Navigácia Nokia E 52
Navigácia Nokia E 52
Dobrý deň. Potreboval by som pomoc s navigáciou Nokia E52. V tlf. mám navigáciu OVI, ktorá nefunguje. Rád by som tam dal inú navigáciu, ale neviem, ako na to. Nakoľko som v tejto oblasti málo skúsený, poprosím o podrobný popis, ako odinštaľovať OVI navigáciu, lebo zmazať súbory na karte nepomôže. V tlf. je stále nainštaľovaná. Ďakujem
Re: Navigácia Nokia E 52
Prečo Ti nefunguje? Vypisuje chybu? Máš zapnuté GPS v nastaveniach? Máš stiahnuté mapy z Internetu cez Nokia Suite?
Nokia Maps (Ovi) neviem, či odinštaluješ.. skús cez správcu aplikácií.. prípadne cez Nokia Suite odinštaluj všetky mapy.
Čo sa týka novej navigácie.. každá sa inštaluje trochu inak.. závisí od Teba, ktorú si kúpiš, resp. "kúpiš".. doporučujem Ti pohľadať na Internete navigáciu Sygic Mobile Maps.. pri nej určite budeš mať aj postup, ako ďalej postupovať.
Veľa šťastia...
Nokia Maps (Ovi) neviem, či odinštaluješ.. skús cez správcu aplikácií.. prípadne cez Nokia Suite odinštaluj všetky mapy.
Čo sa týka novej navigácie.. každá sa inštaluje trochu inak.. závisí od Teba, ktorú si kúpiš, resp. "kúpiš".. doporučujem Ti pohľadať na Internete navigáciu Sygic Mobile Maps.. pri nej určite budeš mať aj postup, ako ďalej postupovať.
Veľa šťastia...
Mám nainštaľované mapy z Nokia Suite, pripojenie mám a raz mi nájde a druhýkrát nenajde trasu pri tej istej polohe, potom vyhlasuje, že navigácia pre autá nie je k dispozícii, trasa sa nenašla a podobné hlášky. Pri odinštaľovaní sa odstránia údaje len z karty, ale v tlf. je stále aplikácia, ktorá sa mi nedá odinštaľovať. Nokia Suite ju neodinštaľuje a nepomohla opravná inštalácia softwaru. Skúšal som inštaľovať na kartu Sygic, ale nešlo to, pravdepodobne preto, že som aplikáciu OVI nemal odinštaľovanú. Neviem, čo s tým.
Sygic nema nic spolocne s Ovi a je jedno co tam mas, mozes ich mat sucastne obe, tak ako som ich mal aj ja, pritom obe fungovali v pohode.
Ja som tam otcovi nahadzoval Garmin a nikdy sa nestažoval.