Sprcha po dlhšej športovej aktivite - ako sa nespotiť aj po.

O športe...
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Sprcha po dlhšej športovej aktivite - ako sa nespotiť aj

Príspevok od používateľa ColdRain »

podla mna je to vec zdraveho usudku, ked som po treningu a viem ze idem domov a za pol hodku pridem domov a je plna sprcha, alebo nejde tepla voda tak sa utrem uterakom a idem domov a osprchujem sa tam, ked viem, ze idem rovno z treningu von tak sa osprchujem...osobne tiez davam prednost tomu sa po treningu hodit do sprchy lebo ma to osviezi ale uz sa mi urcite stalo, ze som isiel spoteny domov a teda nikto sa odomna neodtahoval, ked proste viem, ze nebudem mat moznost osprchovat sa skor ako zacnem smrdet tak si na tu sprchu pockam alebo sa osprchujem studenou, ked viem, ze nikam nejdem tak to s kludnym srdcom necham na doma, lebo proste za tu pol hodku kym dojdem domov smrdiet nebudem
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

ale normalne ludia pouzivaju pri sprchovani sprchovy gel alebo sampon so sprchacom v jednom...
Toto si napísal, tak sa si skonsoliduj v hlave aký názor tu vlastne zastávaš.

Ďalej píšeš:
nepouzivat sampony pri sprchovani je jedna vec
Zrazu to je jedna vec, predtým to bolo logicky niečo nenormálne.
nesprchovat sa druha
Písal som aj o tom, že sa niekedy osprchujem napr. pred (ale niekedy aj po, len to nechápem ako nevyhnutnosť k tomu, aby som sa nestal pračlovekom).
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

podla mna treba nechat telo trochu odpocinut.
Ja po biku alebo cviceni este minimalne pol hodku aj viac odpocivam a az potom idem do sprchy.
sa54d
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa sa54d »

Jasné, najlepšie je počkať ale čo keď proste čas nemám? napr. v škole po telesnej...máš 10 min. prestávku + 5min. skončíš skôr/ prídeš neskôr na ďalšiu hodinu... Ako to stihnúť za tých 15min ?
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

zalezi od aktivity ale to sa proste stihnut neda, telo po aktivite potrebuje cas na ukludnenie a ochladenie a to je samozrejme spojene aj s potom...

aj ked sa potom spotis sprcha je dobra aj v tom ze sa precisti koza a potne kanaliky, nie len smrad ktory nasledne po spoteni nastane na zaklade bakterii ktore tu boli spominane...
Napísať odpoveď