gmail - informacie o aktivitach na ucte a webova historia

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
all_
Novice
Novice

gmail - informacie o aktivitach na ucte a webova historia

Príspevok od používateľa all_ »

Dobry den,
poprosim vysvetlit, co sa deje?
-ked vsetka cinnost na PC je ukoncena o 20:00 - ja ju ukoncujem osobne, historia prehliadania v PC mi sedi s tymto casom.
- gmail - informacie o aktivite - posledne prihlasenie- je o 20:00, ale historia prezerania webov ukazuje prezeranie stránok po 20:00 do rána.

Prosím, nerozumiem tejto situácii. Informacie o aktivite na ucte mi neukazuju prihlasenie ineho pocitaca, nikto na nom nebol, nie je tam ziaden cas po 20:00 a historia webov google ukazuje, ze niekto je v tych casoch na webe. Ako zistim, co sa deje? Moze byt niekto prihlaseny cez nase wifi? Ten, kto nam ju zapojil byva nad nami, alebo niekto druhy sa vie dostat do gmailu, ale nevidim ho v aktivitach.
Dakujem.
Shwollo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: gmail - informacie o aktivitach na ucte a webova histori

Príspevok od používateľa Shwollo »

skúšal si zmeniť heslo?
all_
Novice
Novice

Re: gmail - informacie o aktivitach na ucte a webova histori

Príspevok od používateľa all_ »

nie. Nenapadlo ma to, lebo Informacie o ucte neukazuju pristup z ineho pocitaca. Len google webova historia nabieha, ze niekto pouziva moje konto a vidim tam prezerane weby. HEslo teda zmenim, ale aj tak ma zaujima ako je mozna tato situacia. Prihlasenie ziadne, ale historia je plna divočín.

//autoeditácia príspevku (20 Jún 2012, 8:41)
Uz sa to poriesilo. 3 mesiace dozadu hladal jeden znami cez nas ucet info na googli a odvtedy to neodhlasil. 3 mesiace v kuse. Mal dat na mobile odhlasenie zo vsetkych uctov, co nespravil, nam vyskakovali vsetky jeho prezerane veci na mobile po nociach na nasej webovej historii. U neho sme presadili, aby sa na mobile preventivne odhlasil zo vsetkych uctov a u nas menime heslo.
Napísať odpoveď