EURO 2012
Re: EURO 2012
Veru dobre zahrali dnes, hlavne 2. polčas poriadne zabrali. V zápase s Českom pôjde o všetko, Čechom za istej situácie nemusí stačiť ani remíza, pokiaľ Gréci vyhrajú nad Ruskom. Pokiaľ Rusko, Grécko a Česko budú mať rovnako bodov, potom čierny peter ostane v rukách našich západných bratov. 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
vyhra grekov nad rusmi je privelke sci-fi. podla mna ostane tabulka tak ako je teraz
Trochu priveľký paradox nastal...Poliakom v zápase proti Rusom doma píska a rozhoduje Nemecký rozhodca...
(kus histórie..)
Inak českí komentátori hovorili o tom, že Poliaci včera celú noc vybliakavali pod hotelom, v ktorom bývajú Rusi, aby neboli dostatočne vyspatí a oddýchnutí...toto sa v rámci fair-play hry nerobí...preto budem v zápase s Čechmi vzývať "české šťastíčko"
btw. v závere polčasu rozhodca neodpískal jasnú penaltu Rusom po faule na Dzagoeva, celkovo som mal z jeho výkonu pocit, že pískal viac Poliakom, než objektívne...
Inak českí komentátori hovorili o tom, že Poliaci včera celú noc vybliakavali pod hotelom, v ktorom bývajú Rusi, aby neboli dostatočne vyspatí a oddýchnutí...toto sa v rámci fair-play hry nerobí...preto budem v zápase s Čechmi vzývať "české šťastíčko"
btw. v závere polčasu rozhodca neodpískal jasnú penaltu Rusom po faule na Dzagoeva, celkovo som mal z jeho výkonu pocit, že pískal viac Poliakom, než objektívne...
-
guess.whoo
Redeemer
to som bol tiez riadne zmateny, este odpiskal faul na polskeho hraca. ten postranny co mu to maval bol asi na drogach 
zatial veľký náklad pre holanďanov, absolútne si nerozumejú, nejde to, som zvedavý či polčas prinesie zmeny v zostave, vidno že hviezdami nabitý káder nezaručuje úspech...nechápem to, holanďania absolútne dezorientovaný a neškodný... 
-
guess.whoo
Redeemer
presne, uplne bezzubi su a pritom nemci nehraju tiez nejako extra dobre. akurat Bastian naklada tie prihravky, ale obrana to ma jednoduche, holandania hraju bez napadu a zapalu
Mne sa naopak paci hra napr Ruska, Chorvatska,Portugalska a Danska... Ak by som mal niekomu dopriat titul tak urcite by som si vybral Rusov, Portugalcov... A Rusi by mohli dat do zakladnej 11tky Pavlyuchenka
Mal som ho rad este ked hral v Tottenhame
Trapattoni charizmaticky pan..prial by som mu postup no ma tazkych superov
-
Silmer
Darca
prerusenie zapasu medzi Francuzskom a Ukrajinou kvol dazdu.lol
Ale neskutočný lejak tam je, štadión to nemá šancu spracovať. A tým pádom ani trávnik.
-
senator8008
Light Star
A ja že prečo nieje v telke futbal.
-
Ryan Giggs
VIP
O dažď ani tak nejde. To by ani za takeho lejaku zapas nezrušili. Tam ide o blesky.
Angličania so Švédmi zatiaľ divácky veľmi vďačný futbal, z tých, čo som zatiaľ pozeral určite najlepší. A tretí gól Angličanov ozaj lahôdka 
Veľmi dobré striedanie Roya, sa mu to dnes podarilo, lebo Walcott neuveriteľne oživil pasívne Anglicko. 
CESKO - POLSKO 2:1
v predstihu v simulácií, pozrite si sami zápas
http://online.sokker.org/studio.php?matchID=20127127
v predstihu v simulácií, pozrite si sami zápas
http://online.sokker.org/studio.php?matchID=20127127
-
Daggertail
Light Professional
naozaj som necakal vyhru grecka nad ruskom
, dufam, ze vypadnu dalej, predsa len nechcem aby sa opakovaloi euro 2004
, co sa tyka druheho zapasu, tak tam cesi v druhom polcase nedovolili poliakom nic az na tie dve sance v zavere, kedy pri nich stali asi vsetci svati 
No Poliaci otrasný výkon a ešte k tomu pred vlastnými fanúšikmi ... a Rusi škoda slov fandil som im. Zajtra hádam mi spravia náladu Dánsko a Portugalsko výhrami ale keby vyhralo Holandsko o 2 góly a Dánsko tiež tak to by ma ešte viac potešilo 
Uz sa tesim na zapas Cesko-Portugalsko
holand totalne sklamanie eura, cakal som ze aspon odidu so ctou.. ale 3 prehry.. robben ci sneijder zaspali na vavrinoch
-
audiotrack
VIP
a pred šampionatom vyhlasovali, že berú iba prvé miestoTrussardi napísal:holand totalne sklamanie eura, cakal som ze aspon odidu so ctou.. ale 3 prehry.. robben ci sneijder zaspali na vavrinoch