banner

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
quartz
Light Star
Light Star

banner

Príspevok od používateľa quartz »

Chcel by som uploadnut obrazok (.gif) ma 35 mb pretoze je to banner na moj blog a je to flash banner..lenze nijaky server nepodporuje az taku velkost obrazkov a je to obrazok na moj blog ktory je na blogger.com a tam nevidim ziadne ulozisko dat.....dalo by sa to nejak spravit ? dakujem
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: banner

Príspevok od používateľa test »

Tak je to flash ci gif? Pleties hrusky s jablkami. 35MB animacia nepatri na web, uz aj pol mega je dost vela. Uploadni to zbalene na Rapidshare.
quartz
Light Star
Light Star

Re: problem 2

Príspevok od používateľa quartz »

dik za odpoved.... Uz som to nejak vyriesil ale teraz by som potreboval vyriesit jednu vec ze mam menubar na webe a mam tam ze domov, tym, statistiky a ked klikne niekdo na team tak sa mu zobrazi to co chcem aby tam bolo (hraci atd..)...tak som si vytvoril html test subor z nazvom team.html nieco som donho ulozil ale teraz ze kde ho mam uploadnut aby sa to dobre zobrazilo na mojej stranke tak som to dal na dropbox a priamy link na ten subor som dal do mojho kodu stranky:

Kód: Vybrať všetko

<li class='page_item page-item-4'><a href='https://www.dropbox.com/s/j31sxzbsysbxngj/team.html' title='Team'>Team</a></li>
A namiesto toho aby sa to zobrazilo na mojej stranke sa to zobrazi na dropboxe takto: (priloha)
A ja by som chcel aby sa mi to zobrazilo na stranke aj zo vsetkym: banner, menubar, a vsetko co tam mam.....dalo by sa to vyriesit? Dakujem
Prílohy
problem1.jpg
Napísať odpoveď