HP nx6110 + Linux

Všetko ohľadom Linuxu...
ob3l1x
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

HP nx6110 + Linux

Príspevok od používateľa ob3l1x »

ciiiize mam tento komp : HP Compaq nx6110 CM350 (PG847ES)
rad by som na tom rozbehal Linux mam tu zatial WIN XP (33GB) a este som nechal jednu 7GB particiu na lin mal som nahodeny Slackware 10.1 rozbehal som to celkom vpoho aale problem vyskocil ked som chcel spojazdnit wifi kartu podarilo sa mi ju sice fyzicky rozbehat komp ju nasiel a instalol som win xp drivery cez ndiswrapper ale nevedelo ma napojit na ziadnu siet rozbehaval som to 2 dni ale nic z toho tak som sa na to vybodol a teraz by som vas chcel poprosit ci by ste mi vedeli poradit nejaky Lin co by sa dal vpoho rozbehat na tejto masinke :) a nie je extremne zlozity ako gentoo (nechce sa mi instalaciou zadrbat tyzden :D) rozmyslam nad Fedora Core 4...
co vy nato ?
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: HP nx6110 + Linux

Príspevok od používateľa deblasco »

ob3l1x napísal:ciiiize mam tento komp : HP Compaq nx6110 CM350 (PG847ES)
rad by som na tom rozbehal Linux mam tu zatial WIN XP (33GB) a este som nechal jednu 7GB particiu na lin mal som nahodeny Slackware 10.1 rozbehal som to celkom vpoho aale problem vyskocil ked som chcel spojazdnit wifi kartu podarilo sa mi ju sice fyzicky rozbehat komp ju nasiel a instalol som win xp drivery cez ndiswrapper ale nevedelo ma napojit na ziadnu siet rozbehaval som to 2 dni ale nic z toho tak som sa na to vybodol a teraz by som vas chcel poprosit ci by ste mi vedeli poradit nejaky Lin co by sa dal vpoho rozbehat na tejto masinke :) a nie je extremne zlozity ako gentoo (nechce sa mi instalaciou zadrbat tyzden :D) rozmyslam nad Fedora Core 4...
co vy nato ?
daj si tam SUSE niekde mam dokonca OEM SUSE linux prave na tuto masinku :D
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Re: HP nx6110 + Linux

deblasco napísal: daj si tam SUSE niekde mam dokonca OEM SUSE linux prave na tuto masinku :D
hmm :) kolko CD ma to OEM SUSE ? nevies to hodit na nejake FTP ? :)
nemesis3220
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nemesis3220 »

aj ja mam nx6110 ale ked vydim tuto temu tak asi velmi z linuxom mi spolupracovat nebude :cry:
snehopixac
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa snehopixac »

kamos ma nx6110 a v ubuntu mu ide vsetko na prvy sup...
a pozri aj na abclinuxu.cz, sekcia drivery
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

no mne sa podarilo rozbehat Mandriva 2006 RC2 ...
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

no ja sa akurat trapim s rozbehanim FC4 na nx6125 - Turion. 32bit verzia isla vcelku dopohody, okrem zvuku, wifi, ale co ma najviac dozralo, tak v tej Fedore mi nefungoval ventilator na procaku. Po hodine som bol nuteny reboot do Widli nech sa to schladi :( Vcera som skusal nahodit 64 bit verziu, ale medium mam asi nejake posahane, takze este to musim doriesit.

Nema niekto skusenosti s Turionom a linuxami???
mejlo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mejlo »

No, skuste ubuntu... pre HP notbooky maju CUSTOM VERZIE
http://www.ubuntulinux.org/support/custom/hplaptops
snehopixac
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa snehopixac »

killa_bee napísal:no ja sa akurat trapim s rozbehanim FC4 na nx6125 - Turion. 32bit verzia isla vcelku dopohody, okrem zvuku, wifi, ale co ma najviac dozralo, tak v tej Fedore mi nefungoval ventilator na procaku. Po hodine som bol nuteny reboot do Widli nech sa to schladi :( Vcera som skusal nahodit 64 bit verziu, ale medium mam asi nejake posahane, takze este to musim doriesit.

Nema niekto skusenosti s Turionom a linuxami???
ked mas turion, tak to skus s Gentoo, kamos ma Turion-based book a gentoo mu tam fici jedna radost, ventilatory, kus aj wifina niekedy :) takze no problem...
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

dik, ale momentalne neni cas sa prehryzavat cez tie stage-e, cez vianoce sa tomu budem venovat
mnemonic1
Novice
Novice

nx6110 masina pre linux

Príspevok od používateľa mnemonic1 »

Tento notebook bol vyrobeny pre linux distribuciu, resp. linux bol vyrobeny pren, ide o distribuciu Ubuntu 5.10 pre nx6110, neviem de som to stahoval, ale viem, ze je to breezy badger, a ten v poho rozbehne vsetko aj pcmcia slot, jedina vec ze nesvieti indikator wi-fi na notebooku
mejlo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: nx6110 masina pre linux

Príspevok od používateľa mejlo »

mnemonic1 napísal:Tento notebook bol .... viem, ze je to breezy badger, a ten v poho rozbehne vsetko aj pcmcia slot, jedina vec ze nesvieti indikator wi-fi na notebooku
keby si cital o kusok vyssie..... http://www.ubuntulinux.org/support/custom/hplaptops
Napísať odpoveď