Spodné prádlo proti poteniu
Spodné prádlo proti poteniu
Čaute, hľadám nejaké spodné prádlo (thermo ? ) proti poteniu. Ide mi o to, že v robote makám 12 hodín, no hneď ako začnem, tak som do pol hodiny spotený, pretože mám na sebe monterky (sice porozopinane a vyhrnute skoro na maximum, no aj tak nepomaha) Som do toho ochotny investovat, pretoze mi to uz ide na nervy. Mate niekto skusenosti s takouto vecou ? Pripadne nejake tipy. Dakujem
Re: Spodné prádlo proti poteniu
Ja by som to zobral opačne... pokiaľ máš dlhotrvajúce problémy s potením, tak skús s tým isť k doktorovi. Nadmerné potenie môže byť aj príznakom vnútorného stresu, nepokoju, nervozity. Inak je potom dostať rôzne krémy, antiperspiranty, používa sa aj čaj zo šalvie, tiež je vhodné dostávať do tela viac zinku atd....
Ako oblečenie je najlepšia bavlna, ktorá je vzdušná....
ja by som rozhodne išiel k lekárovi na komplexné vyšetrenie a budeš múdrejší...
Ako oblečenie je najlepšia bavlna, ktorá je vzdušná....
ja by som rozhodne išiel k lekárovi na komplexné vyšetrenie a budeš múdrejší...
No problém s potením nemám. Celkovo sa výraznejšie nepotím, nieje to tak, ako u niekoho, že príde a do pol hodiny je kompletne premočený. Nosím bavlnené veci. Tu ide hlavne o to, že pracovné nohavice sú z odolného materiálu, a tam sa už asi na prievzdušnosť nemyslelo....
Potenie pradlom nezastavis, ale mozes skusit funkcne pradlo pre lepsi odvod potu a tepla napr. http://b2c.vavrys.sk/%5B10624%5Dboxerky ... l-boxer/93 ale za tu cenu je na zvazenie ci sa to oplati kupit
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Osobne by som ti odporúčal antiperspirant: FA FOR MEN - Deo efekt (taký ten zelený). Ja som ho mal a ten je fakt super.
Ja som si ho striekol ráno a ešte v noci o 2hej pod sprchou bolo striekané miesto pomerne suché. Skús a uvidíš. Mám tu aj Fa MEN - Speedster no ten je trochu menej efektívny ale aj tak dobrý.
K- ? Za co k*rva zasa? Ze radim? Urezat vam k*k*ty.
Ja som si ho striekol ráno a ešte v noci o 2hej pod sprchou bolo striekané miesto pomerne suché. Skús a uvidíš. Mám tu aj Fa MEN - Speedster no ten je trochu menej efektívny ale aj tak dobrý.
K- ? Za co k*rva zasa? Ze radim? Urezat vam k*k*ty.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
V lekarni existuje na nieco take aj olej, ktorym si potries intimne partie a nemal by si tam mat problemy s tymto. Ak sa mi dobre mari.
-
PanjabiChild
Novice
Toto ti termoprádlo nevyrieši. Termoprádlo odvádza vlhosť od tela ale ak to máš prekryté materiálom, ktorý nieje paropriepustný (všetky hustotkané umelé veci) nič to na veci nemení. Kúp si kvalitné monterky, ale ak si napr. zvárač, ktorý má hrubé všetky veci vrátane monteriek tak tam pomôže jedine chémia.
volakedy sa nosili tielka pod oblecenie..ja som to neznasal a hlavne pod tenkov koselov to bol "nárez" 
spodne pradlo pod nazvom thermo to mas skor proti neprepustaniu chladu, ja to pouzivam pri zimnych sportoch (konkretne lyzovani)
ked sme uz aj pri tych antiperspirantoch ja mam dobre skusenosti s gelovymi mennen speed stick, cely den mam z toho sviezu pazuchu
pritom niesom ziadne tintitko moja vaha skace medzi 80-90 kg
/pinco pravda tam ma byt samozrejme u
spodne pradlo pod nazvom thermo to mas skor proti neprepustaniu chladu, ja to pouzivam pri zimnych sportoch (konkretne lyzovani)
ked sme uz aj pri tych antiperspirantoch ja mam dobre skusenosti s gelovymi mennen speed stick, cely den mam z toho sviezu pazuchu
pritom niesom ziadne tintitko moja vaha skace medzi 80-90 kg
/pinco pravda tam ma byt samozrejme u
"tenkov košelov" to je nejaký rus?