League of Legends
-
lekoklatik
VIP
Re: League of Legends
Mimochodom este som premyslal nad tym, ako tu pisete co je pre vyhru dolezite.
Ked si predstavite, ze hraci teamov su skillom vyrovnani a vy ste mozno najsilnejsi z celej hry a mate op champa a hru aj tak prehrate,
tak to v podstate znamena to, ze zostavenie teamu/champov bolo horsie ako enemy team.
Pretoze ked ste v tom queue a pytate sa na to kto moze koho a kde hrat, je dobre navrhnut nejaku zostavu.
Treba si uvedomit ze niektori champu su early game, niektori su late game (mid game nikoho nezaujima v podstate).
Takze sa netreba hned urazat na to, ze moj team je troll team a picknut si vas osvedceny a jednoznacny stroj na vyhru (champ), pretoze 1vs5 sa vyhrat neda (v aspon trochu vyrovnanej hre).
Ked si predstavite, ze hraci teamov su skillom vyrovnani a vy ste mozno najsilnejsi z celej hry a mate op champa a hru aj tak prehrate,
tak to v podstate znamena to, ze zostavenie teamu/champov bolo horsie ako enemy team.
Pretoze ked ste v tom queue a pytate sa na to kto moze koho a kde hrat, je dobre navrhnut nejaku zostavu.
Treba si uvedomit ze niektori champu su early game, niektori su late game (mid game nikoho nezaujima v podstate).
Takze sa netreba hned urazat na to, ze moj team je troll team a picknut si vas osvedceny a jednoznacny stroj na vyhru (champ), pretoze 1vs5 sa vyhrat neda (v aspon trochu vyrovnanej hre).
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
suhlasim..
arun musi byt nejake extra pro s tymi jeho zvastami
arun musi byt nejake extra pro s tymi jeho zvastami
preto aj tým čo sa brodia v sračkách pod a okolo 1000 odporúčam hrať ad carry, ako už niekto spomínal, že sa oplatí tank, hovno ti to pomôže keď budeš tankovať a nemáš dmg, s adčkom sa nafarmíš, budeš retardov ignorovať pár minúť a potom prídeš dať ace a vyhrať hru.
-
aruN
Professional
arun sa akurát z tých sračiek podobným spôsobom dostal
neviem no moze to bit aj tim ze je vela odohratych hier a slabe elo.. myslim to tak ze podla vela odohratych hier by si mal mat relativne aj vyssie elo nahraté a ked mas malé elo tak ti dava malo no..
sledujete MGL ?
http://www.own3d.tv/MLG/live/315061
sledujete MGL ?
-
lekoklatik
VIP
Pravdepodobne ste už každý dostali mail, ale neberte to na ľahkú váhu.
Nikoho z vás/nás sa to týkať nemusí, ale nakoľko moje heslo obsahuje veľké a malé písmená a tiež číslice, a je 11 symbolov dlhé, zmenil som si heslo ako v lolku tak pre istotu aj na emaily.
http://games.tiscali.cz/oznameni/ucty-e ... nuty-59732
Nikoho z vás/nás sa to týkať nemusí, ale nakoľko moje heslo obsahuje veľké a malé písmená a tiež číslice, a je 11 symbolov dlhé, zmenil som si heslo ako v lolku tak pre istotu aj na emaily.
http://games.tiscali.cz/oznameni/ucty-e ... nuty-59732
-
Sarger
Guru wannabe
Už som na to upozornil stránku dozadu, je lepšie to radšej zmeniť. Po tomto úniku si na to zrejme dajú bacha..
dufam ze budu nejake RP zadarmiko 
sharky-no bodaj by si mal pravdu
veru aj ja som to zbadal a hned som si radsej heslo zmenil ..
veru aj ja som to zbadal a hned som si radsej heslo zmenil ..
hesla boli budu a su hashovane...
-
PhYs0c
King
oni pisu ze z okruhu 11 jednoduchych hesiel...inak moje ma tiez velke pismeno, male pismena a cisla a je 11 miestne..
