SMS cez Web

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
DR8PruBr
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

SMS cez Web

Príspevok od používateľa DR8PruBr »

Existuje nejaká aplikácia, ktorá by mi vedela posielať SMS cez Web. Predstavujem si to asi tak, aby niečo bežalo na pozadí (v telefóne). Ja si na nejakej stránke po prihlásení napíšem SMS a odošle sa to potom cez môj mobil príjemcovi. Sedím veľa času za PC, takéto neičo by sa mi veľmi pridalo nakoľko posielam dosť SMS a na ten dotykovke je to dosť na figu písať. Riešenie je mať ten „PC Suite“ k telefónu, ale zas to nechcem mať mobil pripojený nonstop cez USB k PC...

Mám Huawei Sonic (Huawei U8650); Android 2.3.5 , verím, že niečo také existuje.
brm
Darca
Darca

Re: SMS cez Web

Príspevok od používateľa brm »

A cez bluetooth? :)
DR8PruBr
Star
Star

Bluetooth na PC nemám... Preto píšem cez web, lebo sedím aj za PC aj za bookom. Viac som na desktope ako na booku, pri booku by to problém nebol...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Niečo takéto by vyriešilo bluetooth aj na desktope.. ;)
http://www.alza.sk/radice/bluetooth/188 ... &pg=1&pn=1
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

ak mas pc/nb a mobil zapojene do lan tak skus http://airdroid.com/
ak by si vsak chcel lacnejsie smskovanie, tak je lepsie pouzit internetovych providerov. osobne pouzivam fishtext. smsky mozem posielat bud cez web rozhranie alebo aplikaciu v telefone (pre android napr: websms + fishtext connector, pre iphone maju vlastnu appku)
v O2 mam smsky po 6 centov a s fishtextom posielam do O2 smsky za 2 centy, orange tusim 3 a telekom az 5 centov - ale stale je to lacnejsie ako cez O2. odosielatelom je vzdy moje cislo, takze no problem.
DR8PruBr
Star
Star

Vyskúšal som Airdroid. Je super. V tomto smere mi docela vyhovuje. Ešte musím vyskúšať na booku, keď si nastavím telefón ako Wi-Fi AP či bude fungovať. Ak áno, tak to bude úplne super ;) Ďakujem za radu.

BTW: Tie lacnejšie SMS - to mi je jedno, mám "Flat SMS", takze SMS-kujem do zblbnutia koľko chcem. A preto je mi ich lepšie písať cez PC ako cez telefón. A keď zo zahraničia tak nato zas mám Skype - 0,09€ / SMS coz neni tak zlé keď si viem SMS poslať v podstate odkialkoľvek kedže nejaký Wi-Fi Hotspot je už na každom rohu.
Napísať odpoveď