BEKO S.R.O
-
beko.belvoncik
Novice
BEKO S.R.O
POZOR NA TUTO TESARSKU FIRMU BEKO S.R.O (BEKO SLOVAKIA) TOPI SA V DLHOCH A NEUHRAZA SVOJE ZAVESKY NEVYPLACA LUDI NO NEPLATI ANI ZA MATERIAL PRIKLAD( www.navrhnakonkurz.sk ) MNE NEUHRADILI 2 DOST VYSOKE FAK. A POZNAM DALSICH MIN STIROCH..
Re: BEKO S.R.O
takýchto firiem je tisíce možno státisíce vedel by som o nich napísať plné knihy čo a ako vyplácajú a platia zamestnancov teda - odporúčam napísa na sťažnosti sme ale nečakaj že ti niečo vyplatí ak je zamestnavatel FO tak mu možeš akurát vieš čo všetko ma prepísane na iných ludí svoju rodinu a on vlastní ... ehm... ako by som to slušne napísal je to hnede a ked to spadne na zem tak to smrdí
- čo urobíš pošleš na neho exekutora ? a čo mu ako vezmeš ? ked nema nič ? maximalne može ísť do basy a čo budeš mať s toho ty ? poznam aj ja pár takých ludí proste ak niečo chcem musím si najprv niečo o tej firme zistiť a potom uvidím či si dám u nich niečo urobiť - vyrobiť
- čo urobíš pošleš na neho exekutora ? a čo mu ako vezmeš ? ked nema nič ? maximalne može ísť do basy a čo budeš mať s toho ty ? poznam aj ja pár takých ludí proste ak niečo chcem musím si najprv niečo o tej firme zistiť a potom uvidím či si dám u nich niečo urobiť - vyrobiť