Mne je to tak jedno.. nech si ho zoberu, aspon bude o zavislost menej a trocha viac casu 
btw mne uz tolko krat hekli steam, ze uz to ani neratam.. a to hesla som mal 10-15mieste, cisla, velke male.. Ale steam je dobre chraneny, takze som ho vzdy ziskal spat bez dakych vacsich problemov
btw mne uz tolko krat hekli steam, ze uz to ani neratam.. a to hesla som mal 10-15mieste, cisla, velke male.. Ale steam je dobre chraneny, takze som ho vzdy ziskal spat bez dakych vacsich problemov
-
lekoklatik
VIP
srandistaMeken napísal:Mne je to tak jedno.. nech si ho zoberu, aspon bude o zavislost menej a trocha viac casu
Prave som hral proti akali. Uz viem preco ju nemam rad. Este vzdy sa najdu hraci "master svojho remesla", v tomto pripade akali.
-
Hotwire
Addict
ono leko ide o to proti komu hrajes za akali, ked mas taku lajnu ze neurobis ani hovno tak potom neskor to uz len tazko dobehnes, da sa to v teamfightoch apod, ale musis mat dobry team, lebo akali sama o sebe moc toho neurobi. to napr taky mordekaiser je uplne o niecom inom tam sa da zapnut aj v strede zapasu a zacat ownit, zazil som taky zapas ze som mal s mordem 0/6 v lajne lebo mali totalne OP counter, ale na konci som to vytiahol na 16/6 tak nejak lebo proste sme mali dobry team a v teamfightoch sa to uz dalo.
-
lekoklatik
VIP
Ja som mal Mordeho (
) a do 6 som samozrejme akali odfarmil totalne.
Zapas sme vyhrali, pretoze sme mali dobry team, ale to, co tam akali narobila bolo nieco neskutocne.
O tom hovorim v podstate : )
Inak hravate to vy vobec niekedy?
Vecer (21:00 - a hore) pripadne niekedy rano (10:00) vas tam nevidim : )
Zapas sme vyhrali, pretoze sme mali dobry team, ale to, co tam akali narobila bolo nieco neskutocne.
O tom hovorim v podstate : )
Inak hravate to vy vobec niekedy?
Vecer (21:00 - a hore) pripadne niekedy rano (10:00) vas tam nevidim : )
-
Hotwire
Addict
tak leko ja som to hral prakticky kazdy den aspon tie 4 zapasy...ale momentalne ma dost vytazuje Diablo 3 s kamosmi
blbe obdobie no co ti poviem
ale zahram si vzdy rad, staci len dat vediet, mozem ti dat moj FB nech mi napises ked mas cas 
-
PhYs0c
King
leko ja som presiel na west..ale dobre sa s tebou hravalo
ja som tam nonstop:D
schyzo: chces si zahrat proti mojej akali?
schyzo: chces si zahrat proti mojej akali?
-
Hotwire
Addict
physoc kludne, moj main je tiez akali, aj ked niesom bohvieaky profik, lolko hram len 4fun, profi pvp som mal uz dost v inych hrach 
No podla mna akali je totalne OP .. na zaciatku mi dava neskutocny dmg a ked ju zapnem ja ,tak nic.. proste ma dokaze nasrat a najviac ma nasere ak som AD carry alebo AP carry a ona zacne po mne skakat,tak to uz je vrchol toto 
ja zas hravam po praci a ked nemam online priatelku
takze sa to tazko da urcit casovo, ale kto chce, tak si ma kludne pridajte sharkyno89
-
PhYs0c
King
sharky-no kde hravas? west ci east?
schyzo moj main vobec neni akali, len je podla mna totalna hlupost to co si povedal ze ak sa nenafarmis tak uz to potom nedobehnes
schyzo moj main vobec neni akali, len je podla mna totalna hlupost to co si povedal ze ak sa nenafarmis tak uz to potom nedobehnes