League of Legends
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: League of Legends
nevravel som ze neni sanca, len musis mat dobry team, lebo to neni jeden z tych charov co da pentakill bez pomoci 
-
PhYs0c
King
to neda asi ziadny bez pomoci 
hravate niekto Heimerdingera ?
ma velmi slusny dmg - rakety, granat, a dokaze aj potlacit cez kanony... problem je vsak range kanonov kde vlastne range ich znicia z dialky... a problem ked niekto skoci ku kanonom a da plosny dmg... tam je problem nespanikarit...
dake tipy?
ma velmi slusny dmg - rakety, granat, a dokaze aj potlacit cez kanony... problem je vsak range kanonov kde vlastne range ich znicia z dialky... a problem ked niekto skoci ku kanonom a da plosny dmg... tam je problem nespanikarit...
dake tipy?
-
Sarger
Guru wannabe
Na rovinu, ja som heimera nevidel na ranked ako aj v normal niekoľko mesiacov.
Sarger napodobne .. .naposledy som ho videl mozno na vianoce ale vlastne akurat ma napadlo ze som ho videl minuly tyzden na dominione 
-
xH4wK
Hah, uz mam 5ty ban ... asi za flame stale
a zase na tyzden, neva no hram na smurf acc lvl 19, za chvilu mam 30 
Tak ja som vzdy videl akali ktora tahala cely team.. podobne aj brat , ked za nu hra.. ak mu nejde do 6lvl, tak potom zacne davat.. staci pobehat po mape a gangovat, dorazit...
btw Heimer bol minuly tyzden free, takze sem tam som ho videl.. je to tazky hrdina..
btw Heimer bol minuly tyzden free, takze sem tam som ho videl.. je to tazky hrdina..
-
Sarger
Guru wannabe
Jediná jeho výhoda je že raketami dáva nehorázne mordy. V late game je dobrý len ak sa feedne...
xH4wK: smurf acc na weste?
xH4wK: smurf acc na weste?
konečne uz normal elo za vyhru
+ 12 ..
Ja som začal mastiť za Heima. Tie vežičky je dobré dávať do kriakov, kde väčšina teamu čaká na gank. Keď je mela, tak vedia narobiť paseku. K tomu raketky, blindy a stuny granátmi. Jedna radosť 
-
PhYs0c
King
pre tých, čo nevedia čo na ezreala skúste toto:)
začal som sheen, phage, rageblade, dokladal trinity, infinity, black cleaver, spočiatku som posledný item chcel deathcap ale nejak zvláštne mi ukazovalo prepočty u AP spellov, potom sa znížili tak by som spravil phantom, už sa teším na nového ezeho, úžasne vyzerá 
-
lekoklatik
VIP
@Physoc: tuto hru predsa nemozes pocitat ako hru, ktoru ti vyhral build. 45 k 17tim, takych by som daval aj s AP ashe predsa. Ti chudaci si nemohli nic dovolit.
trinity,infinity si kupujem na ezreala aj ja (zvycajne prve trinity).Potom uz mam uplne iny build a osvedcil sa mi viac.. ale tak kazdy mava svoj build.
-
PhYs0c
King
leko sak to som ani nepovedal:D
kevyn ja skusam nanho momentalne vselico mozne:D zalezi od kazdej hry a momentalneho vyvoja,superov atd
//3ja leaveri v jednej hre, v rovnakom time
kevyn ja skusam nanho momentalne vselico mozne:D zalezi od kazdej hry a momentalneho vyvoja,superov atd
//3ja leaveri v jednej hre, v rovnakom time
-
lekoklatik
VIP
sry, tak som to nemyslel, zle som ta pochopil 
Ja som hral prvy krat za poppy normal game (predtym 2x vs bots) a som mal skore 9:1 na solo top vs xin and GP... vravim si parada easy game... no potom sa leavol nas ezreal a zacalo trapenie na bote.. so score 25 k 10 som proste prehral, dal som kludne triple kill ale viac som nezvladol... morgana mid total FAIL, dostavala od katariny, tak si zacala stavat volaky armor a magic resist.. do placu s tymito retardami
physoc: poznam poznam
,treba samozrejme skusat.Mne sa na ezrealovi osvedcilo prvy iteam doran blade,potom idem sheen,phage,trinity ,infinity,bloodthrister alebo ako sa to pise,phantom atd.. s tym,ze posledny iteam zvyknem kupit podla enemy teamu. a spelli rozdelujem tak,ze prve Q,potom E a snazim sa maxovat W.Toto sa mi velmi osvedcilo lebo ked sa schovava aj za vojacikou,tak ho trafim,co mi bohovsky vyhovuje + obcas ked sa vystrci tak ho trafim aj Q.
ide vam server ?
vsetko pise ze ide ale mne nejde
aha uz pise
The login servers are currently offline for maintenance, for more information please visit the server status page.
vsetko pise ze ide ale mne nejde
aha uz pise
The login servers are currently offline for maintenance, for more information please visit the server status page.
no neviem co s tym robia,mne sa neda ani prihlasit..