EURO 2012
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: EURO 2012
no mne sa skor zda, ze francuzi mali viac krat loptu na polovici anglicka a remiza je uplne zasluzena. ani jeden celok nemal okrem golov vylozene sance /mozno diarrova hlavicka v prvom polcase/
Ja som pri tom futbale mal originál od 70. minúty už len zavreté oči a podriemkaval som si tu pri tom, bolo úplne zrejmé, že obom tímom remíza maximálne vyhovuje.
Uvidíme, som celkom zvedavý na tú Ukrajinu, s výnimkou tuším len jedného hráča je to tím tvorený čisto z domácej ligy, tak sa teším, čo ukážu, podľa mňa môžu Švédov aj zdolať, hoci Ukrajina je odpisovaná.
Uvidíme, som celkom zvedavý na tú Ukrajinu, s výnimkou tuším len jedného hráča je to tím tvorený čisto z domácej ligy, tak sa teším, čo ukážu, podľa mňa môžu Švédov aj zdolať, hoci Ukrajina je odpisovaná.
karel sip to zhodnotil najlepsie
Po 1. polčase UKR - SWE zatiaľ 0:0, no ako som hovoril, Ukrajina môže mať v tejto skupine tiež dôležitejšiu úlohu, ako len byť do počtu. Zatiaľ sú podľa mňa celkovo lepší ako Švédsko, hoci Ibra dal žrď.
sevcenkovi to tam dnes pada 
Ukrajina super, Sheva jak by dal. A tie ukrajinské krídla ?
Tak to som len čumel, dlho som nevidel také ťahanie cez krídla a robenie zo súperových hráčov panákov.
Na kraji ten Konoplyanka, klobúk dole! Sa čudujem, že hráva ešte na Ukrajine, možno po EURE už dlho nebude. Sheva paráda, pekné góly.
Anglicko - Francuzsko, tak dohodnutu okatu remizu som este nevidel 
//t0m4s3: to som nepozeral
//t0m4s3: to som nepozeral
-
t0m4s3
Admin
A co tak DEN-SWE 2:2?
)
//autoeditácia príspevku (12 Jún 2012, 11:07)
Ani si nemusel, pretoze sa nejedna o zapas tychto EU. Kto sa o futbal zaujima tak vie aka "zhoda nahod" to bola
//autoeditácia príspevku (12 Jún 2012, 11:07)
Ani si nemusel, pretoze sa nejedna o zapas tychto EU. Kto sa o futbal zaujima tak vie aka "zhoda nahod" to bola
-
Sagittarius
Guru
No Francúzsko - Anglicko dohodnuté nebolo podľa mňa, ale zjavne obom tá remíza obom vyhovovala, aj keď Angličanom podľa hry vyhovovala viac.
O zápase Dánsko - Švédsko (EURO 2004) sa to vravieť, ale už nedá, aj keď vtedy som bol aj celkom rád, že vyradili Talianov....
Tiež by som povedal, že včera to nebola dohodnutá remíza, ale po polčase si myslím oba tímy uvedomili, že v takej skupine je remíza z takého zápasu dosť obstojná.
Uvidíme, ako zamieša karty Ukrajina, Švédsko si myslím že je out, hoci bol odohratý len 1. hrací deň.
Ako dnes tipujete? Gréci ukázali v 2. polčase proti Poliakom, že hrať futbal vedia a myslím, že dnes Čechov porazia. A Rusi si dnes vydrú proti Poliakom postup do 1/4 finále, tipol by som to tak na 2:1 v prospech Ruska.
Uvidíme, ako zamieša karty Ukrajina, Švédsko si myslím že je out, hoci bol odohratý len 1. hrací deň.
Ako dnes tipujete? Gréci ukázali v 2. polčase proti Poliakom, že hrať futbal vedia a myslím, že dnes Čechov porazia. A Rusi si dnes vydrú proti Poliakom postup do 1/4 finále, tipol by som to tak na 2:1 v prospech Ruska.
-
Sagittarius
Guru
Má taký pocit, že keď dnes vyhrajú Gréci a Rusi, tak do štvrťfinále postúpia Gréci. Lebo v sobotu hrajú spoločný zápas a obom bude stačiť remíza. Rusom na 1. miestom a Grékom na postup.
česi sa riadne nakopli 
Štart pre Čechov ako zo sna. Navyše sa po 20. minútach ešte aj zranil grécky brankár, pre Grékov je tento turnaj zatiaľ jedna veľká katastrofa, 2 zranenia, 2 neuznané góly, 1 červená karta...
-
Silmer
Darca
a uz sa to cechom komplikuje 
nebol by som proti, ak by Greci vyrovnali.
nebol by som proti, ak by Greci vyrovnali.
Čech občas rád kiksuje, ak dnes stratia Česi body, tak sa mu môžu poďakovať.
-
DanielDevil
Addict
nemôžem si pomôcť ale Rusi hraju zatiaľ najkrajší futbal zo všetkých mužstiev, uvidíme ako to pôjde ďalej
-
guess.whoo
Redeemer
uplne suhlasim rusi na cele s dzagoevom su top
Zatiaľ hrajú najkrajší futbal, ale je to aj preto, lebo nemali doteraz nejakého súpera, ktorý by im neumožnil hrať tak dobre. Uvidíme po postupe do 1/4 finále, kedy dostanú jedného zo štvorice zo skupiny smrti, tam sa ukáže sila Ruska. 
-
Daggertail
Light Professional
ale poliaci zahrali dnes tiez dobre, postup by som im doprial viac ako cechom