Pockat na osudovu lasku ? Existuje take nieco vobec ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zuzanuska
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Pockat na osudovu lasku ? Existuje take nieco vobec ?

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Ale veď maj svoje sny :) Lenže sa treba na veci pozerať aj trochu reálne.

Čo čakáš, že keď stretneš "tú pravú", že sa ti podlomia nohy, nad hlavou začnú lietať ohňostroje a v diaľke zvoniť kostolné zvony?

A k tej práci v zahraničí: takže máš milujúcu partnerku, dobre platenú prácu a ty by si odišiel na rok-dva do zahraničia?
Iné by to bolo odísť možno na pár mesiacov, ale na dlhodobo... to je potom otázne, že načo by ti bola tá priateľka, keď by si mal radšej prácu. Tá práca ti tú lásku nedá ;)

K tým kompromisom: to, či ti niekto za to stojí zistíš aj tak až časom.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

No ja sa divím nad názormi väčšiny, tie mi naozaj prídu ako vyznávači vzorca "ožeň sa, pracuj, sprav decko, odveď dane a potom skap". :(

Autor témy mi príde ako úplne v poriadku, akurát to trošku prežíva. No tak čo, nestretol si ešte partnerku s ktorou by si bol šťastný veď, to je normálne. Raz ju možno stretneš a vtedy určite spoznáš že áno, s touto som šťastný.
A žiadne prehnané nároky v tom nie sú.
Hlavu hore.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Racius napísal:No ja sa divím nad názormi väčšiny, tie mi naozaj prídu ako vyznávači vzorca "ožeň sa, pracuj, sprav decko, odveď dane a potom skap". :(
Veru..riadna nuda :) Ale tak ludia si myslia, ze je to dokonaly zivot.
Niekomu to vyhovuje. Jedna kamaratka mi spominala (ma 20), ze ju nic nelaka specialne, ze ona chce dieta, manzela verneho a chce byt zienka domaca. Tak by bola stastna.
Reku aby toto bol moj hlavny ciel a do konca zivota tak zil, tak si rovno do hlavy strelim..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ľudia sú taký a onaký. Pretože to niekomu vyhovuje, ešte na tom nemusí byť nič zlé. Možno niektorí z vás chcú cestovať, "užívať si", byť slobodný. Na tom nie je nič zlé. A možno na staré kolená vám nebude mať kto ani pohár vody podať. Možno potom vám to dôjde. A možno to dôjde tým, čo fungujú podľa vzorca, že mohli radšej cestovať, ako živiť 4 hladné krky a aj tak to bolo všetko na hovno.
Hlavne neodsudzujte rôzne postoje k životu. Lebo dokonalý vzorec nenašiel ešte nikto. Ale ide asi hlavne o to, zasadiť semiačko :)
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Ale Raci, veď mu zas nikto nekázal sa oženiť, mať deti atd, ... nech robí to, čo jeho urobí šťastným.

Sám písal, že priateľku chce, true love. Na to ale zas napísal, že keby má možnosť odísť preč, tak odíde aj bez partnerky.
Veď ak chce byť voľný a cestovať kade tade, nech tak robí. Ak sa bude chcieť usadiť, tak si začne budovať ten domov.

Niekedy sa proste človek musí rozhodnúť a tie kompromisy robiť. Čo si vyberie, je na ňom.
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

Laska...to je vtedy, ked nezijeme pre seba.
Tvojim stylom sa ti nepodari lubit nikoho. Na to si nevyzrel.
PanjabiChild
Novice
Novice

Príspevok od používateľa PanjabiChild »

Na osudovú lásku a ani neosudovú nečakaj. Bež jej oproti ale najskôr si vytvor v mysli obraz čo naozaj chceš, čo ti prinesie šťastie a či pre toho koho naozaj chceš (tu si sám určuješ či má byť krásna, bohatá alebo akákoľvek iná) ponúkaš dostatočnú protihodnotu. Všetko v živote je vlastne obchod, svoj čas venuj len ľudom s ktorými stojí za to ho stráviť, so ženami ktoré ti ponúkajú nejaký nazvime to pôžitok (emočný, sexuálny, duševný). Ale pokiaľ ty neponúkneš dostatočne veľa, nebude to fungovať a budeš z toho frustrovaný.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

1.) nenasiel si pravu lasku, lebo si na nu este nedozrel
2.) s touto babou sa radsej rozid a nenut sa do ziadneho vztahu

//autoeditácia príspevku (10 Jún 2012, 2:05)
Ako seriozne by som tu nezostal kvoli niekomu...a to by som ju mohol mat rad / lubit akokolvek...to by musela byt naozaj zivotna laska ako z filmu aby som tu zostal. Proste ani keby tu bola moznost zostat tak by som tu nezostal....Preco zahodit taku prilezitost ?
"Laska z filmu" je skor intenzivna pocitova zalezitost, ktora postupne vyprcha, ked pridu prve pochybnosti.

tvoj vzorec: pride osudova laska -> si ochotny nieco obetovat
skutocnost: bud pripraveny sa obetovat -> pride laska -> je na tebe, ci sa pre nu dalej obetujes

Niektori ludia prezivaju lasku intenzivne a harmonicky cely zivot, ale to zavisi od ich predispozicie vlozit sa cely do vztahu. "Osudova laska" (bez ludskej tuzby a snahy) objektivne nejestvuje.
Napísať odpoveď