Aky operator?
Aky operator?
čaute v auguste mi končí paušál a nevie k akému operátorovi mám ísť. Lebo v orange má to nebaví veľké ceny za paušály a aj za mobily. V orange som síce verný zákazník ale asi už nebudem. Rozmýšľam nad t-mobile/telekom, lebo ceny paušálov aj mobilov oproti orange majú prijateľnejšie. Čo si myslíte? K akému operátorovi mám ísť? o2, alebo ostať v orange, t-mobile/telekom. Keby, že telekom tak by som volil paušál podla seba 5
P.S zato t-mobile/telekom lebo náhodou si niekto ešte na to nezvykol, že sa zas inač volá ten operátor
P.S zato t-mobile/telekom lebo náhodou si niekto ešte na to nezvykol, že sa zas inač volá ten operátor
Re: Aky operator?
orange ma uz len jeden pausal, WOW, v podstate cim viac volas tym menej platis...resp. cim viac volas, tym lacnejsie volas
Ty musíš vedieť, komu voláš, smskuješ, mmskuješ.. kedy, kde... ako internet.. a tak... čiže si popozeraj jednotlivé ponuky.. zisti, čo je pre Teba najvýhodnejšie.. a bež do toho.
Ja osobne tento týždeň chystám dať výpoveď v Orange.. lepšie povedané idem aj svoje Orange číslo preniesť do O2, bo aj tak asi všetci moji známí, s ktorými som v dennom kontakte, majú práve O2..... a ten sa v kombinácii s niektorými balíčkami MNE naozaj oplatí.
Ja osobne tento týždeň chystám dať výpoveď v Orange.. lepšie povedané idem aj svoje Orange číslo preniesť do O2, bo aj tak asi všetci moji známí, s ktorými som v dennom kontakte, majú práve O2..... a ten sa v kombinácii s niektorými balíčkami MNE naozaj oplatí.
A ked sa mam rozhodnut pre telekom lebo aj oni maju ten pausal podla seba 5, tak zostavany ako pausal od orandzovich pausal maximum sa tusim vola. Len, ze pokial by som ro bral s mobilom, tak som tie ceny porovnaval a v orange to je fakt drahsie. Len neviem, ci budeme ako verny zakaznicy lebo mame od nich magio
podľa mňa o2 sa oplatí najviac, ja mám program o2 fér a platím len za to čo naozaj prevolám, máš to bez viazanosti takže ja vrelo odporúčam a budem sa opakovať že väčšina mojich znamych prechadza do o2 
no ale pokial by som chcel nahodou mobil, tak by som ho ale za pausalnu cenu nemal
hellwet.. len tie paušálne ceny mobilov... no nie vždy sú také výhodné. Si zrátaj, koľko prevoláš.. koľko by si za to zaplatil za 2r jednotlivým operátorom.. a potom si k tomu prirátaj ceny mobilu. Niekedy je naozaj výhodnejšie teraz zaplatiť väčšiu sumu za mobil a potom každý mesiac platíš zase nižší mesačný paušál.
Ako som písal vyššie.. všetko závisí od toho, koľko, kde, kedy pretelefonuješ, presmskuješ, preinternetuješ..
Ako som písal vyššie.. všetko závisí od toho, koľko, kde, kedy pretelefonuješ, presmskuješ, preinternetuješ..
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Robím v Orange - Hellwet ak by si chcel napíš mi do PM tvoje telefónne číslo a poviem ti, čo by sa ti najviac v OSK oplatilo, aby si si to mohol porovnať s konkurenciou a vedel sa rozhodnúť správne.
Brm - máš pravdu, ja by som už nikdy nebral telefón od operátora... za tie 1-2 roky to veľmi preplatíš... radšej to vziať jednorázovo za viacej a potom platiť menej v overále
Inak ohľadom toho o2 fér nesúhlasím. Máš tam 13 centov za minútu a v Orange máš pri WOW to isté, len čím viacej voláš menej platíš + SMS je za 6 centov a aj MMS Ak by sa ti to nepáčilo, tak odporúčam v Orange Paušál Štart - čo prevoláš, to zaplatíš. (12 centov minúta) Nie je viazaný... SMS za 6 centov a MMS za 40 centov. Závisí na tom, čo preferuješ.
Brm - máš pravdu, ja by som už nikdy nebral telefón od operátora... za tie 1-2 roky to veľmi preplatíš... radšej to vziať jednorázovo za viacej a potom platiť menej v overále
Inak ohľadom toho o2 fér nesúhlasím. Máš tam 13 centov za minútu a v Orange máš pri WOW to isté, len čím viacej voláš menej platíš + SMS je za 6 centov a aj MMS Ak by sa ti to nepáčilo, tak odporúčam v Orange Paušál Štart - čo prevoláš, to zaplatíš. (12 centov minúta) Nie je viazaný... SMS za 6 centov a MMS za 40 centov. Závisí na tom, čo preferuješ.
dobre tak ja porozmyslam. Sak este do augusta mam kopu casu ja len zato to teraz riesim aby som to nemusel riesit na poslednu chvilu a potom plakat, ze som si vybral zleho operatora a u orange som uz verny zakaznik cca 8 rokov. No teda moj otec tam je verny lebo ked sme kupovali pausal, tak som este nemal 18 rokov
-
xXPAINKILLERXx
Star
Ak by niekto potreboval info s týmto, nech sa mi ozve
cez SS bude naj, ak tak
Aky operator?
