Aka vysoka skola ?
Re: Aka vysoka skola ?
Tak o tom som este nepocul. Ja som z Nitry a mam plno kamaratov co odisli prave na VUT a kazdy jeden mal internat. Dokonca poznam jedneho cecha co byva nedaleko Brna v jednej dedinke a aj tak dostal intrak. Ak sa smiem spytat, aka fakulta?
-
KaptMichal
King
Aha, tak to je super, lebo som mal mensie obavy... Smies - strojni inzenyr 
borci poculi ste o paneu vysokej skole? pocul som o nej nazor ze je to nieco ako v trencine,ale bratranec mi vravi ze je ok,chcel by tam ist odbor bud pravo alebo infor.kamarat mu tam chodi,pochvaluje si a presvedcia ho nech tam ide aj on.ale radsej by som pocul nazor niekoho scitaneho v danej veci,aby sa radsej nepopalil a mohol ho odradit.dik karma +
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
je to súkromná škola, tá nikdy nebude mať kvality štátnych, lebo na takej škole prejde každý kto dobre platí (resp. väčšinou jeho rodičia). Okrem toho, je to veľmi mladá škola (vznikla 2003 a spomínana informatika až v roku 2009) čo je veľmi málo na to aby mali nejaké skúsenosti alebo dobré meno. Ak si porovnáš že iné školy majú okolo stovky (tuším stu či komenského či ktorá má 90 rokov) alebo viac (masarykova univerzita má 150 rokov) tak toto je fakt len nejaký projekt v plienkach. Osobne by som išiel asi radšej už do toho trenčína ako akúkoľvek súkromnú
to som si myslel,diki za potvrdenie,k+
Zdravím, páni mám takú jednu otázočku. Vypĺňam prihlášku na VŠ a stojím pri prospechu mám pretože chodím na nadstavbu (iná škola) a neviem či tam mam dať aj vysvedčenia z predošlej školy. Vopred Ďakujem 
-
KaptMichal
King
pikolik - no zatial budem na bakalarskom strojní inženýr a potom uvidim kam pojdem (laka ma hlavne automobilovy rsp. letecky priemysel ale uvidim ako to bude s uplatnenim a aj co sa dozviem od ludi, cize to zatial prilis neriesim) 
-
Grim
Darca
Sú ešte teraz nejaké vysoké školy, ktoré ešte neuzavreli prihlášky? Na ktoré školy sa ešte dá prihlásiť?
Je tu niekto kto navstevuje Poziarnu a bezpecnostnu techniku na TUKE?
-
Andrew007
Guru wannabe
Je tu niekto kto sa dneska zucastnil prijimaciek na EUBA ? 
zajtra tam idem aj ja, ale bývalý spolužiak tam bol dnes a niečo mi hovoril, tak, čo by si chcel vedieť?
-
Andrew007
Guru wannabe
Ou, dobre pocut. Rad by som chcel vediet alebo ak tvoj spoluziak ani nepovie cca kolko bodikov dosiahol spolu (anj, mat, eko). Ked nechce nemusi uviest, len rad by som vedel vlastne tu hranicu kde este je dajaka nadej ze sa tam vobec dostanem kedze zajtra este budu skusky a dekan resp. fakulty neskor stanovia limit podla uchadzacov a poctu uspesnych testov. 
mal 164 a druhý spolužiak mal 112. Ty si mal koľko?
-
Andrew007
Guru wannabe
Ja som dosiahol vraj 128 co ma dost stve !
Najviac ma nasrala ekonomika, kedze absurdne otazky som totalne pokaslal. Ale z druhej strany anglina dopadla celkom fajn .
//Edit : Uchadzam sa o externe studium tak este vidim tam dajaku nadej .
//Edit : Uchadzam sa o externe studium tak este vidim tam dajaku nadej .
ok, zajtra tam idem ja, tak sem napíšem výsledok, potom a koľko to asi tak trvá?
-
Andrew007
Guru wannabe
Vies co uprimne Ti poviem ja som to tak vnimal ze tych 40min co sme mali (ak si dobre pamatam) na anglinu bolo malo. Test mal 3 casti, v prvej si mal poskladat synonyma k jedn. vyrazom. Potom samozrejme typicka doplnovacka typu A,B,C,D (in,on,at,was,were, PF,PC,PS,PC ... ) a ako posledne stated or not stated . Matika bola hroza na to sa dusevne priprav (50min) a ekonomika (30min) bola celkom lahka, ktoru som pokaslal . 
-
Nadeo
Guru wannabe
Ja som mal 190, matiku som uplne pokaslal
(28b). (Inac nebol niekto v B1.02? Ja som bol ten co doje*** hned rodne cislo
)
-
Andrew007
Guru wannabe
Ked dobre viem tak najprv bola dajaka baba ktora to dusevne nezvladala a neskor sa hlasil dalsi uz muzskym hlasomNadeo napísal:Ja som mal 190, matiku som uplne pokaslal(28b). (Inac nebol niekto v B1.02? Ja som bol ten co doje*** hned rodne cislo
)
//Edit: Sry, to bolo v B1.03
-
RoQa
Darca
nemate tu niekto prilohu o VS co bola v novinach o pocte uchadzacova a planovanych prijatych na VS ? dik