Benzin vs. Nafta
Re: Benzin vs. Nafta
kolko litrovu mas nadrz? (nech si to vypocitame
)
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
55 litrovu ma nadrz.. takze ked do nej vopchal 50 litrov tak 1l musel stat cca 1,4€
Ja najnovšie tankujem v CZ na jednej Shellke ich Fuel Safe 95 a v prepočte na liter to vychádza cca 1,43€. Neviem aké ceny majú Shellky tu, na Slovensku už netankujem pol roka.
Nekvalitná nafta v Žiari
ta pokuta je smiesna...
ta pokuta je smiesna...
-
kukiak
Addict
Ja nedokazem pochopit, preco tam preboha nepovedia, ktora pumpa to bola..
Asi aby to nebola (nekalá) reklama.. ako píšu, čoskoro sa to dozvieš na webke soiky.
Skús popozerať diskusiu.. tam zvyčajne bývajú tieto veci napísané... (aj keď som sa minule zasmial, čo bola tá aféra znásilnenia dcéry známeho politika, pre istotu zablokovali aj diskusiu, aby nikto nevykecal, o koho vlastne šlo)
Skús popozerať diskusiu.. tam zvyčajne bývajú tieto veci napísané... (aj keď som sa minule zasmial, čo bola tá aféra znásilnenia dcéry známeho politika, pre istotu zablokovali aj diskusiu, aby nikto nevykecal, o koho vlastne šlo)
Pozeral som ten web SOIky a teda maju v tom riadny gulas. Rozhodnutia su tam uvadzane v tyzdennych suhrnoch v .rtf suboroch na jednej hromade, kde nazov suboru je nic nehovoriaci. To ked si chce clovek nieco najst napr. o nejakom dodavatelovi, tak nema sancu. Pretoze sa strati v tych neprehladnych suboroch, kde nezanedbatelnu cast tvoria nalezy typu zle umiestnena cenovka a podobne porusenia pravidiel, ktore vznikli akurat tak z dovodu buzeracie.
Spytam vas tu, nebudem kvoli tomu temu zakladat. Pozical som si od mamy auto a chcem nieco fuknut do nadrze, je tam nieco tesne pred rezervou. Mama vsak chodi tankovat do aleluja do Metra a ja by som len najradsej behol tu blizko na Slovnaftku. Mozem na benzin z jednej cerpacej hodit iny? Nevyznam sa do toho absolutne, ale olej viem ze sa nemoze miesat, tak sa preistotu pytam.
wolf: a preco nie? sak keby som mal tankovat stale len na jednej, co niekedy technicky nie je mozne, sak to by bolo do zblaznenia 
-
uplink
VIP
Pidrik - sú aj ľudia, čo si vyberajú peniaze z jedného bankomatu v jednom meste stále, aby sa nedala určiť ich poloha pohybu [a majú 4 mobilné telefóny].
Vlk - Btw. zober kľudne zo Slovnaftu, len neber z Jurki
Vlk - Btw. zober kľudne zo Slovnaftu, len neber z Jurki
jasne ze mozes miesat benzin... mozes kludne tankovat kazdy liter na inej pumpe
Dobre diky chalani. Ja to tam idem fuknut teda. Beda vam ak sa tomu nieco stane. 
nastastie tu jurki nemame, pripadne neviem o nicom takomuplink napísal: Vlk - Btw. zober kľudne zo Slovnaftu, len neber z Jurki
btw na metre mozem pochvalit 98, 98 tankujem len tam... (mozno aj preto, ze inde uz nie je
ale 95 uz nikdy viac
-
p4ra
Redeemer
Preco sa u nas vlastne zrusil 98 oktanovy benzin?
Na Agipke sa ešte dá kúpiť. Tam ho tankujem.
Hej.. niektoré pumpy ho ešte majú.. aj Lukoilka ho myslím má. Ak dobre pamätám, Slovnaft ho stiahol zo svojich púmp, bo sa málo predáva... a možno Slovnaft prestal ponúkať 98ku aj ostatným čerpačkám.. (neviem, aké sú tam dodávateľské vzťahy, takže len strieľam).
-
RATZINGER666
Darca
ani u nas na shellke vysokooktan uz nedostat, jedine na omw... to sa naozaj planuje nejako globalne rusit? co v pripade, ze clovek nizsie ako 98 natankovat nemoze?
-
p4ra
Redeemer
Asi si bude v tom pripade musiet kupovat sam aditiva a nalievat do nadrze alebo co. 
no a preco vlastne sa ma zrusit?
-
p4ra
Redeemer
To bola aj moja povodna otazka, ale patral som aj po Google a neviem sa k tomu nijakym sposobom dopracovat. Ja po predminulom vikende, ktory som stravil v Chorvatsku na 98 a 100 ani nechcem uz tankovat do auta nic ine. Ten zvuk, spotreba a vykon sa proste nedaju porovnat. Lukoil viem, ze ma este 98, Agip tiez, ale v mojej blizkosti nie su nikde. A OMV mam oproti bytu, no tam o 98 mozem len snivat.
A pri tomto sa mi chce plakat.
A pri tomto sa mi chce plakat.