Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch
Takze novy iOS. V podstate ziadne nove funkcie tam nepridali. Vsetko drobnosti ak neratame mapy. Pre mna obrovske sklamanie. Tento rok to bola najslabsia konferencia.
z textového prepisu sa kus ťažko hodnotí... ale v podstate áno, pridali tam len drobnosti - ale čakal si niečo viac?.
Mňa dosť prekvapila podpora pre 3Gs - nechápem
a zároveň NEpodpora pre iPad 1 - tiež nechápem 
Mňa dosť prekvapila podpora pre 3Gs - nechápem
Cakal som nieco viac
Mozno konecne novy vzhlad, ani neviem ale proste toto je slabe, ziadny wow efekt.
http://www.apple.com/ios/ios6/
Ja som s iOS 6 celkom spokojný... pretože som nič nečakal
mne sa nepáči len integrácia s facebookom - konkrétne lajkovanie aplikácií v appStore na čo? akurát to tam bude zavadzať! Zdieľanie fotiek a pod hovadiny sú v poho.
Flyover and turn-by-turn navigation will be available only on iPhone 4S and iPad 2 or later. flyover chápem, ale prečo nedali turn-by-turn pre iPhone 4?
Ja som s iOS 6 celkom spokojný... pretože som nič nečakal
mne sa nepáči len integrácia s facebookom - konkrétne lajkovanie aplikácií v appStore na čo? akurát to tam bude zavadzať! Zdieľanie fotiek a pod hovadiny sú v poho.
Flyover and turn-by-turn navigation will be available only on iPhone 4S and iPad 2 or later. flyover chápem, ale prečo nedali turn-by-turn pre iPhone 4?
Všetko okolo iPhone a iPod touch
No podpora 3GS bude,ale pozri sa aké funkcie pôjdu z iOS6!mám pocit že už 3GS pomaly ale isto končí!!
Konecne iCloud na Safari a taktiez fullscreen na Safari. Obrovske sklamanie ale z toho, ze nezabudovali rychle prepinanie wifi, GPS, 3G...
ja musim uznat ze z toho co som cital ma potesilo hlavne vylepsenie email konkretne pridavanie attachmentu aj pocas pisania.
ostatne neviem momentalne uvidime na jesen ked sa zaktualizuje mozno sa este nieco prida
ostatne neviem momentalne uvidime na jesen ked sa zaktualizuje mozno sa este nieco prida
No neviem, vacsinou uz nic nedoplnaju. Maximalne predstavia nove funkcie iPhonu 5 v suvislosti s iOS6, ako to robia kazdy rok.
Všetko okolo iPhone a iPod touch
Ja som spolojny. Mna najviac potesil ten mod do not disturb, potom nove safari a mapy na ktore som dost zvedavy 
http://navigovat.mobilmania.cz/clanky/j ... fault.aspx
no tak dúfam, že mapy sú len beta
a vo finálnej verzii budú konkurencieschopné
no tak dúfam, že mapy sú len beta
Má tu niekto skúsenosti s fóliami na iPhone ? Chcem si dať na prednú aj zadnú stranu, cenove relácie sú rôzne tak neviem či investovať do drahšej alebo sa uspokojiť z lacnejšou keď kvalita môže byt rovnaká.
