Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch
Podla mna to je realne. Neviem ake minusy by tam boli pre apple. Ale jednoducho by tam mohli dat rozlisenie z predoslych iPad-ov.
nereálne, nepoznám človeka čo by si radšej kúpil malý iPad namiesto veľkého, pohodlie surfovania je kde? 7 palcov je rovnako nepraktických ako 10 palcov klasickeho iPadu, čiže do vačku to tak či tak nevopchám...
No ja by som bol jednym z prvych ktori by si to hned predobjednali 
tiež mi tie medium veľkosti prídu nezaujímavé ... 
iPhone je malý, spratný ... no treba zoomvať pri prehliadaní webu.
iPad je veľký, nedám ho do vrecka ... ale môžem plnohodnotne surfovať po webe ...
iMiniPad
ani spratné, do vrecka to nenapcháte ... a ani plnohodnotne nekuknete nejakú webstránku. Určite by ste potrebovali trošku prizoomnuť.
Ďalšou vecou aby sa to chytilo by musela byť cena ... keby iPad stál (ceny len obrazne)500€ tak menšia verzia by musela stáť max 250-300€.
keby tam bol cenový rozdiel dajme tomu len 100€ ,...tka by každý už naškrobil 100€ naviac, alebo by si radšej kúpil z bazáru iPad za tú cenu ...
iPhone je malý, spratný ... no treba zoomvať pri prehliadaní webu.
iPad je veľký, nedám ho do vrecka ... ale môžem plnohodnotne surfovať po webe ...
iMiniPad
Ďalšou vecou aby sa to chytilo by musela byť cena ... keby iPad stál (ceny len obrazne)500€ tak menšia verzia by musela stáť max 250-300€.
keby tam bol cenový rozdiel dajme tomu len 100€ ,...tka by každý už naškrobil 100€ naviac, alebo by si radšej kúpil z bazáru iPad za tú cenu ...
myslim, ze kazdy kto robi JB to uz postrehol, ale predsa:
http://www.redmondpie.com/absinthe-jail ... nload-now/
http://www.redmondpie.com/absinthe-jail ... nload-now/
mne na 4S neako rýchlo ide dole baterka s jailbreakom, stretol sa niekto s rovnakym problémom?
-
badboy007
Star
- Kontaktovať používateľa:
ani mi nehovor Filipito. mne sa teraz batéria strašne j*be.. ide mi dole v noci aj tak 5-8% a to ho mám celý čas v airplane mode+všetko komplet vypnuté.
Este dobre, ze uz vobec neriesim JB.
tak tak...icefiresr napísal:Este dobre, ze uz vobec neriesim JB.
Zdravim,
dnes som kamaratovi hovoril o tom, ze si chcem kupit o2 kartu-dobijat kazdy mesiac kredit ( 6€ ) na net a menit si karty, orange na volanie a o2 na internet, ked budem potrebovat nieco zistit...ale k veci -
Povedal mi, ze iphony su na o2 karty blokovane a moze sa mi stat ze mi zablokuju Iphone, je to pravda ? Dakujem.
Moj iphone je odblokovany, mam tam orange kartu... diky
dnes som kamaratovi hovoril o tom, ze si chcem kupit o2 kartu-dobijat kazdy mesiac kredit ( 6€ ) na net a menit si karty, orange na volanie a o2 na internet, ked budem potrebovat nieco zistit...ale k veci -
Povedal mi, ze iphony su na o2 karty blokovane a moze sa mi stat ze mi zablokuju Iphone, je to pravda ? Dakujem.
Moj iphone je odblokovany, mam tam orange kartu... diky
-
awtt
Medium Professional
Ja mam vo svojom o2 kartu a nemam ziadny problem 
to sa ti oplatí? nebude ti lepšie nájsť operátora, ktorý ti ponúkne oboje na jednej sim? Napr. easy free (5€ 2gb)?Empatik napísal: dnes som kamaratovi hovoril o tom, ze si chcem kupit o2 kartu-dobijat kazdy mesiac kredit ( 6€ ) na net a menit si karty, orange na volanie a o2 na internet
Lebo ako tak pozerám, tak o2 ti dá za 6€ 500 mb (a ich pokrytie 3G nie je práve najväčšie).
2 sim karty, vážne? to ťa prejde po 1 dni
No jasne..mate pravdu, aktivujem si balik od oranzovych a bude pokoj od meneni.
co momentalne pouzivate na zalohu veci stiahnutych cez Cydiu? vsetky starsie appky mi nefunguju a zatial sa chcem vyhnut kupe appky za 15$ ktoru by som vyuzival tak dva krat rocne...
načo to poterbuješ? až toľko apps máš stiahnutých z cydie?
daj neake príklady
daj neake príklady
Všetko okolo iPhone a iPod touch
Noo mam z tade rozsierene notification centre, kravinky sa spring board, sprovoznenie tetheringu pod O2, BiteSMS,... Veci za ktore som platil a nechcem o ne prist
-
badboy007
Star
Však, keď si za ne zaplatil tak ich máš zapísané v accounte. Môžeš úplne vymazať cydiu so všetkými rozšíreniami a keď ju znova nainštaluješ tak sa len prihlásiš na svoj acc a stiahneš si kúpené appky zadarmo
.
Všetko okolo iPhone a iPod touch
A free zalezitosti (iFile a pod.?)
-
badboy007
Star
free nie, ale veď toľko toho si už stiahneš..