signal na wifi
signal na wifi
Zdravim, mam wifi router Tenda W311R+ a mam taky problem, ze v poslednej dobe mam strasne slaby signal, som od routra asi 2m bez prekazok a mam 1-2 palicky co je hroza, pricom na susedu, ktora je odo mna vzdialena cez 2 steny tak na nu mam plny signal, uz som minule resetol router na tovarenske nastavenia, na par dni to pomohlo signal bol plny, ale zase sa to pokazilo...skusal som aj druhu antenu no nepomohlo... cim to moze byt?
Re: signal na wifi
kolko decibelova antena je?
Fuha..neviem momentalne....ale na 2 metre signal musi byt plny a pred tym vzdy bol
Mas to v zaruke? 
tak to asi bude poskodena antena, alebo skus reklamaciu pokial to mas v zaruke
Podla specifikacii by tam mala byt 5dBi antena. To je dost na rodinny dom.
Najprv by som asi skusil vymenit antenu ako pisu nado mnou.
Najprv by som asi skusil vymenit antenu ako pisu nado mnou.
alebo tu reklamaciu, ked hovoris ze ked to resetnes tak ide a potom signal slabne. Potom napis, ako si dopadol a v com bola chyba 
Skus zmenit kanal na wifi, aj ked chyba asi len tazko bude.
Mám doma Wifisky 20g Idu 2850ug, ktorá by podľa špecifikácii mala mať 5dbi anténku. Dnes som náhodou na bazoši našiel túto 16dbi anténku http://pc.bazos.sk/inzerat/24447098/WiF ... -38-cm.php. Fungovalo by to s tou wifinou? Bol by tam reálne vyšší výkon ako s tou čo mám teraz?
-
Dildogripak
Medium Professional
Na 90% ide o čínsky shit ktorý mám doma aj ja a s radosťou ti ho zadarmo pošlem poštou 
Myslíš tu antenku, hej?
No môžeš, aspoň to vyskúšam 
-
Dildogripak
Medium Professional
pošli mi adresu, mail mám v kontaktoch