brm - máme, základný WOW program je taký. Degresívna tarifikácia, koľko zavoláš, toľko zaplatíš. Do 44 minút a 59 sekúnd hovoru voláš za 13 centov, po 45 minút a 00 seknúnd až do 80 minút sa ti to všetko preúčtuje tarifou 12 centov, potom keď ideš nad 80 minút, všetko ide za 10 centov, keď ideš nad 250 minút máš to za 7 centov a keď ideš nad 400 minút máš to za 5,5 centa minútu. SMS je 6 centov a to isté aj MMS. Dáta sú za 90 centov MB, ak by si nemal internet balíček...
A ak by si to chcel vybaviť, radšej povedz mne a dohodneme sa aby som ti to urobil ja - budem mať za to aj províziu a hlavne robím na centrále Orange v BB... na celom slovensku je asi 6 autorizovaných pobočiek, ostatné sú len franchise... a veľmi sa za ne celý Orange hanbí, pretože sú tam ľudia ktorý v podstate nič nevedia... a to je celkom hanba.
Aky operator?
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aky operator?
Veď viem, že to všetko závisí od ľudí.. preto posledné dve akcie som si vybavoval cez orange eshop, chcel som aj toto tu si nahodiť cez eshop, avšak nikde som tam nenašiel takú možnosť, už pri základnom wowku mi to pýtalo 9€ za mesiac a chcelo mi nanútiť mobil. Ďakujem za ponuku.. ešte si premyslím, či to číslo prehodím do O2 alebo si ho nechám s týmto wowkom, čo nemusím nič platiť ako zálohu... 
robis v orange v BB, tak to je pre mna nevyhodne
lebo ja byvam blizko BA a to sa mi skor oplati zajst do BA ako BB. No ja sice nechem pausal maximum 2 ale maximum 1. Ale aj tak si myslim, ze pausal snov bol lepsi nez pausal wow
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ale ja pracujem na zákazníckej linke, tzn. že ti zavolám ak tak... Ja nechodím za niekým osobne a nepracujem na predajni, som interný zamestnanec.
A paušál snov nebol lepší ani keby čo. Drahý a veľmi obmedzený... a maximum 1 je fajn, nekonečné volania do OSK, SMS/MMS do všetkých sietí. Keď voláš do iných sietí, máš to ako pri klasickom WOW, degresívna tarifikácia...
A paušál snov nebol lepší ani keby čo. Drahý a veľmi obmedzený... a maximum 1 je fajn, nekonečné volania do OSK, SMS/MMS do všetkých sietí. Keď voláš do iných sietí, máš to ako pri klasickom WOW, degresívna tarifikácia...