, vsetko co pozname z u1,2,mw a c
Ako som pisal do nfs temy, najlepsi jazdny model to malo U1 az Carbon, odvtedy sa to len zhorsovalo, Criterion robili Hot Pursuit, a ten bol asi najhorsi ak neratam Shifty, kazda zakruta smyk inac sa ani nedalo zatacat. Cize po prvom gameplay uvidime ci sa to vobec oplati sledovat. MW je moja najoblubenejsia cast a posledne poriadne NFS.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
čo s tým má EA? Je to od tvorcov série burnout a NFS: Hot Pursuit 2011 takže môžeťe očakávať arkádový jazdný model a veľa búračiek.
-
Dede
Medium Star
Boxart nového Most Wanted?
Neviem nejak sa mi nepáči... Možno je len fake ale tak budiš
Criterion, vyborne. V Hot Pursuit som stravil 50 hodin, uz sa tesim na ich dalsi kusok.
Oficialny asi nie. Preco je tam 2x spomenute Criterion games..Dede napísal:Boxart nového Most Wanted?
Vsak zajtra to ukazu na E3..
No gameplay na E3, nic moc, Burnout skrizeny s NFS, tusim to tam uz nedriftuje v kazdej zakrute, ale moc velke sance tomu nedavam.
-
typek61
Darca
nic moc podoba sa mi to na the run 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Minimum System Requirements
Processor: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz)
Memory: 2 GB
Hard Drive: 20 GB
Graphics card (AMD): DirectX 10.1 compatible with 512 MB RAM (ATI Radeon 3000, 4000, 5000 or 6000 series, with ATI Radeon 3870 or higher performance)
Graphics card (NVIDIA): DirectX 10.0 compatible with 512 MB RAM (NVIDIA GeForce 8, 9, 200, 300, 400 or 500 series with NVIDIA GeForce 8800 GT or higher performance)
Sound card: DirectX Compatible
Keyboard and Mouse
DVD Rom Drive
Recommended System Requirements
Processor: Quad-core CPU
Memory: 4 GB
Graphics Card: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950)
Sound Card: DirectX Compatible
Keyboard and Mouse
DVD Rom Drive
Processor: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz)
Memory: 2 GB
Graphics card (AMD): DirectX 10.1 compatible with 512 MB RAM (ATI Radeon 3000, 4000, 5000 or 6000 series, with ATI Radeon 3870 or higher performance)
Graphics card (NVIDIA): DirectX 10.0 compatible with 512 MB RAM (NVIDIA GeForce 8, 9, 200, 300, 400 or 500 series with NVIDIA GeForce 8800 GT or higher performance)
Sound card: DirectX Compatible
Keyboard and Mouse
DVD Rom Drive
Recommended System Requirements
Processor: Quad-core CPU
Memory: 4 GB
Graphics Card: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950)
Sound Card: DirectX Compatible
Keyboard and Mouse
DVD Rom Drive
-
Outsider
Star
The Run bolo najhorsie NFS v historii, ked sa mu MW2 nebude podobat po ziadnej stranke tak to bude len uspech. Ja uz som sa davno zmieril s tym, ze OldS. NFS je uz davno mrtve. Hold treba sa prisposobit.typek61 napísal:nic moc podoba sa mi to na the run
ja by som to skor nazval novym Burnoutom na MW sa mi to vobec nepodoba. Stare dobre MW je uz asi na dobro prec 
to nove video je super
-
p4ra
Redeemer
Focus ST represents!
Uz len kvoli tomuto si asi budem chciet kupit nove ST.