BattleField 3
Re: BattleField 3
UN: garantujem ti ze nebudu
-
sobrancan16
Star
po novom update mi nejde mp jak ho zapnem bezi hudba a obraz nič cierna obrazovka
TeaPack: ale sú 2verzie hry - základná a limitovaná
-
MichalkoOo
Zablokovaný
zas debilná ruská verzia alebo lacný key?sobrancan16 napísal:po novom update mi nejde mp jak ho zapnem bezi hudba a obraz nič cierna obrazovka
Snajper: nebudú pre žiadnu verziu. Na 99999%
Tym padom by premium stracalo na svojom vyzname. Nebudu a hotovo.
Zahrá teraz niekto coop? Mám rovnaký nick na battlegu.
Battlefield 3 Premium za 39eur? Myslíte, že je tam správna cena?
http://www.gameexpres.sk/hra-pre-pc-bat ... 14731.html
http://www.gameexpres.sk/hra-pre-pc-bat ... 14731.html
Kludne moze byt, ale je to zatial predobjednavka a podla mna ta cena bude zmenena.
je to $49.99 takze preco nie..
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Premium sa da momentalne kupit aj za cca 20 Eur.
Navod (10 ludia nemali problem)
Budete potřebovat kredit.kartu povolenou pro elektronické platby (MC, Visa) a Platinum Hide Ip či proxy z Indie
1.Sežente si Platinum Hide Ip (czshare,ulozto). Zapněte ho, nastavte country na India.
2.Pokud už vás "neskrývá", klikněte na "Hide"
3.Načtěte tuto stránku
Kód:
http://store.origin.com/store/easa/en_I ... .249982800
Pozn.Jde to opravdu pomalu. Když tak refreshněte ip (Unhide>Hide).
4.Hoďte si to do košíku, pak dejte "stop hide" nebo vypněte ten program.
5.Už to pojede rychle, přihlašte se a zaplaťte kartou. //Nezapomeňte nastavit při vyplňování country v originu na India!
1499 Indian rupees = 21.6572798 Euros skoro zadarmo, přijatelná cena za premium
Navod (10 ludia nemali problem)
Budete potřebovat kredit.kartu povolenou pro elektronické platby (MC, Visa) a Platinum Hide Ip či proxy z Indie
1.Sežente si Platinum Hide Ip (czshare,ulozto). Zapněte ho, nastavte country na India.
2.Pokud už vás "neskrývá", klikněte na "Hide"
3.Načtěte tuto stránku
Kód:
http://store.origin.com/store/easa/en_I ... .249982800
Pozn.Jde to opravdu pomalu. Když tak refreshněte ip (Unhide>Hide).
4.Hoďte si to do košíku, pak dejte "stop hide" nebo vypněte ten program.
5.Už to pojede rychle, přihlašte se a zaplaťte kartou. //Nezapomeňte nastavit při vyplňování country v originu na India!
1499 Indian rupees = 21.6572798 Euros skoro zadarmo, přijatelná cena za premium
Tak toto nerobte urcite. Vacsine uzivatelov Premium na druhy den zrusili a poslali vystrazne maily. Je to aj na reddite
-
Shamway
Professional
Hej? Kua...uz som sa tesil :-/ Dost vela CechoSlovakov to kupovali dnes tak este asi im to nestihlo dojst
tak sry za zavadzanie
tak sry za zavadzanie
Aj keby to fungovalo urcite by som cez nejake proxy nezadaval svoje udaje kreditky.
Poznam 15 ludi co to kupili, vratane mna, a nic im neprislo. A preco by ti to mali vziat? Kopu ludi si kupuje ruske keye a beru im tie hry? Aj keby ti to zobrali tak peniaze ti poslu naspet na ucet.TeaPack napísal:Tak toto nerobte urcite. Vacsine uzivatelov Premium na druhy den zrusili a poslali vystrazne maily. Je to aj na reddite
Uz na reddite niekto pisal ze mu EA vratilo peniaze a Premium mu bolo odobrate. Zas niekto druhy pisal ze mu bola zneuzita karta. Takze vela stastia pre tych co kupovali cez proxy 
S tou kreditkou je to risk. Z banky vam budu volat ci je to vasa platba a ci mate kreditku pri sebe 
tie zbrane v Premium vyzerajú dobre a moderne. škoda, že za to pýtajú 50€ a nie len nejakých 15€
omg ved citajte poriadne, premium nie je len o zbraniach, su v tom vsetky DLCka ktore budu v BF3. Dve uz vysli, dalsie 3 vyjdu do marca 2013.
-
Daggertail
Light Professional
podaril sa mi vcelku husarsky kusok
, som sa prepol do druheho teamu a hned aj do heliny, ktora bola k dispozicii na spawne, no a co nevidim, ze vsetci z mojho teamu su vlastne moji nepriatelia, dokonca aj pilot
, takze pilot palil po mojich a ja po jeho spoluhracoch 
Nema niekto problem po poslednej aktualizacii s nastenkou/battle feed + pripisovanim bodov/statistik.............body mi vzdy dodatocne pripise, ale nikdy nie hned po dohrati kola...a väcsi problem (aj ked len esteticka chyba), ze moja nastenka je od poslednej aktualizacie "pusta" ......mozem ziskat povysenie, nove awardy, hviezdy za 100 zabiti atd atd a vobec nic mi na nastenku nevyhodi.....od ostatnych ludi co mam v priateloch mi veci na nastenku hadze.....tak sa na to potom dost blbo pozera ked ziskam ja nove ocenenia predmety a vobec nic na nastenke neni