orange wow - novy telefon
orange wow - novy telefon
caute, neviem sa rozhodnut medzi telefonom htc one v a xperia mini pro ktori je lepši? alebo oplati sa brať mobil, neni lepšie vziať iny?
Re: orange wow - novy telefon
tie telefony su uplne odlisne, ujasni si co od telefonu ocakavas
tak tu mam už viac telefonov som zistil že je aj vačši vyber
lg optimus l3
sony xperia u
orange stockholm
galaxy mini
orange san fracisco 2
nokia 500
motorola defy mini
SE live with walkman
orange monte carlo
xperia mini pro
galaxy ace
htc wildfire s
htc one v
nokia lumia 710
lg optimus l3
sony xperia u
orange stockholm
galaxy mini
orange san fracisco 2
nokia 500
motorola defy mini
SE live with walkman
orange monte carlo
xperia mini pro
galaxy ace
htc wildfire s
htc one v
nokia lumia 710
apple1: toto si si prečítal?CheZteR napísal:tie telefony su uplne odlisne, ujasni si co od telefonu ocakavas
tak neviem čo presne odomňa chceš, chcel by som telefon pekny, namakany že čim viac funkcii atď... nakoniec som sa rozhodol že asi vezmem lacnejši paušal. takže nekonečno 2.. mam vziať tu xperiu? za rady 
ktoru? mini pro? nepasuje mi do tvojho posledneho opisu, co ocakavas od fonu, mini pro je maly kompaktny a sikovny telefon s qwertz/y neviem presne akou klavesnicou... nema to velky displej, nepozera sa na tom pohodlne internet napriklad
najprv by si si mal ujasnit velkost displeja a potom sa mozme pohnut dalej
najprv by si si mal ujasnit velkost displeja a potom sa mozme pohnut dalej
viem že je maly fon, ale je asi najlepši s tej ponuky. ma super foťak, kvalitny displej, šikovny je atď... laka ma jeho qwertz klavesnica že dobre sa na tom bude pisať aj keď ten telefon je maly to pravdu povediac trochu mam obavy že ako to bude vyzerať inač možem mať aj: omptimus l3. orange stockholm, san francisco 2, galaxy mini, rozpočet mam že doplatim 50 eur prip. aj viac keď sa to naozaj oplati. a ta xperia sa mi zda najlepšia, keď veľky fon tak asi san francisco. budem využivať telefon na internet, nejake nenaročne hry/aplikacie, a facebook, potrebujem šikovny fon. ale ocenim rady/skusenosti skusenejšich
takže HTV One V už nie?
neni nahodou xperia u lepšia?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Podľa benchmarkov je sony xperia u 2x výkonnejšia ako htc one v.
ak máš možnosť zobrat xperiu u , tak ju jednoznačne ber.Je z,nich najvykonnejsia ale pozor má len 8gb pamäte a tá sa už nedá dodatocne rozsirit..
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
pamat mas este rozdelenu na 2gb pre system 2gb na aplikacie a 4 na ulozisko takze ziadna vyhra...