EURO 2012
Re: EURO 2012
Neviem, či prekvapenie. Dáni odohrali po taktickej stránke skvelý 1. polčas, podľa mňa by bola zaslúžená remíza, ale Holanďania nespravili zatiaľ nič okrem tej tyčky, čo by ich malo posunúť k 3-bodovej hranici. Vystrelili snáď 13 krát, no bránu trafili 2 krát, naopak Dáni vystrelili 3 krát a v 100% prípadoch trafili priestor brány.
Som zvedavý na 2. polčas, kedy pošle holandský tréner do zápasu Huntelaara.
Som zvedavý na 2. polčas, kedy pošle holandský tréner do zápasu Huntelaara.
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
a o čo tam išlo?
Netuším, ale tvrdé jadrá nemajú radi týchto organizátorov/sbskárov vo vestách vo všeobecnosti, takže som sa tomu vôbec nečudujem.
-
t0m4s3
Admin
Oranjes nemastny neslany vykon, akurat sa mozu hnevat na rozhodcu za dve neodpiskane penalty za ruku
-
Scorpion90
King
ale zato poriadne, lebo obe ruky boli jasne..pripadna najma prva premenena penalta by mohla totalne zmenit priebeh zapasut0m4s3 napísal:Oranjes nemastny neslany vykon, akurat sa mozu hnevat na rozhodcu za dve neodpiskane penalty za ruku
Mno co vravite na zapas Nemecko-Portugalsko. Taky opatrnejsi priebeh, Nemci zahadzuju jednu sancu za druhou ktoru maju... Oj ale co chybalu pepemu aby to bol gol... tu to fakt to stastie chybalo. Osobne fandim Portugalsku
Nezdá sa mi, že by mali Nemci nejaké extra šance, možno 1 takú slubnejšiu mali, ale to je všetko. Zatiaľ veľmi vyrovnaný duel, Pepeho strele chýbali ozaj milimetre a mohlo byť 0:1. Som zvedavý, kto sa prvý odhodlá k výraznejšej ofenzíve, Portugalci budú podľa mňa čakať skôr na chyby, nemajú v strede poľa takú kvalitu ako Nemecko.
hra nieco vobec v tom zapase s nemcami xronaldo? bo som prepinal
mohlo byt vyrovnane tvl...tak portugalci dali 2x brvno, ronaldo mohol skorovat... zapas to je dobry
Nemci maju dost stastia ale tak co uz aj to patri ku hre.. Ale Portugalci by si remizu zasluzili
Tak vraví sa tak nejako, že na turnaj prídu favoriti, predvádzajú hru, v zápasoch majú na vrch a nakoniec turnaj vyhrajú Nemci.
Taliani dnes super, remíza zo Španielskom.
Taliani prekvapili, veľmi pekný futbal hrali, až som im skoro fandil.
Chorváti zatiaľ hrajú super, ale tak Íri predstavujú najslabšieho súpera v skupine, takže tie zvyšné zápasy budú ešte veľmi zaujímavé aj v tejto skupine, ak Chorváti dokážu urvať ešte nejaký bodík od Španielov/Talianov, tak to môže byť pekne zauzlené.
-
guess.whoo
Redeemer
Chorvati o triedu lepsi, Iri sli do toho ako so seberovnym. Keby zalozili hru na poctivej obrane tak by to mozno skoncilo inak, no som rad, ze moj prvy cierny kôň ukazal silu.
Btw cely druhy polcas som si myslel, ze Keane je uz vystriedany
Btw cely druhy polcas som si myslel, ze Keane je uz vystriedany
Dneska zatial jednoznacne najlepsie zapasy
Chorvati perfektne drzanie lopty, vela sanci, o triedu lepsi od Irov. A prvy zapas Spanielsko-Taliansko pekny futbal z oboch stran, hralo sa na obe brany, tak to ma byt 
-
DanielDevil
Addict
dobrý futbal to bol akurát po prvom góle, dovtedy slabota, ten večerný bol lepší
vzdy ma bavili zapasy chorvatska, maju naboj
hlavne ked hral este mijatovic
A hlavna vec ze Mijatovic je Srb a za Chorvatsko nikdy nehralTrussardi napísal:vzdy ma bavili zapasy chorvatska, maju nabojhlavne ked hral este mijatovic
Možno myslel ešte Juhosláviu. 
v poslednom case francuzko nic nehra..aj teraz zapas akoze takticky ale nudny, mozu byt radi ze uhrali remizu
edit/ aj screen hovory za vsetko
edit/ aj screen hovory za vsetko