Hotel Paradise

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Hotel Paradise

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Pan? Tak to si asi na rovnakej "urovni" ako Rocky - ked dochadzaju argumenty, tak sa chce hned bit
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Myslel som ze kazdy zdravo uvazujuci clovek hned vie ako to je. Ako povedal tusim Viktor v dokrutke s nim, hraju sa tam na kamaratov, ale keby su v roli Michala, neviem co by spravili. Daniela a Dominika mu jasne dali najavo, ze ked sa postavi za nich, tak vypadne. Za Niky logicky nemohol ist, lebo tam to bolo dohodnute ze bude s Rockym. Jedina zachrana bola Lily a tu idu kamaratstva bokom, je to hra a musis hrat za seba, nie za kamaratov... Lilynu volbu schvalujem, Niko sa neukazal ako hrac a bol by pre nu len zataz. Taktiez Niko je taky ze kamarat so vsetkymi a nevies ci mu mas verit alebo nie. Michal bol urcite vacsia istota ako Niko, ale opat podotknem, Rocky a Niki sa zbavili akejkolvek zodpovednosti a idu to zvalovat na Michala a Lily... Najprv by si mali uvedomit co spravili a ze Niko sa nemal kam postavit tak isto ako Michal, pretoze Daniela nieco slubila Viktorovi (neviem ci by to dodrzala), Dominika by dala prednost Martinovi, Niki chcela hrat finale s Rockym a za Nelu nemohol ist, tak akoze nech zozbieraju stipku rozumu tam niekde po veceroch a pouvazuju nad tym.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Ja len nechápem na základe čoho označujú Rockyho ako silného hráča. Veď keby Niki ostala s Nikom, tak by mala určite väčšiu šancu, keďže ju mal tak rád, že by radšej vypadol on sám, ako by jej mal akýmkoľvek spôsobom ublížiť. U Rockyho vôbec nemá takú istotu, lebo je to prelietavý blbec bez názoru. Už dávno mal vypadnúť. Navyše mu ešte aj imunitu dajú.
Dunn
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dunn »

t0m4s3 nejde o to ze ked dochadzaju argumenty hned sa ist bit .. ale lubi sa mi nanom ako rozprava a obhajuje vsetko ..

pinco mne sa zda ze rocky bol prelietavy len ked tam bola naty .. ked bol na tu chvilu s danielou tak mu chybalo to co mu naty poskytla "sex" , preto sa k nej chcel vratit .. asi myslel ze daniela bude tiez taka pritulna ako bola naty ked tam bola nová

// za prve ja to nepreživam iba to sledujem a za druhe :aasmile4:
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Tak dnes som dokukal premierovu a zaroven poslednu cast Hotela Paradise a musim povedat ze tato "reality show" ktora je JOJkou zaradena do Kultury a pritom s nou nema absolutne nic spolocne posuva kok*tizmus a debilizmus do uuuplne inej dimenzie a posuva hranice ako nik a nic predtym...cele je to zle od trapneho vyberu miesta, ktore sa aj tak prestahovalo do Senca :D , az po ten neskutone otravny hlas komentatora, ktory komentuje to co je jasne a zrejme...asi to tak je schvalne, aby to pochopili aj deti s IQ 80...ale ano JOJka toto trafila, lebo ich nezaujima ako trapne to cele je, ako sa strapnuju vsetci co tam su, ci to sleduju aj deti, ake nazory nato maju ludia...ich zaujima iba ta sk*rvena sledovanost, ktoru uz v dnesnom svete asi inak bohuzial neziskate, iba takymito trapnymi, zbytocnymi priam nepochopenymi relaciami. Co takto nejaku Show, kde ludia musia nieco dokazat ze vedia, kde treba rozmyslat a pod...to asi nehrozi, lebo cele ludstvo upada do zahuby...
Sorry za moje negativne myslenie ale momentalne to tak citim :|
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Co takto nejaku Show, kde ludia musia nieco dokazat ze vedia, kde treba rozmyslat a pod...to asi nehrozi
To nehrozí preto, že ľudia chcú vidieť emócie, intrigy, prekvapenia, hádky, podpichovanie a podobne. Ľudia nepotrebujú a ani nechcú sledovať v TV niekoho, kto vie, kedy sa narodil Napoleon, kedy bola bitka pri Waterloo atď...
Na Slovensku je najviac ľudí zo strednej a nižšej vrstvy a tí si radšej zapnú takýto nenáročný program, pri ktorom zrelaxujú a možno sa zasmejú na sprostosti iných ľudí. Ja som to sledoval na začiatku, tak prvý mesiac, možno 5-6 týždňov najviac, keď to bolo furt o tom istom a žiadne výrazné zvraty neboli, tak už si len zo zvyku prečítam, kto vypadol a to je všetko.
Dunn
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dunn »