Aky by bol premna najvhodnejsi pausal? Prevolam cca 300 minut, odoslem cez 200 sms. Vsetkp by som potreboval do vsetkych sieti + 3g internet aspon 2gb.
-
xXPAINKILLERXx
Star
V Orange by som ti odporučil - Maximum 2 - 39.99€ mesačne - nekonečné SMS/MMS do všetkých sietí na slovenku, to isté aj hovory do všetkých sietí na slovensku, 2GB net v mobile (max teoretická rýchlosť je 21Mb za sekundu ). Inde v ponuke sa nevyznám...
a v tom maximum jedna by kolko asi stal galaxy SIII? lebo na orange stranke to neviem najst a asi aj ja rozmysla, ze zostanem nakoniec v orange, kedze som dost dlho vernym zakaznikom
Ceny telefonov v Orange idu hore. Na 40e pausal bude stat velmi vela podla mna, vsak si to pozri na webe alebo zavolaj na infolinku.
pozrel by som si to na webe, kebyze sa to da ale neda sa to v pausale maximum maju iba galaxy s plus a iPhone 4S. Tak zato sa tu pytam a aj zato prave galaxy SIII lebo ako pozeram ma dost dobru baterku a mne ide o vydrz
-
audiotrack
VIP
tak keď ho tam k tomu paušálu nemajú, tak ho k tomu paušálu nedávajú
myslis? moj brat si menil vcera pausal v orange dal si maximum 2 a tiez k tomu nemali napr. xperiu U na internete ale ked bol v predajni a sa na to spytal, tak ju mali a aj mu ju dali, tak ja fakt sa do toho nevyznam, len ci aby mali SIII na moj pausal pokial mi to peniaze dovolia, ked chcem aj notebook kupit
-
xXPAINKILLERXx
Star
Cena sa počíta jednoducho... ak je tvoj paušál vystavaný pod 25€, dostávaš na telefón zľavu vo výške 4 násobného poplatku mesačného, ak je nad 25€, tak je to 6 násobná zľava. Príklad - máš paušál 20€, chceš mobil za 500€ - tvoja zľava bude 20*4 = 80€ , tzn. 500-80€ - 420€ Ťa stojí mobil. Čiže platíš mesačne napr. 39,99 na maximum 2, tak si dáš 39,99*6= 239,94€ zľava, čiže 500 - 239,94 = 260,06€ ťa stojí mobil... ale čo si pamätám z hlavy, tak tá Galaxy SIII stojí okolo 325€ cca pri tom paušále...
A samozrejme, že sú tie mobily v ponuke. Stránka je celkom bordel, ak chcete vedieť Čo majú v ponuke tak sa opýtajte priamo mňa - pracujem na centrále, tzn. že viem čo a ako a kedy a kde a ako majú
Ak ste verný zákazníci, treba si počkať na R zľavy... keďže som interný zamestnanec, viem že to príde. Jedná sa o to, že v podstate toľko koľko tam je človek zákazníkom podľa toho má na výber mobily za celkom slušné sumy... viem, že tam bolo HTC Sensation, ešte v zime, pre verných zákazníkov za asi 20€ cca... takže tak
A samozrejme, že sú tie mobily v ponuke. Stránka je celkom bordel, ak chcete vedieť Čo majú v ponuke tak sa opýtajte priamo mňa - pracujem na centrále, tzn. že viem čo a ako a kedy a kde a ako majú
Ak ste verný zákazníci, treba si počkať na R zľavy... keďže som interný zamestnanec, viem že to príde. Jedná sa o to, že v podstate toľko koľko tam je človek zákazníkom podľa toho má na výber mobily za celkom slušné sumy... viem, že tam bolo HTC Sensation, ešte v zime, pre verných zákazníkov za asi 20€ cca... takže tak
xXPAINKILLERXx.. a máte tam teraz taký program.. niečo ako O2 fér na faktúru? Že koľko prevolám.. toľko zaplatím.. žiadny fixný mesačný poplatok?
Šiel som do toho Vášho eshopu, ale nič také tam nebolo v ponuke... alebo som pre oči nevidel.

Tieš som take niečo hladal ale myslím že teraz majú tie ponuky celkom neprehladne na webebrm napísal:xXPAINKILLERXx.. a máte tam teraz taký program.. niečo ako O2 fér na faktúru? Že koľko prevolám.. toľko zaplatím.. žiadny fixný mesačný poplatok?Šiel som do toho Vášho eshopu, ale nič také tam nebolo v ponuke... alebo som pre oči nevidel.