Posilka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Rospi
Amateur
Amateur

Posilka

Príspevok od používateľa Rospi »

Ahojte .. chodim do jednej posilovne aaa paci sa mi tam celkom jedna baba.. prvy krat ked som ju videl tak obcas sice prehodila pohlad ale tak to mi take prislo ze skor nema zaujem ako by mala :D ale tak dnes to uz vyzeralo inak..uz aj tak viac krat sa pozrela(mozno to bude novy ucesom :D:D) a ked som siel okolo nej a pozrel na nu tak v tom okamihu sa ako keby neze zasmiala skor pousmiala a kyval mi ze ahoj..:D pri tom sa nepozname hej..potom jak som chodil okolo nej sme na seba sa tak pousmievali jak idiot ..:D jak odchadzala ta som sa jej spytal '' ta co docvicene?'' ona ze ''hej no pomalicky''.. a nato otazka ''my sa nepozname vsak'' ja ze ne :D a nato s usmevmom odisla.. otazka.. bolo jej zo mna smiesno alebo som sa jej pacil ? :D necem si robit zbytocne nadeje.. :sneaky:
hd_
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Posilka

Príspevok od používateľa hd_ »

Opýtaj sa jej. Ako to máme vedieť?
Rospi
Amateur
Amateur

hd_ napísal:Opýtaj sa jej. Ako to máme vedieť?
no urcite :D taky trapas si zas necem robit hej .. ?:D .. co ja viem tak usudit z tohto kratkeho textu co som napisal teda aspon sa pokusit sa oto...D
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Tak buď sa na teba usmievala, lebo si jej bol sympatický, alebo sa usmievala preto, že jej bolo niečo smiešne, možno si mal kraťase a k tomu dosť dlhé ponožky, tak vždy keď si išiel okolo, tak sa musela pousmiať. :lol:
Rospi
Amateur
Amateur

hd_ napísal:Tak buď sa na teba usmievala, lebo si jej bol sympatický, alebo sa usmievala preto, že jej bolo niečo smiešne, možno si mal kraťase a k tomu dosť dlhé ponožky, tak vždy keď si išiel okolo, tak sa musela pousmiať. :lol:
co ja vem:D nemal som nic take smiesneho an seba lebo podobnne.. nevem no uvidim nabuduce ked pride .D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Rospi napísal: .. co ja viem tak usudit z tohto kratkeho textu co som napisal ...
z toho sa dá usúdiť jedine tak že si nejaký 12 ročný trapko. Nevieš písať a správaš sa ako tesne pred pubertou. Kým sa jej nespýtaš tak nebudeš vedieť. Usmievanie nič neznamená, a ten dialog čo ste mali si totálne pokašlal. Keď sa ťa spýtala či sa nepoznáte mal si sa toho chytiť a mali ste sa zoznámiť.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

stratila záujem, keď si otvoril ústa, nechaj to plávať.
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

A nevysel ti z nosa sopel ? :D raz to tu uz bolo spomenute
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

neviem ako vy, ale ja som mal jasno,ked napisal "-THA- co docvicene?"
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

To aj mne. Reakcia a la typický gadžo. A štýl vyjadrovania tu na fóre ako zhulený 12-ročný hip-hoper. Tá, keď sa na neho čo i len omylom pozrie, bude zázrak.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

1. Netreba pri registrácii na hojko apsoň 13 rokov ?
2. Tým pádom máš na posilku veľmi skoro.
3. Ak máš účes ako Posledný Mohykán, tak to bolo možno tým.
4. Akú logiku malo sa spýtať "tHa čo docvičené" keď odchádzala ? Podľa mňa je jasné, že docvičila, keď odchádzala..
5. Rada pre teba: Nabudúce príď skôr a keď príde ona tak sa spýtaj : "tHa čo ideš cvičiť" ? Zaboduješ.
Rospi
Amateur
Amateur