a uz to pomaly ide do finale .... hm ale myslim ze skoda toho Gina este teraz...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

bolo logicke, ze skor ci neskor vypadne, pretoze ta banda hlupakov co tam ostala mu nesiahala ani po clenky. Hlavne Rocky a Niki maju pocit, ze su kandidati na Nobelovu cenu - "vedia" co ostatni myslia, lepsie ako oni ...
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Tak po včerajšku som mierne povedané nas*aný! To už fakt ide celá tá sutaž dole vodou keď tam neni ta Nela ? Ale áno, sledovanosť je to najhlavnejšie...len neviem prečo práve pri nej
jednoducho vypadla, ta Lenka ju poslala do prdele čo úplne chápem a urobil by som to isté...príde mi strašne nefér že ju zase zobrali späť.. teraz zase budú spolu s Niki a tou jej podarenou sestrou (ktorá by mimochodom bez nich dvoch bola už dávno preč) tvoriť silnú dvojicu a zabudnú na staré hriechy ktoré mali pred tým ako Nela išla het

naopak som rád že sa vrátil Viktor... Mirek je teraz pekne v háji a mám pocit že sa prevalilo na plno to aký bol falošný...i keď si to každý myslel o Viktorovi...

som zvedavý čo dnes...

t0m4s3: Rockyho som si zo začiatku celkom oblúbil ale teraz jediné čo vie a myslí si že v tom je jeho sila, je po každom húkať a "otvoriť si hubu" ako si sám nazýva...Niki som tiež fandil ale teraz tento pár pre mňa čistá tragédia..
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

raz v jednej casti noc v raji im tak niekto volal total zdrzbal rockyho ze je cigan tak jojka to akoze (dost trapne) prerusila spojenie :) moderator to zahral este trapnejsie ...
nejde mi o to ze mu povedali ze je cigan ale ide o princip ... tiez ked tam budem volat (ked tam budu vypadnuty sutaziaci) a poviem im ze boli total trapny, hlupucky a mysleli si ze ony su silny pár tak ma zrusia ???

btw:uz ste to tu pisali (teraz mam nocnu nevidel som viac casti...) ale pametam si ked sa Niky dala s Rockym ze snim bude tvorit silny pár :D :D :lol: ked uz tak s Ginom, (mozno ten novy-Mirek) lebo tam tu ,,hru"" hraju na vsetkych taktizuju atd ...
nie ako ostatny sa tam hadaju na nicom udobruju sa potom a myslia si ze aky su silny hraci ( vid Rocky, Niky, (jej SEGRA boze :D ))Michal - ten reci reci ale tiez je makky ked ma niekoho vyhodit a potom Rocky: na zaciatku šušlal nerozumel som mu nic a postupne sa vyfarbil ... na tuti de debilo
a teraz to trio Nela a spol... (mozno Nela tiez hra a ku koncu bude zakerna a posle niky do pi*e lebo vie ze ked sa snimi pohada tak ju vyhodia.. )

je tazke o tom diskutovat ja si myslim ze tý su spravny vy si myslite ze ony su....ale u mna by mal vyhrat ten kto tam hra na vsetkych haha hihi s kazdym za dobre a potom buuum zakerene vyhodit (akoze najlepsieho kamarata/ kamaratku) napr: Niky a NELA obe to hovoria ake su silne tak sa mali vyhodit hned ako islo do tuheho a vedeli ze snou budu problemy ....

