PHP zaloha mysql + htaccess
PHP zaloha mysql + htaccess
Caute, nepozna niekto z vas php script ktory zalohuje CELU mysql a ulozi ju na FTP v tar subore? A otazka cislo 2 aky je prikaz na htaccess ked chcem aby napr ked idete na www.web.sk/subor/ tak aby v adresary subor nemohol uzivatel nic stiahnut keby tam bol nejaky zip a pod aby tam nemal pristup.
Dakujem
Dakujem
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: PHP zaloha mysql + htaccess
prvá otázka: nerozumiem. Čo je "zalohuje CELU mysql"? Mysql je jazyk, ten sa nezálohuje. Môžeš zálohovať databázu, tabuľku, viac databáz, viac tabuliek.. tak neviem čo tým myslíš. Ale všetko toto ti dokáže phpmyadmin. Presne ako požaduješ, vie export do tar a vie to aj uložiť na serveri
druhá otázka: do adresára na ktorý to chceš daj nový .htaccess súbor v ktorom bude prípadne to môžeš definovať v globálnom .htaccess súbore použitím
druhá otázka: do adresára na ktorý to chceš daj nový .htaccess súbor v ktorom bude
Kód: Vybrať všetko
Deny from allKód: Vybrať všetko
<Directory /tvojadresar>
Deny from all
</directory>
MySQLdumper
a neni nejaky jednoduchy php script ktory by som dal do cronu a je vyriesene?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Kód: Vybrať všetko
$query = "SELECT * INTO OUTFILE '$backupFile' FROM $tableName";
$result = mysql_query($query);Re: PHP zaloha mysql + htaccess
Ak zalohovat cez cron, tak uz rovno cez MySQL konzolu. Aj mnou odporucany MySQLdumper ma podporu pre cron a okrem toho nema problem pri gigovej databaze co sa o audiotrackovom scripte neda povedat.
Dakujem a prpsim vas nevedeli by ste mi povedat kde asi moze byt chyba ked mam web a pri firefoxe nenacita css subor? ale napriklad pri opere ide bez problemov.
Ja len doplnim audiotracka ze MySQL ne je jazyk ale databazovy system. Jazyk je SQL.