Čaute , mám problém že mi vypína samovolne pc a vždy pred tím vyhodí BSOD. Hlavne keď hrám nejakú hru , ale aj dakedy keď som len tak vo wine.Po ďalšom naštartovaní systému mi vyhodí tabulku že nastal problém a systém sa musel obnovyť viz. príloha. Všetko to začalo robyť keď som tam nahodil nový bios , bohužial neviem ako tam dať speť zasa ten predošlí bios na ktorom to ešte všetko šlapalo.
Nejaké typy ako to opravyť ? Za každú pomoc budem rád a dám k+ .
Bluescreen
Re: Bluescreen
Z toho co si napisal sa nic vycitat neda, treba odfotit bluescreen. Podla popisu by to mohlo byt teplotou, teda prehriata graficka karta alebo procesor, skor tipujem graficku kartu. Dalej by to mohli byt ovladace ku grafike alebo aj k zvukovej karte. Treba spravit tiez test pamati cez MemTest86 a test disku cez HD Tune.
Re: Bluescreen
Teplotami to určite nieje tie mám v pohode. Testy som porobil ale všetko je v poriadku. Nakoniec sa mi podarilo vrátiť speť počiatočný bios šo bol od výrobi , následne som preinštaloval windows a naformátoval HDD a zatial to vyzerá že to pomohlo , pc mi beží už od vtedy 7 hodín s toho 4 hodiny hrania + sťahovania a BSOD ani náznak. Takže problém bol v tom najnovšiom biose .