s vasimi radami tu velmi nepochodim ako vidim ale dakujem za nazori :D vase nazory ma velmi nezaujimaju ohladom toho ako rozpravam slangovo som z kosic mam 19 rokov a tu sa takto bezne vyjadruje kazdy ci gadzo alebo nie snad nepoznam nikoho kto by nespomenul slovicko ''ta'' aspon 7 x v nejakej teme.nehutorim ani nerozpravam gadzovsky urcite ale to slovo ta si nedokazem odpustit proste ^^
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

nepochopil si pointu toho príspevku. To tha tam vôbec nie je podstatné aj keď to "h" zvýraznil
Rospi
Amateur
Amateur

audiotrack napísal:nepochopil si pointu toho príspevku. To tha tam vôbec nie je podstatné aj keď to "h" zvýraznil
som skor nauceny tak to pisat uz dlho tak nevidim v tom problem? mozno vy ano ale ja nie lebo tu to tak pise vela ludi co poznam s vychodu ja osobne.a neboj sa az na tolko ''zaostaly'' nie som zeby som nepochopil niektore tu prispevky.mozno som to trosku debilne napisal uznavam ze z toho clovek tazko vyjde ale ja som skor sem prisiel pre nejake rady predtym ako by som si urobil nejaky trapas.to ze som sa k nej ozval ci uz ma docvicene je podla mna uplne jedno nejak sa predsa ku nej musim ozvat predsa nie? a je jedno ako.. urcite nepridem za nou a nespytam sa jej ci nechce zo mnou chodit
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

a nepochopil si ani môj príspevok o tom, že si nepochopil jeho :)

tak ešte raz zvýrazním to, čo tam bolo dôležité a na čo narážal:
Akú logiku malo sa spýtať "tha čo docvičené" keď odchádzala ? Podľa mňa je jasné, že docvičila, keď odchádzala..
to zvýraznené "h" som dal preč, lebo ťa zjavne mätie
Rospi
Amateur
Amateur

audiotrack napísal:a nepochopil si ani môj príspevok o tom, že si nepochopil jeho :)

tak ešte raz zvýrazním to, čo tam bolo dôležité a na čo narážal: to zvýraznené "h" som dal preč, lebo ťa zjavne mätie
aku ma logiku? taku ze v posilke su 2 vchody :D jeden ktory sa ide na dvor ku intrakom a dalsi do satne tak preto som sa chcel spytat ci uz docvicila kedze vychadzala tim vchodom ktory vedie na dvor a za 2 som chcel nejako zacat s nou komunikovat a vidiet jej celkovu reakciu.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

tha co docvicene? hej, no pomalicky..
...fajn otazka.. len by ju polo potrebne nasledne rozvinut.

napr.: po cviceni je dolezity pitny rezim. skocme na kavu/kofolu/pivo + usmev (alebo co to u vas pijete)
.
zabijes tym 2 muchy 1 ranou:
- okamzite zistis jej reakciu
- ukazes, ze vies aspon trosku vtipne reagovat na vzniknutu situaciu a nie si uplny sedlak (ten dojem si takmer urcite vyvolal tym "tha")
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

Rospi napísal:ale dakujem za nazori :D vase nazory ma
máš 19 rokov ale napíšeš to isté slovo po sebe inak ? nabudúce skús obojako: názor-i/y :D :D :D
Rospi
Amateur
Amateur

robo1152 napísal: máš 19 rokov ale napíšeš to isté slovo po sebe inak ? nabudúce skús obojako: názor-i/y :D :D :D
stale skusam ci to y/i to si nevsimaj gramatika nie je moja silna stranka :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

boha tu sa hádajte ako malé deti o slovíčku tha, niekomu to príde cool, mne napr nie, ale aby som sa teraz kvoli tomu roztrhal? jeden môj kamarát píše namiesto v, w. A čo teraz nebudem sa s nim baviť? :wink:
Inak keď sa ťa spýtala, že my sa nepoznáme? Tak si jej mal nato povedať, už áno som (tvoje meno)
Napísať odpoveď