League of Legends
-
lekoklatik
VIP
Re: League of Legends
jn. leavnut ranked queue je najrzchlejsi sposob ako spadnut v ratingu.
No mna poser, to som si nikdy nevsimol
.. ja vzdy ked niekto da troll pick, tak leavnem... ach a potom sa cudujem ze mam 72vyhier , 80 prehier a rank 600cca 
-
lekoklatik
VIP
ono sa to zvykne robit tak, ze ked vidis ze mas uz v queue trolla, ktory si nechce nechat poradit a hram sam za seba, tak nikomu nepovies ani slovo a picknes si uplnu, ale uplnu hovadinu a das si totalne odveci spelly. Pripadne nechas random a tvaris sa ze si afk.
Az potom cakaj do poslednej sekundy, ci to neleavne niekto iny. Zvycajne to leavuje kapitan teamu/najvacsie elo (v podstate znamena najrozumnejsi hrac /nie je to pravidlo samozrejme).
Ja som queue neleavol uz hrozne dlhu dobu.
Asi mam stastie alebo co.
Az potom cakaj do poslednej sekundy, ci to neleavne niekto iny. Zvycajne to leavuje kapitan teamu/najvacsie elo (v podstate znamena najrozumnejsi hrac /nie je to pravidlo samozrejme).
Ja som queue neleavol uz hrozne dlhu dobu.
Asi mam stastie alebo co.
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
ja som tusim predvecerom 2 alebo 3 krat za sebou, nieco neskutocne...potom som to uz ani nezapol
Physoc ty mas asi vyslovene stastie na dementov.Ja zvyknem mat v teame 1 alebo 2 normalnych a potom ostatok,co su fakt,ze dementi ,tak staci aby aspon nieco spravili a mame win...
-
PhYs0c
King
zo zaciatku to bolo tak ze sme hru prehrali vzdy koli jednemu slabemu cloveku v teame, lebo u nich boli vsetci 5 dobri a my sme to 4 nezvladli takto som sa postupne dostal na 1200..tam uz zacinali kazit hru dementi zamerne, flame, trucovanie, afk, feedenie..a takto som sa postupne prebojoval na 500:) aj napr. dnes...ww si to je*al po mide k ich basu hlava nehlava a nechaval sa zabijat...ja to nepochopim..
ja som vcera hral hru, kde mis fortune bola uplne useless.. vobec nebola v team fightoch cely cas farmila, nekomunikovala, ani slovo... Tie team fighty sme ako tak zvladali, oni nas pobili a aj my ich , viac menej vzdy jeden od nich prezil... bolo asi 40 k 45 a potom sme zabili barona, prisla po boji fortune zabila dvoch poslednych dali sme aced, pushla a vyhrali sme 
Je plno takych hracov ,co farmia a farmia az kym nemaju full build a az potom idu do teamfightoch a pushnut..
-
uplink
VIP
prvé a veľmi čajové video môjho kamoša, ktorý hráva LoLko, najvyššiu ligu
najlepsi sposob ako prejst cez elo hell?
-
PhYs0c
King
kamos este neprevadzal ucet ani raz a chce ist z eastu k nam na west a pyta to 2600RP, ved prvy krat to bolo free, uz to je spoplatnene?
-
uplink
VIP
PhYs0c - pre ľudí čo sa založili po NR je to spoplatené, pre starších je jednorázový presun zadarmo.
ty starsi hraci sa povazuju ako jak dlho? bo ja hram rok LoL a tez uz vidim ze 2600 rp stoji presun do westuuplink napísal:PhYs0c - pre ľudí čo sa založili po NR je to spoplatené, pre starších je jednorázový presun zadarmo.
-
lekoklatik
VIP
Kto hráte kedy? Nikto nehrá keď sa hrám ja? ^_^
//najs
//najs
-
Hotwire
Addict
ja by som teraz zahral
Podla mna najlepsi sposob ako sa dostat z ELO hell,je hrat tankov,off tankov,proste champov s ktorymi mozete ochranit AD,AP carry,pretoze casto vidim,ze sa v nasom teame tank nahana za killom a nerobi svoju pracu spravne..Radsej budem mat 30 assistov,co zvycajne aj mam ako tank a ochranim AD carry a AP carry ktory mi vyhra hru.Zvycajne uz ked vidia,ze ich chranite,tak vas aj zacnu pocuvat a pekne cakaju kedy zacnete vy teamfight..Myslim si,ze aj keby si bol najlepsi hrac z teamu (ad carry) tak bez dobreho tanka ,ktory ta ochrani jednoducho padnes ako prvy.
-
Sarger
Guru wannabe
Odporúčam venovať pozornosť tomuto: http://euw.leagueoflegends.com/news/lea ... rity-alert
Btw leko stále hráš na Easte, či si už prešiel na West?
Btw leko stále hráš na Easte, či si už prešiel na West?
lenze niekedy je byt tank na hovno pokial ty noobici utekaju akonahle zacnes tankovat.. uz sa mi neraz stalo ze som zautocil ako tank a ty blbic vzadu len cumeli a do team fightu sa pustili az ked som zomrelkevyn68 napísal:Podla mna najlepsi sposob ako sa dostat z ELO hell,je hrat tankov,off tankov,proste champov s ktorymi mozete ochranit AD,AP carry,pretoze casto vidim,ze sa v nasom teame tank nahana za killom a nerobi svoju pracu spravne..Radsej budem mat 30 assistov,co zvycajne aj mam ako tank a ochranim AD carry a AP carry ktory mi vyhra hru.Zvycajne uz ked vidia,ze ich chranite,tak vas aj zacnu pocuvat a pekne cakaju kedy zacnete vy teamfight..Myslim si,ze aj keby si bol najlepsi hrac z teamu (ad carry) tak bez dobreho tanka ,ktory ta ochrani jednoducho padnes ako prvy.
On nevie nič iné povedať len ,,RETARDI´´ ?uplink napísal:
prvé a veľmi čajové video môjho kamoša, ktorý hráva LoLko, najvyššiu liguoplatí sa len prvých 20 sekúnd. Keď ho chytím pri jeho pravých roid ragoch, tak 30-40% tak postnem video. A pri troche šťastia sa pritrafí aj rozbíjanie nábytku. Naposeldy to schytala lampa, hodinky, šálka, chcel vyje*** byt do vzduchu, ale tá poistka na plyňáku to nedovolila.
-
lekoklatik
VIP
Sarger stale som na Nordic East. To mi to celkom vyhovuje zatial. Mam acc aj na weste, ale som tam tusim lvl 10 a nehral som ho hrozne dlho.
//autoeditácia príspevku (09 Jún 2012, 17:47)
Najde sa tu ešte niekto na nejaké hranie?
Nordic & East. Zatiaľ hrám so Schyzo-m a.k.a. Hotwire999
//autoeditácia príspevku (09 Jún 2012, 17:47)
Najde sa tu ešte niekto na nejaké hranie?
Nordic & East. Zatiaľ hrám so Schyzo-m a.k.a. Hotwire999