Programátorský kútik: prejavte sa!
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Programátorský kútik: prejavte sa!
Myslel som, ze to robis v C# , este si psominam na tvoj topik, ked si s tym zacinal.
Matlab zial nie je nic pre mna a ak to chces ako diplomovku tak zdrojaky ani nezverejnuj, ani nevies ako a bol by si plagiator.
Inak drzim palce nech ti to vyde.
Matlab zial nie je nic pre mna a ak to chces ako diplomovku tak zdrojaky ani nezverejnuj, ani nevies ako a bol by si plagiator.
Inak drzim palce nech ti to vyde.
Podľa mňa je to super a držím palce
-
johny3212
Star
Ako diplomka je to super, ale nesuhlasim s postojom tvojho profesora. Matlab je dost oblubeny v skole, lebo v nom vedia robit aj nie programatoriaxxis napísal:
(zacal som to pisat sice v c# ale tam som sa dopracoval len po detekciu tienov a program uz zacal dost narastat, potom mi moj profesor povedal, ze ak s nim mam spolupracovat dalej mam to robit v matlabe)
jedine co viac mozem spravit je sem hodit svoj clanok (je v anglictine)
http://dl.dropbox.com/u/20180668/paper.pdf
teraz uz len presvedcit spravnych ludi aby mi to zobrali ako diplomku (resp. najst veduceho) a budem spokojny (kedze cely program je zatial vystupom jedineho predmetu)
Ja som tiez robil na diplomku s obrazom, tu je moj vysledok, co mam na obhajobu. Jadna sa o detekciu znaciek v obraze a naslednu navigaciu robota.
Pouzite nastroje: C++, GLSL, OpenGL, SDL, OpenCV, Collada, Boost
Whip It !
App inspired by BigBangTheory
Mobile App For Nokia Symbian Belle
(z toho pre co ta app je vychadzaju aj poziadavky mozno pojde aj na starsom OS Symbian pokial to ma QT resp podporu Qt mobility 1.1 a Accelerometer)
Ako fakt totalna prkotinka 5minut kodenia a 30minut testovania
strasna haluz
(ovladanie podobne ako na videu chytis telefon a po x-sovej suradnici nim švihneš ako keby držíš bič)
Mirror: http://www.sos.yweb.sk/whipIt.sis
PS: ak ma niekto lepsi kvalitu zvuku sem snou diky
App inspired by BigBangTheory
Mobile App For Nokia Symbian Belle
(z toho pre co ta app je vychadzaju aj poziadavky mozno pojde aj na starsom OS Symbian pokial to ma QT resp podporu Qt mobility 1.1 a Accelerometer)
Ako fakt totalna prkotinka 5minut kodenia a 30minut testovania
(ovladanie podobne ako na videu chytis telefon a po x-sovej suradnici nim švihneš ako keby držíš bič)
Mirror: http://www.sos.yweb.sk/whipIt.sis
PS: ak ma niekto lepsi kvalitu zvuku sem snou diky
- Prílohy
-
- whipIt.rar
- Aplikacia
- (36.83 KiB) 114 stiahnutí
-
- whipItSource.rar
- Source
- (127.33 KiB) 101 stiahnutí
Firemake Sam
Zbúchané za 2 hodky.
Ide o to podpáliť celú mapku bez toho aby ste sa zasekli/zabili.
Kritiku príjmem.
IDE LEN POD WIN VISTA /7!!!
Zbúchané za 2 hodky.
Ide o to podpáliť celú mapku bez toho aby ste sa zasekli/zabili.
Kritiku príjmem.
IDE LEN POD WIN VISTA /7!!!
- Prílohy
-
- Firemaker Sam.zip
- Fireman Sam
- (817.16 KiB) 137 stiahnutí
V čom je to robené? Predpokladám C# a XNA?
Ak áno, tak je to dosť chabé vzhľadom na to, čo všetko tento framework umožňuje. Ovládanie (odozva šípok) je hrozná. Keď umriem, zaseknem sa na obrazovke a ostáva mi len ukončiť aplikáciu (?).
Na začiatku žiadne inštrukcie. Nikdy nenechávaj hráča domýšľať si, ako sa to ovláda!
Do konca som to nedohral, takže neviem, čo sa stane, ale tiež to asi nebude nič extra.
Celkovo také... ako hovoríš, zbúchané za 2 hoďky. Skús to trochu zlepšiť. Pridať nejaké animácie, možnosti atď.
A v prvom rade to daj do prílohy! (Ak sa to zmestí zbalené)
Ak áno, tak je to dosť chabé vzhľadom na to, čo všetko tento framework umožňuje. Ovládanie (odozva šípok) je hrozná. Keď umriem, zaseknem sa na obrazovke a ostáva mi len ukončiť aplikáciu (?).
Na začiatku žiadne inštrukcie. Nikdy nenechávaj hráča domýšľať si, ako sa to ovláda!
Do konca som to nedohral, takže neviem, čo sa stane, ale tiež to asi nebude nič extra.
Celkovo také... ako hovoríš, zbúchané za 2 hoďky. Skús to trochu zlepšiť. Pridať nejaké animácie, možnosti atď.
A v prvom rade to daj do prílohy! (Ak sa to zmestí zbalené)
Dik za kritiku!
Tak no
Áno XNA.
K tým šípkam : nemačkajú sa, ale musíš ich držať. K menu a spol. : ešte som nerobil, lebo nemyslím si, že by som ho spravil efektívne...
