Chudnutie

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Chudnutie

Príspevok od používateľa ColdRain »

ok, dalsia ko*ot, sorry inak sa to neda napisat...diety co funguju su CKD/Atkinsonova dieta a sacharidove vlny, ale najlepsie funguje zdrave straovvanie NON STOP, nie mesiac pred plazovou sezonou...a pri posilnovani sa hentaka dieta drzat mozno da, ale nepriberes stym nic, proste je to blbost, popiera to akekolvek pravidla biologie, ta dieta nema ako fungovat...ak fungovanim nemyslis to, ze za tyzden hladovky schudnes, potom sa ti spomaly metabolizmus a prestanes chudnut a cakas na jojo efekt...fakt nechapem kde ludia beru tu istotu poradit niekomu inemu ked sa tomu sami nerozumeju...
a dalsia vec, chalan ma 14 rokov, fakt si myslis ze ma moznost drzat dietu? v skole dostane navarene, doma dostane navarene od mamy, nevari si sam, takze jedina sanca je stravovat sa zdravo, vela zeleniny, ziadne sladkosti a sladene vody...a do toho plavat a je zahojeny. toto su realne moznosti ktore ma
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Ten obrázok mi pripomína v podstate Dukanovú diétu (variant A)... až na tie orechy samozrejme.

// + tie oleje..
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tieto rôzne zázračné diéty sú na smiech. Ako bolo spomenuté, overené je CKD a sacharidové vlny, ktoré som šiel už dvakrát a za mesiac aj pol som schudol cca 11-12 kg. Nie je to žiadna veda.

Druhou "možnosťou" je kúpiť si tabletky s výťažkom z panciera raka, žrať a robiť to, čo zvyčajne. Schudnete cca 4 kg za mesiac a balenie vás bude stáť len niečo cez 100 evry, ak však zavoláte do 30 sekúnd po vzhliadnutí reklamy, dostane dve balenia len za 89 evry. Mať tie peniaze, tak neváham a idem do toho a kašle na nudné diéty a šprintovanie do kopcov.
etc.
Professional
Professional

No ja som dal dukanovu a za dva mesiace 20 kg dole, takže.. overene :D Ale samozrejme chlapec má 14 takže na jeho mieste by som upravil stravu ako už bolo spomenuté a zvýšil pohyb.
ColdRain
Addict
Addict

dunkanova dieta je v podstate CKD bez carb-up fazy, takze ano to funguje, ale nesmu tam byt ziadne sachre, co neplati o orechoch, ovoci, pecive...to co sem chalan hodil je tzv delena strava to s dunkanovou dietou nema moc spolocne, teda ak si tu dunkanovu dietu s niecim nemylim...pointou je, ze funguju v zasade tri veci pri nejakom weight-managmente, prvou je zdrave stravovanie non-stop, to udrziava nadpriemernu postavu aj bez nejakej namahy, ked clovek chce pribrat/schudnut zaradi prislusnu aktivitu-cinky, alebo aerobku(resp HIIT treningy, ale nebudeme to komplikovat), alebo plavanie...proste cokolvek co zvysi vydaj energie res. stimuluje svaly kr astu, ak chce clovek drastickejsie schudnut je tu CKD alebo sacharidove vlny(teda obmedzenie prijatej energie), ktore su obe narocnejsie, ale poskytnu o to lepsi efekt, su overene, funguju, nesposobuju jojo efekt, lebo netlmia metabolizmus...ziadne ine blbosti nefunguju
Kingsamik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Kingsamik »

Napiste mi nieco o tom CKD a sachcaridových vlnách ....
M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

ColdRain, mozes prosim ta popisat nieco o tych CKD a dukanovej diete? Hladal som nieco ale len po anglicky...
etc.
Professional
Professional

M&M
Light Professional
Light Professional

čo by si odporučil skôr?
etc.
Professional
Professional

No ja som schudol 20 kg pomocou dukanovej diety takže by som ti odporučil ju, ale skús si preštudovať obe a nájdi si čo tebe vyhovuje viac :)
ColdRain
Addict
Addict

