DOTA 2
Re: DOTA 2
a nema byt nahodout f2p?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
to je iba beta access
bude, no servery na to zatial nemaju kapacitu, nie su v hre vsetci hrdinovia, su tam bugy.. proste este to nie je jej konecna podoba
Tuším, že áno, ale toto je ešte stále len beta a väčšina, čo si dala žiadosti na pozvánku ju aj dávno dostala. Takto si ais Valve chce prilepšiť a f2p nahodia, keď sa skončí beta a odštartuje full.
//predbehli ma hneď dvaja naraz
//predbehli ma hneď dvaja naraz
dakujem za odpoved, nenasiel by sa tu niekto kto by vymenil cd key od doty za bf3 acc?(moj) lvl tam je 45
Ninx povedz mi v com su bugy, som velmi zvedavy
-
*****HERO*****
Guru wannabe
skoro vo vsetkom, stale s tym mam nejake problemy. obcas mi to nezobrazuje HP bary, sem-tam sa vypne cela hra a ked mam stastie, tak kvoli tomu nemusim restartovat cely PC, obcas po prihlaseni mi to nenacita level, zobrazuje tam 222, na titulnej strane to zobrazuje miesto noviniek nejake farebne klikihaky, po reconnecte do hry sa nenacita skore teamov a tak by som mohol pokracovat
Toto tvrdenie je zalozene na com?Muffi napísal:...väčšina, čo si dala žiadosti na pozvánku ju aj dávno dostala.
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Zaujimave, netvrdim ze tam bugy nie su, ale za celu moju ucast v dote sa mi ani jedna zo spomenutych veci nestala. Asi to bude individualne.*****HERO***** napísal:skoro vo vsetkom, stale s tym mam nejake problemy. obcas mi to nezobrazuje HP bary, sem-tam sa vypne cela hra a ked mam stastie, tak kvoli tomu nemusim restartovat cely PC, obcas po prihlaseni mi to nenacita level, zobrazuje tam 222, na titulnej strane to zobrazuje miesto noviniek nejake farebne klikihaky, po reconnecte do hry sa nenacita skore teamov a tak by som mohol pokracovat
Na tom, že z piatich ľudí ktorých poznám a dali si žiadosť o invite ju dostalo 5/5.
-
Sarger
Guru wannabe
Zaujímavé je, že ja a ďalších XY ľudí ktorí si podali žiadosť o betu ju zatiaľ ešte nedostalo... a to bolo pekne dávno.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
zaujímavé je že closed beta je jedna z najhrávanejších hier na steame 
finale dreamhack http://play.gosugamers.net/dota2/stream ... amhackdota
-
Sphinx
Addict
btw velmi zaujimave je to aky je rozdiel medzi Eu uctom a Rus uctom na dote , kym mne padne jeden item na druhom ruskom ucte padnu 3 + xp nabiehaju 1,5 rychlejsie..
Máš to podložené dôkazmy alebo len sa ti zdá?
-
L.A.M.E
Medium Star
podlozene faktami kedze ja kazdu hru nieco dostanem (pouzivam ucet od rusa) a Sphinx pri velkom stasti kazdu 4 hru 
-
Sarger
Guru wannabe
Nejaké nové info o open bete? Prípadne má niekto invite?
-
Croven
Star
podla mna open beta nebude tak rychlo kedze valve ponuka kluc za 30€
-
lowmanek
Light Professional
Niekde som cital, ze koncom leta, ale moc tomu neverim...