Uz dlhsiu dobu mam takyto problem. Ked zapinam PC, normalne vsetko nabehne, pusti sa desktop a pc sa vypne. Potom to zapnem a uz to ide. Dnes sa mi stala taka vec, ze po zapnuti sa to tradicne vyplo. Tak som to skusil zapnut no pri fade-in e windowsackeho loga to zastalo. logo sice "dychalo" ale asi 15 minut sa nic nedialo. Tak som to resetol a pri spustani som zvolil moznost kdce by mal win fixnut chyby. Momentalne vraj kontroluje HDD errors no uz to robi vyse hodiny.. A ten hlupy status bar je dost nedomysleny cize neviem ani kolko percent to moze mat. Pisu tam, ze more than hour remainin .. Neviem do kedy mam cakat. No to je jedno. nestretli ste sa niekto s takymto problemom pri zapinani ?
Zostava
GeForce 8800gt (upecena)
AMD Phenom 9650 x4
4GB RAM
zdroj 450w
Win 7 64bit
Problem so startom WINu
Re: Problem so startom WINu
Možno máš jednu chybnú pamäť. Ak máš dva moduly , tak jeden vyber a skúšaj ich po jednom. Najlepšie programom Memtest
Ďalšia možnosť. Nemáš tam náhodou niečo pretaktované ? Možno je to len nestabilné kôli pretaktovaniu.
//autoeditácia príspevku (17 Jún 2012, 23:22)
Aha teraz som si všimol , že tam máš upečenú grafiku , takže je to hádam jasné ...
Ďalšia možnosť. Nemáš tam náhodou niečo pretaktované ? Možno je to len nestabilné kôli pretaktovaniu.
//autoeditácia príspevku (17 Jún 2012, 23:22)
Aha teraz som si všimol , že tam máš upečenú grafiku , takže je to hádam jasné ...