ake mas s tym webom skusenosti? ci uz ohladom kvality tovaru, dorucenia a pod? prijatelka si ho prave pozera
Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dealextreme
-
rufus59
Light Professional
Skusenosti sním má celkom dobré kvalita kedy ako po pravde ale tak za tu cenu sa oplatí. Kupoval som nejaké tričká a mikiny. Len poštovné je tam blbo riešené niekedy tie veci kupim lacnejšie na Ebay-i.
Ked si kupoval čínske oblečenie z Ebay-u niekedy je to také isté kvalitov ja sa nesťažujem niektoré veci maju veľmi pekné a priateľka ma odtiaľ páru šiat a veľmi si chváli.
Ked si kupoval čínske oblečenie z Ebay-u niekedy je to také isté kvalitov ja sa nesťažujem niektoré veci maju veľmi pekné a priateľka ma odtiaľ páru šiat a veľmi si chváli.
-
filip19982210
Novice
kolko je postovné z buyincoins alebo je zadara aj na slovensko?
a museli ste platiť clo a dph ?(chcem si kupit tablet za 120 eury)
a museli ste platiť clo a dph ?(chcem si kupit tablet za 120 eury)
Poštovné je zadarmo, ak budeš mať šťastie ani clo a dph platiť nebudeš. Objednaj si aj obal (púzdro) na tablet.
-
chlapec10
Addict
Takze sa musim pochvalit... dealextreme poslal nahradny telefon... telefon stravil tyzden na cinskej poste, ale ked odisiel tak o 3 dni som ho tu mal....
Na moje prekvapenie poslali o generaciu novsi (rovnaky model) mobil a ten slape ako hodinky
Na moje prekvapenie poslali o generaciu novsi (rovnaky model) mobil a ten slape ako hodinky
-
badboy007
Star
za ako dlho mi príde zásielka keď opustila Čínu 10teho ??
-
chlapec10
Addict
posledna zasielka trvala 3 dni, ta predtym 3 tyzdne
obidve maly rovnaky obsah a obe isli doporucene.... takze tak...
Dealextreme
Ako kedy, ale teraz poslednych 5 zasielok trvala preprava z Ciny na SVK iba 3dni.. Ak byvas v BA tak za dalsi den by to malo prist, inak +dva dni..
Ale kludne to moze trvat aj mesiac
Ale kludne to moze trvat aj mesiac
-
badboy007
Star
tak fakt, dnes mi prišiel mejl, že zásielka je na Slovensku
. takú rýchlosť som nečakal.. len nechápem prečo to bolo tak dlho v číne na pošte.
tak vies, oni cakaju kym sa nahromadi dostatok balikov pre nasu oblast (stredna europa) a az potom posielaju, casto sa stane ze sa im nejak zapatrosi ale nakoniec poslu.. este nikdy sa mi nestalo ze by mi nieco neprislo, a to objednavam tak vela ze ked ma vidi postarka tak si povzdychne 
inak dnes mi prisli dalsie 2 zasielky, podla tracking n. trvala preprava z CN na SVK opat 3 dni
inak dnes mi prisli dalsie 2 zasielky, podla tracking n. trvala preprava z CN na SVK opat 3 dni
Tak tam už na samotnej preprave nemá čo trvať ... naozaj len škoda toho čakania kým odošlú z Číny. Inak by tie veci chodili do 7 prac dní.
Dealextreme
No ja sa priznam ze toto ma odradza od DX, radsej ebay a ine shopy ktore shipuju na vacsinou na druhy den, kedze to maju na sklade a nemusia cakat na vyrobcov..
Minule som si objednal webku a prisla z HK za 8 dni od objednania, som nechapal ze coo
Z DX objednavam zriedkavo..
Minule som si objednal webku a prisla z HK za 8 dni od objednania, som nechapal ze coo
Z DX objednavam zriedkavo..
Zalezi na konkretnych pripadoch. 17. maja som objednal cez ebay. V tento den mi predajca napisal, ze zasielku posiela. Na zasielke je vsak datum odoslania 29. maja. O par dni, 8. juna mi uz bola zasielka dorucena. Cinan ako cinan a vsetko su to firmy, ziadny jednotlivci.
ako využiť dx body:
http://club.dx.com/forums/forums.dx/threadid.922901
http://club.dx.com/forums/forums.dx/threadid.922901
tak prva vec cez ebay vydrazena a zaplatena. Som zvedavy teda. Btw, neviete ako prestavit jazyk ? pouzil som stare konto ktore mam v polstine 
Stranka ale hlavne emaily chodia v tomto jazyku..
Stranka ale hlavne emaily chodia v tomto jazyku..
-
chlapec10
Addict
5% kupon na buyincoins... pouzitelny pre kazdeho:
http://www.buyincoins.com/lp/welcome-ba ... store.html
http://www.buyincoins.com/lp/welcome-ba ... store.html
nepoznate nahodou niekto dobru stranku s oblecenim z Anglicka za vyhodne ceny? nemusi byt znackove oblecenie...
-
BlindBasterd
Light Expert
Caute, mam zaujem si kupit pre seba mobil z DX ale mam niekolko otazok.
Predtym ako objednam sebe, tak som objednal pre svoju tetu lacny noname brand dotykovy mobil. Podla toho ako pride a ci bude fungovat tak sa rozhodnem ci a co kupim pre seba.
Tieto mobily co maju brand "N/A" - nemaju nic popisane po krytoch? alebo potom tam budu napr. Samsung, HTC... - proste fake kopie?
Dalej, odblokovanie mobilu - je to stale potrebne aby som ho mohol pouzivat na SVK? Ci vlozim SIM kartu a fici to. Pripadne kolko by to asi vyslo, odblokovanie u o2.
Predtym ako objednam sebe, tak som objednal pre svoju tetu lacny noname brand dotykovy mobil. Podla toho ako pride a ci bude fungovat tak sa rozhodnem ci a co kupim pre seba.
Tieto mobily co maju brand "N/A" - nemaju nic popisane po krytoch? alebo potom tam budu napr. Samsung, HTC... - proste fake kopie?
Dalej, odblokovanie mobilu - je to stale potrebne aby som ho mohol pouzivat na SVK? Ci vlozim SIM kartu a fici to. Pripadne kolko by to asi vyslo, odblokovanie u o2.
-
chlapec10
Addict
zablokovane nie su, pouzivam na nom aj O2 aj orange
moj nema absolutne ziaden brand, jedine na zadnej strane je naposane 5. MEGAPIXEL, ale naozaj ma 7
len si daj pozor, lebo tie majlacnejsie mali/maju uplne tragicky touchschreen, dokonca rezistivny.... to sa nedal normalne pouzivat..
teraz co mam mobil, mam normalny kapacitivny a ten ide ako hodinky... na model sa aky mam sa ma moC nepytaj
lebo sam neviem, ale aj najblizsie to ma k HTC desire Z, ale bez vysuvnej klavesnice
moj nema absolutne ziaden brand, jedine na zadnej strane je naposane 5. MEGAPIXEL, ale naozaj ma 7
len si daj pozor, lebo tie majlacnejsie mali/maju uplne tragicky touchschreen, dokonca rezistivny.... to sa nedal normalne pouzivat..
teraz co mam mobil, mam normalny kapacitivny a ten ide ako hodinky... na model sa aky mam sa ma moC nepytaj