podobne ako mafia 3...dvojka tiez vysla mnoho rokov po jednotke, vie sa, ze bude trojka, ale nikto nevie kedy
Max Payne 3
Re: Max Payne 3
tak trojka vysla o 9 rokov po dvojke 
podobne ako mafia 3...dvojka tiez vysla mnoho rokov po jednotke, vie sa, ze bude trojka, ale nikto nevie kedy
Ak sa trojky preda dostatocne mnozstvo tak o 2-3 roky. Ja by som bol rad keby uz Maxa nechali na pokoji.20niceboy20 napísal:Inak,kedy bude max payne 4? lebo tato trojka bola uzasna,a najviac co ma dostalo je grafika,detaily a potom hudba,zvuky,pribeh,proste uzas,uplne nieco nove.ako keby som pozeral film a mohol si v nom zahrat ako hlavny hrdina,super.
Spoiler
Kto to uz presiel, tak vie ze hra ma dost otvoreny koniec cize keby spravia novy diel tak Max sa moze ocitnut naozaj uplne vsade.
-
20niceboy20
Amateur
No tak veselo setci kupujte cim viac aby bola coskoro 4:D keby sa to tak dalo jednoducho,ach jaj,ale kazdopadne je mp3strasna pecka
Pfuuu..Mozno tak za 5-6 rokov podla uspechu a zárobku tejto trojky.
Zbierate niekto aj tie zlaté časti zbraní a tie stopy (clues)? Tie stopy mám už všetky. Čo sa zbraní týka, tak v tretej kapitole neviem nájsť vrchnú časť zbrane M10, v ôsmej kapitole zasa hlaveň zbrane 608 Bull, v deviatej kapitole rukovať zbrane DE .50. Po nájdený všetkých stôp sa mi odomkla možnosť aktivovať si spomalenú kameru pri každom zabitom protivníkovi. No má to jednu nevýhodu. Berie sa to ako cheat a neukladá nájdené veci a ani tie úlohy, čo sa zbraní a likvidovania nepriateľov týka. Inač ak by niekto vedel kde sa nachádzajú tie časti zbraní čo som vypísal, mohol by to sem napísať. Vďaka.
A ked zozbieram tie zlate casti zbrani,tak co ziskam?
Možnosť si aktivovať neobmedzené množstvo muníciu. To sú všetko len také bonusy. Podľa mňa to docela dobre pridáva na hernom čase celej hry. Teda len v tom prípade, že nie sú človek, ktorý to raz prejde a vedľajšie možnosti v hre ho nezaujímajú.
tak mam dalsi problem. vzdy ked spustim hru tak mi to napise na obrazovke video not input.. musim vzdy zmenit fulsreen teda aby to neslo fulsreen. tak to zmenim pustim hru nie na celej obrazovke a ide to ok. v hre prepnem na fulsreen a hram na celu obrazovku bez problemov. lek ked to vypnem tak to zase musim prehazdovat vsetko. neviete kde je problem ?
Ved uz som Ti navod na riesenie napisal stranu dozadu. Tam je aj fullscreen, aj rozlisko.
tak si precitaj co ma trapi a potom pis. hra mi ide ale preco mi hra nejde spustit vo fulsreen? ked ju pustim v okne ide a ked dam fulsreen v hre tak ide . nebavy ma to prepinat tatko...
-
lekoklatik
VIP
Vysiel druhy komix z troch.
http://www.rockstargames.com/maxpayne3/comics
http://www.rockstargames.com/maxpayne3/comics
cuco0: ak som ťa pochopil, tak keď spustíš hru, tak ju máš v okne? Ak hej tak stlač Alt+Enter, to ti dá do fullscreenu 
RaZzer nepochopil si dobre. Jemu nejde hra spustiť vo fullscreen. Spustiť ju dokáže iba v okne a to je to, čo ho otravuje a na čo hľadá odpoveď. Lenže tu sa tej odpovede ťažko dočká, nakoľko bude mať asi warez verziu a tu he warez zakázaný.
Ahojte. Mam taky dost velky problem
Ked spustim hru a mi ide zaciatocne intro tak mi stale asi po minute vyhodi modru tabulku
asi kazdy vie co myslim chyba vo windowse
stale na tom istom mieste. Nemal nahodou niekto taky problem? Dakujem
-
MichalkoOo
Zablokovaný
modrú tabuľku? Chybové hlásenie? nemyslíš modrú obrazovku smrti? napíš do googlu BSOD či je to tá tvoja "modrá tabuľka"
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Najskôr to bude BSOD najlepšie by bolo ak by si ju odfotil lebo ta chyba môže byť rôzna od prehrievania nejakej sučasti v compe až po blby driver na grafike atd.
presne ta
dead tabulka to viem ze je najhorsie co sa moze stat s windowsom
len mam jedno stastie ze sa da potom este spustit komp. Musim to na novo nainstalovat a ak mi to opet spravy tak uploadnem foto.
//autoeditácia príspevku (17 Jún 2012, 0:32)
tak tu je screen.
tak tu je screen.
mne to robi vtedy keď rozbalujem max payna ku ktoremu je pribaleny update alebo ked som rozbaloval crack ku ktoremu bol update ... ked som rozbaloval cisto hru tak mi to nic nerobilo ale hrat sa to nedalo lebo potrebujem ten update... a robi mi to az kym ten update nevymazem z pc
-
MichalkoOo
Zablokovaný
nainštaluj SP1 k Windows 7
Mas kupeny original ?HTXper napísal:presne tadead tabulka to viem ze je najhorsie co sa moze stat s windowsom
len mam jedno stastie ze sa da potom este spustit komp. Musim to na novo nainstalovat a ak mi to opet spravy tak uploadnem foto.
tak tu je screen.