ja mám ZAGG invisible shield za 20€. Po roku a pol používania sú na nej asi 4 škrabance. Čo ma ale štve je, že sa na jednom kraji odliepa - ale to je asi spôsobené bumperom. Ďalšia vec je, že fólia nie je úplne hladká (to môže byť spôsobené tým, že som ju zle nalepil), ale normálnemu používaniu mobilu to nebráni ani to nejak extra nevidno. Fóliu som ešte neodliepal, tak neviem ako to pomohlo proti škrabancom, ale predpokladám (podľa videí), že to poškriabané nebude - a to je dôvod prečo som si kúpil túto fóliu
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
este ti mozem odporucit aj folie od xtremeguard, velmi kvalitne
-
badboy007
Star
ja som mal tiež zagg, ale bola úplne naprd. na displeji bolo z uhlu vidno, že tam nejaká fólia je. a vypadalo to ako pogumovaný displej. keď ju nemám omnoho lepšie to vyzerá a celkovo lepší dotyk..ibaže teraz mi pár krát riadne spadol a mám dosť škrabancov na displeji. čo sa týka pevnosti, tak ak ju prilepíš dobre dokáže veľmi silno držať. mne sa vôbec neodliepala, len som raz nechal mobil v aute na slnku a akosi sa sama zlepila..Shwollo napísal:ja mám ZAGG invisible shield za 20€. Po roku a pol používania sú na nej asi 4 škrabance. Čo ma ale štve je, že sa na jednom kraji odliepa - ale to je asi spôsobené bumperom. Ďalšia vec je, že fólia nie je úplne hladká (to môže byť spôsobené tým, že som ju zle nalepil), ale normálnemu používaniu mobilu to nebráni ani to nejak extra nevidno. Fóliu som ešte neodliepal, tak neviem ako to pomohlo proti škrabancom, ale predpokladám (podľa videí), že to poškriabané nebude - a to je dôvod prečo som si kúpil túto fóliu
Tak ja som mal kúpenú fóliu u nás .. dal som za ňu 14€ značku si už nepamätám, ale svojou nepozornosťou som si kúpil tú proti odleskom. Výsledný efekt bol hnusný. Ako keby si prešiel jemnučkým
šmirgľom po displeji. Ostrosť potom nebola kto vie aká a taktiež na dotyk mi to vadilo. Objednal som si z Číny 5 paklov fólií (jeden balíček nestál viac ako 1,50 USD a boli v ňom dve fólie
). Prvú som mal asi mesiac no potom som ju zlepil pretože som mal od nalepenia v hornom rohu bublinku. Za ten čas si fólia čo to odskákala a displej bol ako nový.
Možno som mal šťastie, že som kúpil lacnú fóliu ktorá bola zároveň kvalitná, no určite by som už nekupoval tie predražené u nás ...
šmirgľom po displeji. Ostrosť potom nebola kto vie aká a taktiež na dotyk mi to vadilo. Objednal som si z Číny 5 paklov fólií (jeden balíček nestál viac ako 1,50 USD a boli v ňom dve fólie
Možno som mal šťastie, že som kúpil lacnú fóliu ktorá bola zároveň kvalitná, no určite by som už nekupoval tie predražené u nás ...
-
guess.whoo
Redeemer
no to hej, na tie folie z ebayu treba mat stastie. niektore uplne rozozostreju farby
ja som kupil puzdro Gecko bola k nemu aj taka matna folia ...
nalepili mi ju pekne v store a nemam s nou ziaden problem.
celkovo ma to vyslo na 20€ kryt aj folia
nalepili mi ju pekne v store a nemam s nou ziaden problem.
celkovo ma to vyslo na 20€ kryt aj folia
-
Andreso
Medium Professional
Ja mám na 4 prednú+zadnú fóliu z DX za +/- 1,50€, aplikovanie super easy, bez jedinej bubliny, lepší pocit pri dotyku a je matná, takže je display na slnku lepšie čitateľný. Už ju mám pol roka, používam aj bumper a neodliepa sa(klop-klop). So škrabancami je to ale trochu horšie ako pri značkových fóliách, ale na druhej strane nie sú extra viditeľné.
-
WiZard
Star
Ja som používal lacné z dx, nevydržali toľko ako tie 20€ ...pri tej cene to ale nie je problém vymeniť častejšie. Horšie je to z odtlačkami, preto teraz používam telefón bez fólie, nosím ho vo vrecku a keď nie, mám puzdro...
-
xH4wK
Ja foliu nemam rok vobec (iphone4) a ani skrabancek na prednej strane na zadnej kde je len plast par mikroskrabancov je ale to neriesim...