Zdravim,
teraz mam kredit v tmobile , volam velmi zriedkavo , sms skoro vobec, internet nevyuzivam (drahe jak svina) ale ani nechcem.... problem je ze kredit si musim dobijat raz za 3 mesiace lebo mi prepadne , v o2 je to tak robene ze mi nikdy neprepadne navyse ze vraj aj ceny su nizsie ... ja to moc nesledujem tak co myslite
dakujem
mob. operator
Re: mob. operator
co tak paušál O2 FER napriklad 
Kolko prevolas tolko zaplatis.
Kolko prevolas tolko zaplatis.
-
wanthom
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Tebe sa potom najviac hodí Easy Free.
Platnosť kreditu 12 mesiacov a pre predplatenku najlacnejšie volanie (0,10€/min.)
http://www.telekom.sk/osobne/telefonova ... easy-free/
Keby si mal niekoho, kto by tiež chcel FunFon, tak sa oplatí ten, lebo voláte 3 roky zadarmo medzi sebou, ale tam je nutné mať kredit (najlacnejšie je 7€ na 4 mesiace). A tých čísel na ktoré voláš zdarma môžeš mať 3, ale musia byť FunFon.
Platnosť kreditu 12 mesiacov a pre predplatenku najlacnejšie volanie (0,10€/min.)
http://www.telekom.sk/osobne/telefonova ... easy-free/
Keby si mal niekoho, kto by tiež chcel FunFon, tak sa oplatí ten, lebo voláte 3 roky zadarmo medzi sebou, ale tam je nutné mať kredit (najlacnejšie je 7€ na 4 mesiace). A tých čísel na ktoré voláš zdarma môžeš mať 3, ale musia byť FunFon.
teraz mam easy... "Prechod z iných programov Easy na program Easy Free je možné uskutočniť zaslaním bezplatnej SMS s textom „FREE" na číslo 12323...."
cize to nemusim ist ani do pobocky staci poslat sms ??
cize to nemusim ist ani do pobocky staci poslat sms ??
-
wanthom
Light Expert
No jasné, pošleš sms a máš to, jednoduché.
diki moc ale prislo mi "nasledujucich 90 dni volate za 9c/m a internet zadarmo na 30 dni a co po tych 90 dnoch?? a dal som *000# a kredit platny do augusta 2012 ?? to sa aktivuje az po dobiti kreditu ??
-
wanthom
Light Expert
Predpokladám to je platnosť úvodného kreditu, platnosť dobitého kreditu by už mala byť 12 mesiacov.
Cena volaní 9 centov za minútu platí 90 dní od dobitia kreditu 10 € a viac.
Po tých dňoch voláš za 10 centov, čo je tiež najlepšia cena na trhu pre predplatenky.
Cena volaní 9 centov za minútu platí 90 dní od dobitia kreditu 10 € a viac.
Po tých dňoch voláš za 10 centov, čo je tiež najlepšia cena na trhu pre predplatenky.