Markíza vs JOJ a iné TV stanice

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Ktora TV je lepsia?

Markíza
145
44%
JOJ
185
56%

Celkom hlasov: 330

etc.
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Markíza vs JOJ

Príspevok od používateľa etc. »

brm.. o moje hodinky sa neboj.. ja som mal aj na PC aj na TV CCA 45 sekúnd skôr. ;)
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Dneska jak som prepinal kukam, ze na jojke neni panelak, to koli hokeju dali film, to su spekulanti.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Teraz bola na jojke upútavka na Titanic, citujem:
"V premiérovej, doteraz ešte nevidenej verzií...vo vysokom rozlíšení."

Myslia tým iby obyčajné "HD"? Ak hej, v HD to Markíza už vysielala. Ak nie, je to nejaká director's cut verzia? O žiadnej neviem.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Tiež som spozornel, keď povedali slovné spojenie "v doteraz ešte nevidenej verzii...", no hneď dodali, že v HD, takže je to iba v tom.
Pascalwb
Addict
Addict

Toto davaju furt :D aj navianoce tusim, film co bol 350x kazdy rok, ale doteraz v neodvysielanej verzii :D
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Práve to potrebovali aby divák spozornel a možno si to aj pozrel v novej HD verzii :D
Hensym
VIP
VIP

Tam ide o to že v HD to dávala pred asi pol rokom markíza. :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Ježiš Mária, keby celý deň púštali Alfa, tak by mi to nevadilo, ale Titanic?! A predpokladám, že to dajú v sobotu večer o 8, keď by si človek rád pozrel dobrý film. Markíza je podľa mňa väčší odpad ako JOJ. Keď vidím tie filmy, ktoré dávajú. Dookola Štefan Seagal a najnovšie Kickboxer a podobné chobotiny.
Hensym
VIP
VIP

Šťevo Segal trošičku se*ie aj mňa. Prakticky aj Titanic chodí stále dookola. Ale nazvať ho zlým filmom je tak na facku. Keďže ten film je perfektný vo všetkých smeroch, ak ho chceš hodnotiť objektívne. Nie zo srandy dostal najviac Oscarov v histórií. (spolus ďalšími dvoma filmami)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Nevravím, že je to vyslovene zlý film, ale u mňa spadá do kategórie "stačí vidieť raz a dosť". Nehovoriac o tom, že to naozaj opakujú dookola, tak ako píšeš. Ale to nie je nič nové. Prakticky väčšina z toho, čo vysielajú, je už aspoň raz opakované.
Hensym
VIP
VIP

Tak si polož otázku, koľko pozerateľných filmov vyjde ročne? Podľa mňa viac ako nejakých 20-30 nie, a to som možno povedal veľa. A teraz si zober, že televízia nenakúpi všetky, čiže to zúžme na 10 noviniek ročne. Rok má ale 365 dní, a ak budeme rátať iba Piatky a Soboty, kedy by mali chodiť tie "top" filmy, tak to máme okolo 52 Piatkov + 52 Sobôt. Bez opakovania to proste nejde...

Aj keď viem na čo narážaž, prečo opakujú tie najväčšie blbosti, a to kvalitné pustia raz za dva roky. :) Filmy v TV ale aj tak nepozerám.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Hensym napísal:Keďže ten film je perfektný vo všetkých smeroch, ak ho chceš hodnotiť objektívne. Nie zo srandy dostal najviac Oscarov v histórií. (spolus ďalšími dvoma filmami)
Hovoris ako keby boli Oscary etalonom kvality. Ten urcite nie je objektivne kriterium. Je to len sutaz vysoko komercnych filmov natocenych v USA. Subjektivny nazor par ludi v komisii ovplyvneny viacerymi faktormi. Nic viac. Kvalitny film tam zvitaziraz za uhorsky rok. Rocne sa po celom svete (ale aj v USA) natocia desiatky filmov, ktore su kvalitativne na uplne inej urovni ako aktualny vitaz. O kulturnej urovni ani nehovoriac.
Hensym
VIP
VIP

Kravina. Nie je to vôbec založené na porote zloženej iba z niekoľkých členov. Taktiež tvrdiť že tam vyhrávajú iba superkomerčné americké filmy je blbosť, veď napríklad jeden z posledných výhercov, King's Speech, absolútne nekomerčný film natočený mimo USA. To, že sa každoročne natočí niekoľko lepších filmov, ktoré nedostanú ani nomináciu je možno pravda, ale tvrdiť to je tiež iba niekoho subjektívny názor, nie? Netvrdím, že vyhrať Oscara môže naozaj len geniálny film, ale už len to, že ich niekto dostane 11 jasne hovorí, že ten film je po viacerých stránkach naozaj dobrý. Snáď vieš ako to myslím. :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Vzladom k rozpoctu a produkcnej spolocnosti moze byt Kralova rec sotva hodnotena ako nezavisly, nekomercny film. Preco nie su nominovane aj nezavisle filmy? Ved aj priamo v Usa ich vznikne niekolko kvalitnych kazdy rok. Pretoze nie su od tych spravnych tvorcov a produkcnych spolocnosti. O hlasovani tej komisie sa uz popisali mraky. Sedia tam kamarati a znamy hercov, reziserov, producentov... Su tam tlaky zo vsetkych stran. Ano netvrdim, ze nevyhravaju aj naozaj dobre filmy. Ale to moze byt sotva objektivne.

Inak Titanic mam istym sposobom rad aj ja. Ale vela kvality skutocne nepobral. Je to len romanca s primitivnym pribehom v bombastickom vizuale. Tak ako vacsina tych blockbusterov (Avatar, Dark Knight, Armagedon...). Len nadherne pozlatko s mizernym obsahom.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Dark Knight má mizerný obsah? Si ma teraz neskutočne pobavil.
Pascalwb
Addict
Addict

Ale nic to nemeni na tom, aj ked je to nejaky super film, ze vidiet ho 3x za rok je dost ****. Najprv ho da markiza, potom Nova, za par mesiacov Jojka, potom Prima a takto dokola.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Vidieť 1x nejaký blockbuster s dabingom stojí za starú belu.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Sarger napísal:Dark Knight má mizerný obsah? Si ma teraz neskutočne pobavil.
Kľuďne sa smej, môžeš aj plakať. To nezmeniš. V čom je ten pribeh taky genialny? Milionkrat otrepany, neoriginalny, plytky dej bez štipky napadu, len "prezlečeny" do komiksovej podoby. Film je to dobry, ale nie kvôli pribehu. Avatar a spol. detto.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

na markize zacal bezat cesky serial expozitura
celkom sa mi to pozdava

//autoeditácia príspevku (24 Sep 2012, 16:06)
mafko na jojke ma bavilo ale toto nove slabotaaa
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Tie nové vizuály na JOJ sa mi páčia ;)
Napísať odpoveď