Billa card - vaše skúsenosti

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
dako77
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Billa card - vaše skúsenosti

Príspevok od používateľa dako77 »

Máte niekto skúsenosti s touto kartou? Vyuzivate ju? lebo ja ju už mám nejaký čas, aj ju používam, ale zatial som v tom nenašiel nejaku extra výhodu. Som myslel že mi nejake kupony obcas pridu, ako chodia s TESCO karty, ale zatim nič. Neviete čo s tým? Alebo v čom moze byt problem?
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Billa card - vaše skúsenosti

Príspevok od používateľa Soviet »

Vsak si pozri naco sluzi
http://www.billa.sk/Layouts/dd_bi_subse ... ageId=7219

"Pri kúpe vybraných výrobkov zo sortimentu siete BILLA, označených logom BILLA CARD (ponuka vyše 250 výrobkov, ktorá bude v pravidelných intervaloch obmieňaná) si pripíšete pri pokladni na svoju členskú kartu počet bodov, ktorý je pri tomto konkrétnom výrobku uvedený.
K 1. dňu nasledujúceho mesiaca sa Vám nazbierané body na karte prepočítajú (v pomere 1:1) na nárok na zľavu (v €), prčom pri prepočte platí - 1 BOD = 1 CENT."

Teda ak to spravne chapem, ked ides zaplatit, tak mozes pvoedat, ze chces platit z billa card a stiahne ti to tie nazbierane body.
dako77
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

to som uz cital, len rad by som vedel nieciu skusenost z praxe, ale vdaka za ochotu :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Len nenapísali, ako sa dajú tie nazbierané body/centy využiť.. na nákup ktorých tovarov. Vraj je tam nejaký háčik. Kolegyňa je fanatička do nákupov a akcií.. a minule mi spomínala, že Billa card je odveci, neoplatí sa riešiť.. že určite lepší systém má Tesco.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ci Blla alebo alebo Tesco, clovek na tom moze ziskat iba velmi,malo. Ale su ludia ktori to robia pre potesenie, bavi ich zbierat bodiky, tak to je ine..
dako77
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

jj, stále sa v tej bille nevyznam, uz tam radsej nakupujem len z nutnosti... Este nedavno to bolo cielene kedze som si myslel ze body tam maju princip ako v tescu, kde som na tom získal uz niekolko eurovych poukazok :)
Napísať odpoveď