League of Legends
Re: League of Legends
ja by som išiel leko
Ja by som jedine doporucil komunikovat,ak uz nedokazu ani to,tak report.... Vsak predsa kazdy chce vyhrat ,ak raz napises bez nadavok a slusne poprosis aby urobili toto a toto vacsinou mi vyhoveju,tym samozrejme nechcem povedat,ze mi neusli nervy a poriadne som mu nevypi....Obcas ked vidim ake faili niekto spravi niekolkokrat po sebe ,tak nemozem no..
Podobne , zo zaciatku napisem... play save, dont feed.. potom zacnem omg.. a nakoniec nadavam do retardovanych deciek a podobne, slovo retarded pouzivam tiez dost casto, jedno z mala slov, ktore moze clovek napisat, aby neboli cenzured
... Najviac neznasam sproste deti, co sa hadaju, ze si beru toho a toho, ze on ide mid a nakoniec je to prave on co hru doje*e... tak to ma ide slak trafit ... To iste dnes v ranked, posledny hrac pise, ze ze pls ziadne troll picky, ze kazdy nech si zobere to co team potrebuje a on bol posledny a zacal sa nakoniec hadat, ze on nie je support ale carry... tak nakoniec bol carry on a predposledny si dal support, samozrejme 2x keket skapal a leavol sa... tak by som mu tu hlavo o ten stol oje**l, ze by to lolko nezapol
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
to potesi ked carry leavne
ehm .. no len najviac ma akurat tak stve ze vyhral som dalo mi + 4 elo prehral som vezme mi - 8 znova som prehral -12 a ked som teraz akurat vyhral tak mi dalo + 7 .. 
Kto hra na easte a kto na weste?
Ja hram aj tam aj tam.
East: LukasqoO
West: LukasqoO
Ak chcete tak si ma pridajte. Napiste ss kto ste čo ste.
Ja hram aj tam aj tam.
East: LukasqoO
West: LukasqoO
Ak chcete tak si ma pridajte. Napiste ss kto ste čo ste.
Danhem, ked si dostal 4 alebo tych 7, tak sa nahodou neleavol niekto z protihracov? Vtedy ti dava malo ak hrate napriklad 4vs5 atd..
Ja hram na nordic/east.. Meken
Ja hram na nordic/east.. Meken
Tak to je samozrejme,ze napises dont feed,ale retard je retard.. ja som skor narazal na vysvetlenie toho,ze ked si tank ,tak nech stoja vzadu a idu az po tebe atd..Ale vazne uz niekedy nemam nervy a chytam sa za hlavu ako niekto nemoze logicky uvazovat..A niekedy mam proste chut byt ja teamleader a byt prvy s killmi a nepodelit sa
..
PS: hram na EU west:kevyn69
PS: hram na EU west:kevyn69
-
PhYs0c
King
teraz nikto nedal ban dariusovi tak som si ho narocky dal, samozrejme 11/0 neskutocne OPcko to je...Darius a Draven v jednom teame podla mna zarucena vyhra, ti musia potiahnu team aj sami dvaja
-
Sarger
Guru wannabe
Draven je práveže slabý, respektíve málokto zaňho vie hrať..
-
aruN
Professional
na akom ele hráte, že tu robíte takéto dohady páni?
je jedno či máš v teame dravena alebo dariusa či aký fras ešte, stačí ti dobrý positioning s adčkom a vyhráš fight
preto aj tým čo sa brodia v sračkách pod a okolo 1000 odporúčam hrať ad carry, ako už niekto spomínal, že sa oplatí tank, hovno ti to pomôže keď budeš tankovať a nemáš dmg, s adčkom sa nafarmíš, budeš retardov ignorovať pár minúť a potom prídeš dať ace a vyhrať hru.
je jedno či máš v teame dravena alebo dariusa či aký fras ešte, stačí ti dobrý positioning s adčkom a vyhráš fight
preto aj tým čo sa brodia v sračkách pod a okolo 1000 odporúčam hrať ad carry, ako už niekto spomínal, že sa oplatí tank, hovno ti to pomôže keď budeš tankovať a nemáš dmg, s adčkom sa nafarmíš, budeš retardov ignorovať pár minúť a potom prídeš dať ace a vyhrať hru.
Vies ja rovnako mozem povedat,ze hovno ti pomoze,ked mas dmg ale nema ta kto pokryt.. takze mozme diskutovat velmi dlho..
-
Sarger
Guru wannabe
Aké dohady? Hrávam supporta a vidím čo sa deje na bote.. debilom nepomôžeš.
// A do tej vašej debaty o Ele 500-1000 sa nestarám.. to je mimo mňa. (som na 1400+)
// A do tej vašej debaty o Ele 500-1000 sa nestarám.. to je mimo mňa. (som na 1400+)
Ja som hovoril,ze tank + ked sa da dohovorit tymu,tak sa da zvratit hra aj ked sa spociatku prehrava.Support je vec druha.. toho jedine blitzcranka.
