zahram si nieco na intel grafike
zahram si nieco na intel grafike
čaute je možné, že by som dáke hry rozbehol na intel grafik 3000HD? Lebo rozmýšľam nad jedným notebookom, ktorý má intel grafiku a s ostatnými parametrami je dobre vybavený
Re: zahram si nieco na intel grafike
ani velmi nie
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
míny a CS 1.6 
Zato som sa pytal lebo ked som to dal do youtube, tak tam ukazaloval chlapik f1 2011 a plynulo mu to slo
ale miny a cs je zas prehnane preboha... 
shift 800*600 na low 38 fps
shift 800*600 na low 38 fps
-
uplink
VIP
Si robím srandu. Pointa je že hrať na integrovanej grafike je choré, akúkoľvek hru, jedine tie klikačky a browserové veci sú fajn. A oháňať sa formulou, alebo shiftom s 800 x 600? To snáď ani vážne myslieť nemôžeš
ak si chce niečo zahrať, tak treba PC, alebo Dell Alienware, či drahý noťas, ináč to bude vždy len krám na poznámky, programovanie a nejaké aplikácie.
Možno ďalšie generácie procesorov, ktoré sa budú uberať podobným smerom ako KnightsCorner od Intelu to budú vedieť, ale do vtedy odporúčam nejakú normálnu grafiku, v notebookoch najlepšie s technológiou nvidia optimus. Ináč je to zabité.
Možno ďalšie generácie procesorov, ktoré sa budú uberať podobným smerom ako KnightsCorner od Intelu to budú vedieť, ale do vtedy odporúčam nejakú normálnu grafiku, v notebookoch najlepšie s technológiou nvidia optimus. Ináč je to zabité.
No ja chcem notebook kvoli skole a ked tam bude zastupovanie, tak aby som sa nenudil, ze si zahram daku hru ale inac by som ho pouzival na prax
Intel HD 4000 (v Ivy Bridge) Udajne rozbeha aj Crysis na med
no ale intel 4000 a co chcem jedno HP tak to ma intel 3000 HD ale ked som si pozeral to viddeo, ze tam rozbehol CoD Black Ops, tak nevidim problem s iten notebook kupit ja alebo tu je este jedna varianta a to taka, ze kupim notebook s dvoma grafikami jednou normalnou a druhou intel
Ale inak suhlasim s uplinkom, ze gaming na integrovanej grafike je hlupost... ja som rok hraval na notebooku a nevydrzal som to, musel som si kupit PC
no hej ja mam tiez doma PC ale ja chcem ako som uz pisal do skoly notebook ale neviem, ci nieco rozbehnem na integrovanej grafike
-
shadow1310
Medium Expert
neviem ci som nepostrehol presny typ grafiky alebo co, ale ano da sa na tom ako tak hrat uz aj narocnejsie hry ale sleduj teploty. ale ak chces zabit cas tak nejaka real time strategia ti problem poriesi a grafiku to moc nezatazihellwet napísal:no hej ja mam tiez doma PC ale ja chcem ako som uz pisal do skoly notebook ale neviem, ci nieco rozbehnem na integrovanej grafike
no ja som si uz notebook vybral, ktory ma aj integrovanu grafiku pre menej narocne prace a normalnu grafiku pre narocne prace ako tie hry a podobne veci. Notebook sa vola HP Envy 14
Ja nerozumiem preco si vyberas HPcka, za posledne roky to s nimi slo drasticky dolu vodou.
a preco nie? Ja som len pocul to, ze problemy maju velke HP a pokial viem to je HP strednej velkosti
HP ako HP... ja by som siel jedine do lenova/apple
(mam lenovo)
-
uplink
VIP
HP Pro/Elite/Envy sú fantastické, ostatné nie až tak dobré.
ja chcem ist do toho envy kvoli tomu, ze je to silny vykon v malom tele a za prijatelnu cenu a dokonca ma Beats audio
Uzasne, Beats audio. Kupujem hned. 
pri integrovanej skor cim neskor zacnes pocitovat slaby vykon a crisis na med a pod. Ti uz stacit nebudu. Skusil by som sa poobzerat po podobnych notebookoch od inej znacky s dvoma grafikami alebo len s jednou vykonnou. Co sa tyka beats audio, ako pises, budes ho nosit do skoly a na prax. Tam si urcite dobre sluchatka nezoberies. A so slabimi sluchatkami ti ani ba nepomoze