CKD v zasade vraj funguje lepsie, dochadza k mensim ubytkom na svalovej hmote ako pri vlnach, ale je zlozitejsia na dodrziavanie a hlavne vzhladom na vysoky prijem energie z tukov je podla mna nezdravsia ako vlny...cize podla mna beznemu cloveku su vzdy jednoduchsie vlny (ktore same o sebe su tazka dieta, ktoru nie je lahke vydrzat drzat) a su azroven zdravsie a myslim, ze rozdiel ubytku cistej svaloviny nebude u neprofesionalneho sportovca tak rozdielny, cize ja by som doporucil vlny
http://www.sportujeme.sk/fitness/sachar ... lny-teoria
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

ColdRain napísal:O_O to je ta najdrbnutejsia dieta o akej som pocul...to je z emmy nie? rozhodne neodporucam to komukolvek dodrziavat, kaloricky prijem sa da znizit akokolvek a clovek bude prvy tyzden chudnut, ale spali kopu svalov a bude vyzerat ako tvarohova sracka, lebo pojde dokelu ovela viac svalov ako tuku
Nie je to nahodou tak, ze telo najskor odburava nadbytocny tuk a az potom prichadza na rad svalova hmota?
ColdRain
Addict
Addict

praveze presne naopak...tuk sluzi ako zasobaren energie pre "horsie casy" ked ma telo nudzu o energiu zachova sa celkom logicky=>zacne sa snazit znizovat vydaj, najprv spomali metabolizmus a nasledne ked nema dost zivin zacne odburavat svalovu hmotu, kedze vacsi sval vyzaduje na vykonanie akehokolvek pohybu viac energie ako sval mensi na rovnaky pohyb, az potom teda ked sa znizi spotreba energie, tak sa zacne stiepit tuk..samozrejme nie je to tak ze telo absolutne odburava len sval a potom len tuk, ide o pomer, kedy na azciatku je velmi vela energie stiepenim svalov a menej z tuku, pokial sa tej svalovej hmote nedostava stimulu ze ho je treba (teda cvicenie s vahami, ekdze ak si telo mysli ze ten sval potrebuje nebude ho odburavat) a zaroven dostatok stavebnych latok na ich opravu po pouziti(teda poskodeni)=bielkoviny
Kingsamik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Kingsamik »

Etc. ? CO si 200 dni mal tu š fazu ? OMG :)

//autoeditácia príspevku (11 Jún 2012, 14:54)
Rozmýšalm o tej dukanovej .. zdá sa my byť lepšia v stravovaní .. :)
samuelhornak
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa samuelhornak »

1. -nestaci sa len menej stravovat ale to aj spalit ist aj von a poprechadzat sa alebo ist na bicykel
2.-treba aj vela pit aspom 2L cistej alebo malo sladenej sirupovej vody
3.-medzi jedlom si treba davat aj prestavky cca 3 hod
môj nazor
ColdRain
Addict
Addict

1, v zasade hej, ide to rychlejsie
2, cista voda je top, ano treba skutocne vela pit
3, tie tri hodky su tak akurat, hlavna je pravidelnost, telo nesmie mat pocit, ze musi nieco ukladat lebo sa mu nemusi uz dostat, ked bude telo mat pravidelne vhodne zvolene ziviny, bude ich vhodne pouzivat nebude ich tlacit do tukov "na horsie casy" ako ked clovek je rano, potom dlho dlho nic a potom o desiatej vecer
M&M
Light Professional
Light Professional

presne, v tom je chyba ze mnoho ludi je 2 krat denne aj to na obed a vecer, najlepsie by bolo jest 5x za den, no niekedy sa to zda nedodrzatelne...
samuelhornak
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa samuelhornak »

Priblizne o tom som hovoril v tretom bode ze sa musi jest 5x za den v mensich davkach lebo ked sa robia velke pauzi tak si telo mysli ze nebude jest a zasobuje sa.
M&M
Light Professional
Light Professional

no ano, samuel, ale niekedy sa to neda proste ked mas nieco na praci si von a tak nestihas...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ak niekto je 2 krát denne, koleduje si o pribratie. Inak, moc sa to tu nespomína, ale určitú rolu hrajú aj rôzne genetické predispozície. Aj keď to nemôže slúžiť ako výhovorka, ale niektorí majú naozaj oveľa väčšiu potenciu pribrať.
Napísať odpoveď