FAR CRY 1 seka
FAR CRY 1 seka
Ahojte mam taky problem s hrou far cry 1. Hru mam originalku kupenu a na pc win 7 32 bit...ked hru spustim ide vsetko v poho textury na high...vsetko bez problemov. Ale po nejakej chvili to zacne z nicohonic sekat...a mozem dat grafiiku aj na low a stale to seka. Nevie niekto co stym, stale zapinat a vypinat sa mi nechce a tiez to vzdy nepomoze.
Vopred Vdaka
Vopred Vdaka
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: FAR CRY 1 seka
zostavu napis 
akoze pc?
ok....procesor amd sepmrom 3600 2 GHz
2 gb ram
32 bit os
grafika tusim 1 gb
a hdd mam volnych este 18 gb - 4 gb hry takze teraz uz iba 14
ok....procesor amd sepmrom 3600 2 GHz
2 gb ram
32 bit os
grafika tusim 1 gb
a hdd mam volnych este 18 gb - 4 gb hry takze teraz uz iba 14
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
grafiku presnejsie opis.inac zostava slaba
istotne by som tam dal xp
ja viem ze je slaba...to je notebook z roku 2008
ale preco by to malo sekat ked mi to ide a po 5-10 min zacne sekat...mam slokuziaka tez ma win 7 a ide mu to v poho.....grafika je ati radeon express 1 gb
-
Neuralizer
Expert
mozno ze sa ti prehrieva,... spoluziakovi raz blbol ventilator, ...ked ho opravil tak mu to islo rychlejsie....
alebo staci vycistit od prachu...
...suhlasim s typkom...k takej zostave sa hodi win xp
alebo staci vycistit od prachu...
...suhlasim s typkom...k takej zostave sa hodi win xp
Skus notebook povysavat od prachu. Hlavne tam kde je vetrak.
tak povysaval som to vsetko ale stale nic
stale to seka
tebe seka v hlave, z toho si nic nerob...
vyssie mas napisane preco...
vyssie mas napisane preco...
Spoiler
na zaciatku ti ide dobre lebo nieje prehriaty, po case sa prehreje a podtaktuje
cize z toho vyplyva ze mam notebook podlozit... ok...ale preco pri inych hrach to nerobi iba pri tejto? (cs 1.6,max payne,warcraft 3 ft,ut 2004, ut 99 .atd.) ? vsetko ide v poho
-
barbaronan
Expert
to, ze ostatne hry ti idu v pohode si mal napisat na zaciatku, ale to neospravedlnuje niektore primitivne komenty, ze Forsaken, niekedy je mlcat zlato. Rada nainstalovat Win xp je nevhoda, je to stary system, ktory navyse nie je uz podporovany a taktiez nie je vhodny na hry. Win7 ma rovnake poziadavky. Skus si na hru stiahnut najnovsi patch ak nemas a este mala rada, obrat sa na nejake specializovanejsie forum.
btw, aby si zistil aky mas hw si stiahni http://www.piriform.com/speccy a aktualizuj ovladace, aj ked to pravdepodobne nevyriesi tvoj problem tak ti to min prida par fps. Byt tebou tak by som tych par min investoval a samozrejme updatol hru.
Pre istotu chekni pri akej teplote sa ti ti to spomali, tvoj notas ma par rokov a bude poriadne zaneseny, mozno by bolo vhodne dat ho odbornikovi vycistit, vysavac moc nepomoze
.
btw, aby si zistil aky mas hw si stiahni http://www.piriform.com/speccy a aktualizuj ovladace, aj ked to pravdepodobne nevyriesi tvoj problem tak ti to min prida par fps. Byt tebou tak by som tych par min investoval a samozrejme updatol hru.
Pre istotu chekni pri akej teplote sa ti ti to spomali, tvoj notas ma par rokov a bude poriadne zaneseny, mozno by bolo vhodne dat ho odbornikovi vycistit, vysavac moc nepomoze