Tak no
K tým šípkam : nemačkajú sa, ale musíš ich držať. K menu a spol. : ešte som nerobil, lebo nemyslím si, že by som ho spravil efektívne...
-
audiotrack
VIP
akékoľvek menu je ekefktívnejšie než žiadne
To menu a spol spravím až keď budem mať grafika a pôjdem robiť nejakú zmysluplnú hru.
Na to aby si mohol pomýšľať na grafika potrebuješ niečo vedieť. Kým sa učíš, môže ti byť grafika ukradnutá. Vykradni google, prípadne niečo špecifické si vypýtaj napr. tu na fóre, zručných a ochotných grafikov je tu dosť.
Nečakaj, že prvá "normálna" hra, ktorú urobíš, bude skvelá.
Nečakaj, že prvá "normálna" hra, ktorú urobíš, bude skvelá.
Tak ja chcem ísť na špongiu http://www.smnd.sk/mikey/PHP/spongia/spongia_2011/
A čo tým chcel básnik povedať?
V podstate len to, že aj tak by bolo dobré mať grafika
Ahá, ty tam ideš s tým, že chceš vyhrať. Tak to je smutné...
Rob ako myslíš, ale ak budeš stavať grafiku na prvé miesto, tak urobíš nejakú extra super krásnu hru, ktorá ale bude totálne nudná, na nič a nebude sa dať ani ovládať
Poradím ti k súťaži: Vybodni sa na grafiku, tú doplníš až nakoniec. Na prvé miesto klaď game design (príbeh, prostredie, štýl hry atď). Na druhé miesto technické prevedenie (Čo najmenej bugov) a až potom, nakoniec, sa hrajte s grafikou (Teda ak budete mať človeka len na grafiku, tak nech si to robí paralelne. Ale ak aj nebudete mať grafika, nič sa nedeje. Hra vie byť dobrá aj bez nej. Nech sa tam kľudne pohybujú štvorce a kruhy)
Rob ako myslíš, ale ak budeš stavať grafiku na prvé miesto, tak urobíš nejakú extra super krásnu hru, ktorá ale bude totálne nudná, na nič a nebude sa dať ani ovládať
Poradím ti k súťaži: Vybodni sa na grafiku, tú doplníš až nakoniec. Na prvé miesto klaď game design (príbeh, prostredie, štýl hry atď). Na druhé miesto technické prevedenie (Čo najmenej bugov) a až potom, nakoniec, sa hrajte s grafikou (Teda ak budete mať človeka len na grafiku, tak nech si to robí paralelne. Ale ak aj nebudete mať grafika, nič sa nedeje. Hra vie byť dobrá aj bez nej. Nech sa tam kľudne pohybujú štvorce a kruhy)
Takto: vyhrať by som chcel,
Ktoby nie. Ale nedá sa povedať, že mám nejaké skúsenosti. Môj cieľ je byť v prvej 1/2.
A možno si to nemyslíš, ale vážim si tvoje rady.
A možno si to nemyslíš, ale vážim si tvoje rady.
-
harrison314
Hardcore addict
FeedBack beta
Utilitka napísaná za necelú hodinu ( očom svetci aj kvalita, ale niekomu sa možno zíde ),
oznamuje príchod zvoleného priatelia (bol mu priradený Watch) na Facebook.
Po minimalizácii použiva tray ikonu a "balónové" upozornenia.
Heslo a všetky nastavia sú šifrované DES šifrou s poriadne dlhým náhodným klúčom.
Vyžaduje .Net framwork 3.5
//edit: prave som opravil mali bug z ukladanim konfoguracie
Utilitka napísaná za necelú hodinu ( očom svetci aj kvalita, ale niekomu sa možno zíde ),
oznamuje príchod zvoleného priatelia (bol mu priradený Watch) na Facebook.
Po minimalizácii použiva tray ikonu a "balónové" upozornenia.
Heslo a všetky nastavia sú šifrované DES šifrou s poriadne dlhým náhodným klúčom.
Vyžaduje .Net framwork 3.5
//edit: prave som opravil mali bug z ukladanim konfoguracie
- Prílohy
-
- FeedBack.zip
- (359.03 KiB) 121 stiahnutí
-
jorg22
Medium Professional
harrison314, neskusal som ten program ale nema zmysel sifrovat heslo nejakymi extra siframi ked nakoniec ho po spusteni programu aj tak posles na internet v nezasifrovanej podobe, tak sa da velmi jednoducho odsniffovat.
-
harrison314
Hardcore addict
To mas pravdu Facebook nepouziva TLS pre XMPP, mne slo skor otom aby si ho dakto neprecital notepadom a aj tak ono to nie nejako brutalna ochrana.jorg22 napísal:harrison314, neskusal som ten program ale nema zmysel sifrovat heslo nejakymi extra siframi ked nakoniec ho po spusteni programu aj tak posles na internet v nezasifrovanej podobe, tak sa da velmi jednoducho odsniffovat.
a nedalo by sa to nejakym sposobom ta komunikacia zasifrovat? facebook poskytuje SSL certifikat, tak mozno tade ide cesta. Ci?
Tam je nejaká ochrana? (Prepáč, nemohol som si to odpustiťharrison314 napísal:mne slo skor otom aby si ho dakto neprecital notepadom a aj tak ono to nie nejako brutalna ochrana.
- Prílohy
-
- Herrison_Crack.zip
- (159.53 KiB) 131 stiahnutí