no zas tu taram .... ale byt krajsi prihlasim sa tam :P a kazdemu by som povedal ze kto a co o nom hovoril (v tych zaberoch )
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

ten rocky rozprava jak ostaty cigan cez nos, ked pocujem jeho hlas uz mi je zle a obsah jeho slov je tiez mega hovno. Jak sa chytil ten mirek do pasce ahahaha dneska ho znicia troska tesim sa, a tie baby co tam su to co ma byt? jedna je viac spatna ako druha jedina co sa mi pacila bola natalka
pinco
Darca
Darca

Posledné 3 možno 4 časti som nevidel, jedine z počutia od kolegov viem, kto vypadol a čo sa tam zhruba dialo, ale toto, čo spravili, že vyhodili Nelu a Viktora a potom ich vrátili späť, tak to je iná kravina. Myslel som, že to bude mať nejaký "priebeh", ako boli Vyvolení, ale celé je to len vykonštruované divadlo. Všetko to smerujú k tomu, aby vyhral konkrétny pár, alebo osoba. Keď ich vyhodili, zistili, že to zrejme nebude mať takú sledovanosť, tak ich vrátili späť. Pascal tu raz písal, že to nemá žiadne pravidlá a mal vlastne pravdu. Naozaj je to celé len o tom, zavrieť desať ľudí, čakať kým príde ponorka, pár intríg, nejaký sex, bozkávanie a nakoniec vymyslíme, ako to celé uzavrieme a kto to vyhrá. Podľa mňa, réžia na začiatku ani nevedela, ako to uzavrú. Jednoducho počas "hry" sa to nejak zformovalo a "dáko bolo, dáko bude".
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Told you.

Ale ne :), nevidel som ani jednu cast, len z pocutia, a ked mi nikto nevedel povedat, ako budu vypadavat a o co tam ide, tak to nevie asi ani jojka. A ked som pocul, ze niekto vypadne a dalsi pride, tak to som bol uplne, ze wtf, kedy to skonci ked, stale budu prichadzat a ako moze vyhrat niekto kto tam pride posledny :D. Je mi to vlastne jedno, len uz by to mohlo skoncil, lebo aj tie reklami nato mi stacili.
Vsak aj heslo take mali ne? Ze nikdy nevies co sa stane. Horsie, ze to nevedeli ani oni.
Header
Professional
Professional

Včera som si myslel že to dajú tomu Mirkovi viac vyžrať... keby to urobí niekto iný, tak už vidím jak by po ňom ručali, obzvlášť Rocky, Daniela a Nela...

a včera zase ta Niki a Viktor... :roll: už ma to prestáva baviť....
pinco
Darca
Darca

Niki je presný obraz mladej puberťáčky. Ani za boha si nevie vybrať s kým chce byť. Najprv chce byť s Nikom, potom sa jej páči Michal, neskôr chce byť s Rockym a teraz naposledy, podľa upútavky prizná, že sa jej zase páči Viktor. Na akú riť výfukla Nele predtým Rockyho, keď teraz s ním nechce byť, ale chce byť s Viktorom? Zo dňa na deň mení rozhodnutie. Bodaj by potom nebola Nela na ňu nasratá. Polovica z nich sa tam hrá na "dospelákov" a koľko oni toho už v živote prežili, ale pritom sú to stále deti.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

A hlavne sa Niki tvari svatejsie nez papez a asi tomu aj sama veri. Som zvedavy co tam predvedie Viktor, mohol by Niki poriadne poblaznit a kopnut do riti
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Niki a Viktor? wtf ? :lol:
Header
Professional
Professional

zaujímavé no... ta Lívia mu hovorila správne že tá krava Niki bola jedná z tých čo ho poslali domov a on aj napriek tomu cíti ku nej "náklonnosť"
podla mňa to robí ten Viktor čisto iba kvôli hre, žiadne ďalšie city...Niki je proste človek čo nevie čo chce a on iba využil to, že teraz bude v partií s tými najsilnejšími
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

boze to je aky koniec ....
posadia tam 4 ludi z ktorych dvaja su jasny ze idu prec / vypadnu ....

a este vynulovali smsky aby sprosty slovaci zase hlasovali a platili
cize nadarmo tri mesiace v hoteli taktizovali a robili kto skym ked teraz je to na sympatiach ludi a oblubenosti...(to uz mohlo byt kazdy tyzden sms hlasovanie ze kto vypadne)
Napísať odpoveď