STEAM - diskusia / problemy / otazky
-
GameLanderSK
Novice
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
Len pokiaľ náhodou ide o to že niekto vie pomôcť ale neverí mi že hru mám doma a čakám že mi napíše CD key aby som si aktivoval nejakú stiahnutú verziu tak môžem mu poslať fotku celého obalu ,CDčiek, ... Pokiaľ neveríte tak povedzte a fotku pošlem.
Chceme ti pomoct, ale momentalne mna lepsie riesenie nenapada. V Tescu si na nich mal ist tvrdsie, ze hru nemozes hrat kym si neaktivoval. Jedina vec co teraz mozes, tak napises na Steam podporu a pockas na ich reakciu.
ako ze by nemohol so samotnym klucom? btw pisal ze ma dvdcka s dckeymi.A s tymto sa obrat na SOIku ze predavaju produkt ktory svojou vadou alebo vlastnostami nemozes plnohodnotne pouzivat, opises problem a len cakaj na odpovedDunlop napísal:ak má človek krabicovku fyzicky doma a vieš to dokázať, mali by pomôcť... So samotným klúčom samozrejme nemáš šancu
Zase má steam dajakú chybu? Pri hre Darksiders CZ mi absolútne nedáva Achiementy. Dáka pomoc. Preinštalovanie a dokonca aj overejne medzipamäti npohlo.
Mám otázku ohľadne steamu, keďže ho nepoužívam ...
Ak by som si kúpil krabicovú verziu hry, ktorá beží na steame resp. vyžaduje steam, dá sa potom táto hra aj stiahnuť od nich v digitálnej verzií ? Alebo som odkázaný iba na "dlhovekosť" CD/DVD v krabici ...
ďakujem.
Ak by som si kúpil krabicovú verziu hry, ktorá beží na steame resp. vyžaduje steam, dá sa potom táto hra aj stiahnuť od nich v digitálnej verzií ? Alebo som odkázaný iba na "dlhovekosť" CD/DVD v krabici ...
ďakujem.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ak kupis krabicovu verziu, tak so steamom to nema nic spolocne. Cize hru cez steam nestiahnes. Ale ak je to krabicovka od EA, tak si hru mozes stiahnut cez origin.com.
ked ju mas raz regnutu na steame, tak si ju mozes cez steam kedykolvek stiahnut znova
-
TommyHot
Addict
Na to sa ale nepytal
krabicovku do steamu neregnes, minimalne nie tie od EA..
ale pytal...Natrezim napísal:Ak by som si kúpil krabicovú verziu hry, ktorá beží na steame resp. vyžaduje steam
Beardie:
"hra vyžaduje aktiváciu cez internetovú službu Steam"
je tam toto načmárané... takže je to tak ako ty hovoríš ?
"hra vyžaduje aktiváciu cez internetovú službu Steam"
je tam toto načmárané... takže je to tak ako ty hovoríš ?
-
TommyHot
Addict
Aha tak moja chyba. O krabicovkach vyzadujucich aktivaciu na steame som este nepocul. Prave v tom bola vyhoda oproti EA, ze netreba riesit ziadne skatule.
-
TommyHot
Addict
Mas pravdu, na valve som zabudol.
Ok v podstate sa pýtam preto lebo hru som našiel o 10€ lacnejšiu v krabici ako digitálnu ... Steam je nejaký drahý 
a ďakujem.
a ďakujem.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Séria total war (empire, napoleon, shogun 2, samurai, séria Call of duty (MW2, Black ops a MW3), fear 3, skyrim, alan wake, deus ex:HR, mafia II, metro 2033, orcs must die, saints row 2, saints row the third, serious sam HD, serious sam 3, dawn of war II, dead island, hard reset, just cause 2, aliens vs predator, Darksiders: Wrath of War, lead and gold, red faction: armagedon, red faction: guerilla, Warhammer 40000: Space Marine, Worms: Ultimate Mayhem, Worms: Crazy Golf , Worms: Reloaded, civilization V a to nieje ani zdaleka všetkoTommyHot napísal:Mas pravdu, na valve som zabudol.
-
rocketter23
Medium Expert
tu mate zoznam krabicoviek ktore sa daju aktivovat na steame https://support.steampowered.com/kb_art ... -wusf-3601
Ten zoznam je blbost az to boli... Viac neaktualny zoznam asi ani neexistuje. GJ.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
je tam risen 2, MW3, Saint's Row 3 zas až také neaktuálne to nebude
STEAM - Mail
Čaute. Mám taký problém že som zabudol aký je email na môj steam účet, prihlasovacie údaje viem ibaže keď steam idem zapnúť tak mi to vyhodí že na mojom mail účte mám email kde je kod ktory tam a tam mám na steame zadať a práve v to mje problém, že ja neviem aky mám ten mail
Nedá sa to nejako zistiť cez steam name a heslo alebo tak nejak? Pls help me. Dík
Re: STEAM - Mail
steam mas na nejaku hru? cs? mc?