Ja len vychadzam z toho ,ze aj ak som mal skvelo nafarmene ad carry s nejakymi killmi,ale uplne useless team,ktory ked sme boli 5 vs 5 ,tak usli a nechali rozbit veze.. a nikto sa nechytil tankovat ani pod vezou,tak mi ten dmg ,co som mal velmi nepomohol... nehovoriac o tom,ze v teamfighte sa vsetci nahanali za killmi ako keby mi mali pomoct..Mam lepsie skusenosti s tankmi a off tankmi.A ako som hovoril,ak support ,tak vacsinou blitzcrank to sa mi zvycajne podari nafeedit ad carry.. Q + E + ulti instant kill zvycajne..
Ja len vychadzam z toho ,ze aj ak som mal skvelo nafarmene ad carry s nejakymi killmi,ale uplne useless team,ktory ked sme boli 5 vs 5 ,tak usli a nechali rozbit veze.. a nikto sa nechytil tankovat ani pod vezou,tak mi ten dmg ,co som mal velmi nepomohol... nehovoriac o tom,ze v teamfighte sa vsetci nahanali za killmi ako keby mi mali pomoct..Mam lepsie skusenosti s tankmi a off tankmi.A ako som hovoril,ak support ,tak vacsinou blitzcrank to sa mi zvycajne podari nafeedit ad carry.. Q + E + ulti instant kill zvycajne..
Meken nie nie normalne 5 vs 5 ale asi to bude tim ze mam odohratych vela hier a male elo ..ale fakt ako vcera v noci som hral ako som uz hovoril som vyhral + 4 a potom som dva krat po sebe prehral a zobralo mi - 12 a - 13 a potom som zase vyhral a + 7 to je ako ..
my sme vyhrali 4 vs 5 a dostal som + 12,ale toto som si inak vsimol aj ja ,ze to hocijako bere a pridava ELo.. nechapem tiez.Mozno to hodnoti pocet hracov,tvoje skore a viac veci...
No ani my nevravte dpc, teraz som hral ranked.. za 5 minut mal nas swaine na mide 1:7 a darius 0 :4.. potom sa darius leavol a v 20 minute sme dali surrender a zobralo mi to -12 dpc.. a minule po 40 minutach hrania som dostal +6... to podla coho davaju tie body

-
lekoklatik
VIP
Ono elo za zapas/hru sa pocita podla toho, ci je elo tvojho celeho teamu vyssie, ako elo enemy teamu.
V podstate je celkova elo "odmena" (vyhra) alebo "trest" (prehra) stanovena presnym cislom a rozpocitava sa medzi 10tich hracov.
Ked je sucet ela tvojho teamu vyssi ako sucet ela enemy teamu (cize tvoj team by mal byt v podstate lepsi, podla cisel), tak za vyhru dostanes menej ela (pretoze si mal proste silnejsi team) a za prehru ti zoberu viac ela (pretoze si mal silnejsi team).
Zas naopak, ked je sucet ela tvojho teamu nizsi ako sucet ela enemy teamu, tak za vyhru dostanes viac ela a za prehru ti zoberie menej ela.
Tuto teoriu som sa docital tu a zaujala ma natolko, ze to v najblizsej dobe (asi hned teraz) vyskusam a skusim moj post potvrdit/vyvratit, nakolko v koncovej tabulke moze vidiet kto ma ake elo.
Uprimne, znie mi to celkom logicky.
Kto je totalny logik a matik, tak - http://en.wikipedia.org/wiki/Elo_rating_system#Theory
A tu je take "FAQ" matchmakingu - http://na.leagueoflegends.com/board/sho ... hp?t=12029
V podstate je celkova elo "odmena" (vyhra) alebo "trest" (prehra) stanovena presnym cislom a rozpocitava sa medzi 10tich hracov.
Ked je sucet ela tvojho teamu vyssi ako sucet ela enemy teamu (cize tvoj team by mal byt v podstate lepsi, podla cisel), tak za vyhru dostanes menej ela (pretoze si mal proste silnejsi team) a za prehru ti zoberu viac ela (pretoze si mal silnejsi team).
Zas naopak, ked je sucet ela tvojho teamu nizsi ako sucet ela enemy teamu, tak za vyhru dostanes viac ela a za prehru ti zoberie menej ela.
Tuto teoriu som sa docital tu a zaujala ma natolko, ze to v najblizsej dobe (asi hned teraz) vyskusam a skusim moj post potvrdit/vyvratit, nakolko v koncovej tabulke moze vidiet kto ma ake elo.
Uprimne, znie mi to celkom logicky.
Kto je totalny logik a matik, tak - http://en.wikipedia.org/wiki/Elo_rating_system#Theory
A tu je take "FAQ" matchmakingu - http://na.leagueoflegends.com/board/sho ... hp?t=12029
-
PhYs0c
King
ja dostavam vzdy +12/+13 a strhava mi -8/-9