EURO 2012
Re: EURO 2012
cesko malo lepsi vzajomny zapas
-
Sagittarius
Guru
No ale vzájomný zápas bol 2:1 pre Česko. 
A ako viem malo by to byť takto:
súťaže UEFA:
1. vzájomný zápas
2. skóre
súťaže FIFA:
1. skóre
2. vzájomný zápas
resp. medzitým môžu byť aj ďalšie kritériá, ale tieto dva sú takomto poradí...
A ako viem malo by to byť takto:
súťaže UEFA:
1. vzájomný zápas
2. skóre
súťaže FIFA:
1. skóre
2. vzájomný zápas
resp. medzitým môžu byť aj ďalšie kritériá, ale tieto dva sú takomto poradí...
aha takze rozhodujuce je:
1. vzajomny zapas
2. rozdiel skore
3. strelene goly (v jednej skupine mam dvoch 7bodovych, score 6:4 a 3:1 - ten zo 6:4 bude asi prvy..)
tak ?
robim rozpis a vysla mi prave taka situacia..
1. vzajomny zapas
2. rozdiel skore
3. strelene goly (v jednej skupine mam dvoch 7bodovych, score 6:4 a 3:1 - ten zo 6:4 bude asi prvy..)
tak ?
robim rozpis a vysla mi prave taka situacia..
presne tak, potom su este dalsie kriteria ako ranking uefa a fair play ranking turnaja ale takto daleko to nezajde si myslim 
-
Sagittarius
Guru
A mne sa podarilo urobiť v hre Match Predictor na stránke UEFA toto a to už vôbec netuším podľa, čoho Česi postúpili. 
- Prílohy
-
- predictor.PNG (20.93 KiB) 1161 zobrazení
cesko lebo je vyssie v rankingu uefa
no, vyslo mi ze finale bude SPA:HOL vysledok 1:3
tak vyvesene na nastenke, uz len cakat vysledky
tak vyvesene na nastenke, uz len cakat vysledky
23' a Poľsko vedie nad Gréckom 1:0 po góle skvelého Lewandowskeho, ten si tuším prenáša formu z Borussie do repre, čo je pre Poliakov skvelé.
Herný prejav Poliakov je zatiaľ veľmi sympatický, hrajú aktívne aj po góle, prajem im to.
Herný prejav Poliakov je zatiaľ veľmi sympatický, hrajú aktívne aj po góle, prajem im to.
hlavne ze nepocut ziadnu vuvuzelu..to mi strasne vadilo pri ms v Afrike
Neskutočné, čo tí Poliaci spravili so svojím futbalom za posledných 5 rokov. Ich 10. najkrajší štadión by bol totálne top v Česku, aj na Slovensku. Poľsko o takých 10 rokov, ak doladí kapacity ostatných štadiónov, bude môcť kludne usporiadať veľký turnaj samostatne.
A Grécko akurát dostalo na konci prvého polčasu červenú kartu, hoci podľa mňa nezaslúženú, dosť poškodil hostí teraz.
A Grécko akurát dostalo na konci prvého polčasu červenú kartu, hoci podľa mňa nezaslúženú, dosť poškodil hostí teraz.
Rad by som vedel koľko stal Poliakov ten rozhodca.... 
Celá Európa teraz Grékom zráta to, že musíme na nich všetci doplácať...takto to vidím ja
...očakávam ešte penaltu proti grékom a nejaké dva goly v sieti Grékov, predsa stoper dostal červenú, druhý musel striedať pre zranenie...teda stopérska dvojica je OUT...a celkovo obrana a stred nepôsobia nijako...ani ryba ani rak
...očakávam ešte penaltu proti grékom a nejaké dva goly v sieti Grékov, predsa stoper dostal červenú, druhý musel striedať pre zranenie...teda stopérska dvojica je OUT...a celkovo obrana a stred nepôsobia nijako...ani ryba ani rak
A je vyrovnané! Tak teraz to bude podla mňa grécky betón z roku 2004.
//autoeditácia príspevku (08 Jún 2012, 19:29)
Szczesny vylúčený a penalta Grékom, neskutočný zápas.
1:1 ostáva!!!
//autoeditácia príspevku (08 Jún 2012, 19:29)
Szczesny vylúčený a penalta Grékom, neskutočný zápas.
1:1 ostáva!!!
Rusi pekne cvičia Čechov, radosť sa pozerať. 
Česi dostávajú riadne na frak.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Cesi zasluzeny vyprask, Rusi hrali paradne
Už bolo veselo.
jj...česi po svojom prvom strelenom góle ešte chvílu hrali celkom obstojne....ale potom už prepadávali
Jedna vec je, že museli otvoriť hru, prakticky to bolo buď-alebo, mohli dať na 2:2 (neviem, či mali nejakú vyloženú šancu, ale tak mali 5 či koľko rohov, z toho môže padnúť gól a človek ani nevie ako) alebo dostať na 3:1. Dostali potom 2 zlepené góly a bolo. Výsledok hovorí jasnou rečou, 4:1 je rozdiel triedy, uvidíme, čo Rusi predvedú proti Poliakom, to bude veľmi zaujímavý zápas, Poliaci by nemali prehrať, ak nechcú mať pozíciu v poslednom zápase naozaj sťaženú.
Ako tipujete dnešné zápasy? Ja si myslím, že jeden z dvojice Dánsko/Portugalsko dnes favorita prekvapí. Hlavne od Dánov neviem, čo mám čakať, javia sa ako nenápadný tím, no myslím si, že majú veľkú silu. Portugalci sú zas v miernej kríze, ale ako začína EURO, tak ide minulosť za hlavu a všetci sa sústredia na zápas s Nemeckom, ak by sa Portugalsku podarilo uhrať aspoň bod, ich postup by nemusel byť vôbec nereálny.
Ako tipujete dnešné zápasy? Ja si myslím, že jeden z dvojice Dánsko/Portugalsko dnes favorita prekvapí. Hlavne od Dánov neviem, čo mám čakať, javia sa ako nenápadný tím, no myslím si, že majú veľkú silu. Portugalci sú zas v miernej kríze, ale ako začína EURO, tak ide minulosť za hlavu a všetci sa sústredia na zápas s Nemeckom, ak by sa Portugalsku podarilo uhrať aspoň bod, ich postup by nemusel byť vôbec nereálny.
Hmm zapnem telku a čo nevidim 1:0 pre Dansko? Rodi sa tu velke prekvapenie.. Ale je pravda ze Holandsko malo trosku menej stastia.. tá tyčka.