Posilka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Re: Posilka

Príspevok od používateľa danodrevo »

Ale aby som nebol OT, tak sa jej spýtať, či nepotrebuje pomôcť pri cvičení a tam zahájiť nejakú úspešnejšiu konverzáciu.. Či býva na intráku s tým súvisiace, či je odtiaľto alebo nie,.. čo študuje, prečo ? , či neskočí niekam na kávu, lebo si do posilky prišiel cvičiť a nie sa vykecávať.. Základom je sa nebáť :)
Rospi
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Rospi »

danodrevo napísal:Ale aby som nebol OT, tak sa jej spýtať, či nepotrebuje pomôcť pri cvičení a tam zahájiť nejakú úspešnejšiu konverzáciu.. Či býva na intráku s tým súvisiace, či je odtiaľto alebo nie,.. čo študuje, prečo ? , či neskočí niekam na kávu, lebo si do posilky prišiel cvičiť a nie sa vykecávať.. Základom je sa nebáť :)
jj no to mas pravdu najblizsie uz skusim sa k nej normalne prihovorit ^^ len dufam ze z toho nebude trapas :D tie neznasam
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

bude trapas, budeš sa mať na čom smiať, ja s priateľkou stále spomíname na to ako som si ju pri prvom stretku pomýlil s inou holkou :D
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gogo956 »

Rospi

tak si prehodil s nejakou babou v posilke par slov, co teraz akoze s tym? Nabuduce ked ju tam uvidis, tak sa jej spytaj ci by nesla na proteinovy šejk, alebo niekam von na kofolu a potom uvidis co dalej.
to je vsetko..
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

ak si spraviš náhodou trapas a nevíde to tak nevadí nič to,.. do posilky chod nadalej makaj ako drak a posiluj a vypracuj si riadne svaly!! nech vidí že o čo prišla,...
Rospi
Amateur
Amateur

Dakujem vsetkym za rady ^^ dam potom nove info ako to vlastne cele dopadlo..:D drzte palce ;D
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

inac fakt, podla mna nie je nic na tom, ze ju oslovis este raz, ked ztoho nebudes robit trapas ty tak to trapas nebude, prinajhorsom si urob srandu sam zo seba a zasmej sa...este som nevidel, ze by sa niekto smial na nejakom chlapovi co by oslovil zenu, preto, ze ju oslovil...si chlap, ides si za svojim, ked nevyjde co uz, ked vide si za vodou, nemas co stratit
Rospi
Amateur
Amateur

Filipito napísal:boha tu sa hádajte ako malé deti o slovíčku tha, niekomu to príde cool, mne napr nie, ale aby som sa teraz kvoli tomu roztrhal? jeden môj kamarát píše namiesto v, w. A čo teraz nebudem sa s nim baviť? :wink:
Inak keď sa ťa spýtala, že my sa nepoznáme? Tak si jej mal nato povedať, už áno som (tvoje meno)
hej hej presne aj nad tym som rozmyslal ze poviem ale v tej chvili taky divny pocit ma zalial a som jedine naco sa smohol je povedat ''nie'' z usmevom jak dilino :D .. nic dufam ze dnes tam bude ^^ a ked nie dnes tak niekedy cez tyzden urcite :)

//autoeditácia príspevku (10 Jún 2012, 18:54)
ahojte :D tak nakonec to dopadlo fajn:) pozval som ju na kofolu hovorila ze este nevie lebo musi sa ucit na skusky a tak.. a ze v stredu uz odchadza spet domov neni z kosic ale z lucenca cize.. ale aj tak povedala ze este uvidi a dala mi na nu FB bez toho aby si ho sam popytal cize fck yeah ;D dakujem vsetkym z tohto fora za rady a ''podpichy'' nazory a myslienky D
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Rospi napísal:dala mi na nu FB bez toho aby si ho sam popytal cize fck yeah ;D
Bože, daj mi silu...
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Rospi, nič v zlom, ale GL vo vzťahu na diaľku. :wink:
Filipito
Darca
Darca

ja mám priateľku 13km od seba a považujem to už za diaľku, takýto rozdiel, si neviem a ani nechcem predstaviť. Teraz si možno hovoríš, že veď to je ok, ale keď sa zaľúbiš a budeš s ňou chcieť byť častejšie tak vtedy prichádzaju problémy :wink:
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...13 km nie je veľa, autom si tam za 10 minút...ak ti stojí, tak za 5...
Filipito
Darca
Darca

ja viem, ja som len chcel podoknúť, že takú veľkú diaľku (ako v jeho prípade) prekonávať bude dosť ťažké :wink:
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Riešite tu vzťahy na diaľku a oni sa ešte ani okrem posilky nestretli.. Dovolím si tvrdiť, že na 99% z toho nič nebude, ona najskôr príde do Košíc niekedy po lete keď jej začne škola, takže to nemá zmysel... Ale si aspoň a skúsenosť bohatší.
hd_
King
King

Ono to nemusí byť zbytočné skúsiť ale na druhej strane. Ak bude povedzme to dievča tráviť ešte tak 2-4 roky väčšinu roka v KE a dali by sa dokopy, tak taký vzťah sa dá potom určite zvládnuť, ak by sa po výške napr. ona k nemu presťahovala.

Ano ja viem, strelil som teraz vetu, ktorá sa zaoberá tým, čo by bolo v nasledujúcich rokoch, ak sa dajú dokopy. Ide ale o to, že by to nebol taký typický vzťah na diaľku, kedy sú 2 ľudia od seba vzdialení povedzme 100-200 km 99% roka. Tu by spolu neboli len cez prázdniny, ak by bola vôľa, tak aj vtedy by ale mohli. Ale to už som veľmi ďaleko.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

To by sa dalo, ak by sa stretli pre pár mesiacmi... Ale spoznať sa pár dní pred jej odchodom na pár mesiacov preč ? Ja neviem, takto na leto, kedy bude kopec akcii by som na ňu raz-dva zabudol. Košice sú veľké, kočiek je tam veľa. Osobne by som neinvestoval energiu/čas/peniaze dochádzaním do KE/LC v zárodku vzťahu, o ktorom ani len netuším či bude mať budúcnosť (och už aj ja tu vidím vzťah... :D ) Dajú sa bez problémov preklenúť takéto vzdialenosť, kamarátka rok fungovala s priateľom takto, kde vzdialenosť medzi nimi bola cca 200km a sú stále spolu.. ale už predtým boli rok spolu.. Myslím, že teraz niečo začínať by bola strata času a aj chyba. Počkal by som buď na jej návrat, alebo sa na to vykašľal..
gogo956
Redeemer
Redeemer

dopadne to tak, ze si budete chvilu pisat na FB a potom pochopis ze z toho nic viac nebude.
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

popri tom pisani ju skus este niekam pozvat, ak sa bude vyhovarat alebo odmietne tak kasli na nu.....
hd_
King
King

gogo956 napísal:dopadne to tak, ze si budete chvilu pisat na FB a potom pochopis ze z toho nic viac nebude.
Prečo si taký negativista? :) Veď nepoznáš ani jedného z nich, nevieš, kto je aká povaha. Možno z toho bude láska na celý život, možno na jeden týždeň. :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

hd_

to je len moja predpoved, samozrejme ze z toho moze byt aj laska na cely zivot :)
Napísať odpoveď